Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 мар 2014 16:54

ralka_levskarka написа:
Ивайло Лудогорец написа:
ralka_levskarka написа:
Ludogorski_Fen написа:
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Доста си наивен значи. :) Сигурно той плаща и за тези другите 40 000 които сега ще са на мача с Валенсия. :lol:

Те само заради Лудогорец отиват, нали?
Другия отбор никой не иска да го види, всички там ще са феновете на Лудогорец, не сте, ама се правите на заблудени.
В София повечето били неутрални, кои са неутрални, феновете на ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив София, ФК Септември, Академик София?
Сам можеш да придобиеш представа, що за "фен" трябва да си, ако досега си обичал един отбор и минали 2 месеца и да заобичаш друг, това са хора, които не са фенове, а просто са със силните на деня ;) Това е все едно аз да се откажа от Левски и да стана за Лудогорец, това и в следващия ми живот няма как да стане, ако ще и Левски да са във В група, където всъщност никога не са попадали, мисля :?

Ахах ами по тая логика аз мога да ти кажа ,че ти си от силните на деня :lol: . Именно Левски винаги са играли в А група , винаги са имали пари , винаги са били подкрепяни от съдии и други облаги . Аз моя отбор го подкрепям от В група . И в Б съм бил , мисля че заслужавам да го видя и в А и на върха . Мисля ,че вие заслужавате да видите вашия отбор във В група и да видим тогава колко точно публика ще има на стадиона . Не мисля че ще е повече от 1000 - 2000 . ;)

И като съм от силните на деня, защо още съм от Левски? На 10 години дали съм знаела историята на Левски, като съм започнала да ги обичам, наистина да ги обичам, как мислиш? Сигурно съм знаела колко титли и купи са имали по твоята логика. Ама разни фенчета на по 30 години от един отбор, да станат привърженици на друг, аре не мерси. Да съм казвала, че си бил фен на Академик, например?

Аз също не съм съгласен фенове ама баш фенове , а не симпатизанти да сменят клубната принадлежност. А как си почнала да ги обичаш ? С въпроса в училище : "Левски или ЦСКА ? " . Или уоооу колко хора харесват Левски , айде и аз съм в кюпа . Ами родния ти отбор Етър ? (май беше от ВТ ). А не тях кучетата ги яли из долните девизии :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 мар 2014 16:55

Ludogorski_Fen написа:
Los Che написа:Орлите от "Антибиотик" ?

Какъв си ти бе? Стига си спамил тук и си гледай Валенсията.

В момента ти спамиш ;) Човека попита нещо ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 мар 2014 16:55

ralka_levskarka написа:
Ивайло Лудогорец написа:
ralka_levskarka написа:
Ludogorski_Fen написа:
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Доста си наивен значи. :) Сигурно той плаща и за тези другите 40 000 които сега ще са на мача с Валенсия. :lol:

Другия отбор никой не иска да го види, всички там ще са феновете на Лудогорец, не сте, ама се правите на заблудени.
В София повечето били неутрални, кои са неутрални, феновете на ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив София, ФК Септември, Академик София?
Сам можеш да придобиеш представа, що за "фен" трябва да си, ако досега си обичал един отбор и минали 2 месеца и да заобичаш друг, това са хора, които не са фенове, а просто са със силните на деня ;) Това е все едно аз да се откажа от Левски и да стана за Лудогорец, това и в следващия ми живот няма как да стане, ако ще и Левски да са във В група, където всъщност никога не са попадали, мисля :?

Ахах ами по тая логика аз мога да ти кажа ,че ти си от силните на деня :lol: . Именно Левски винаги са играли в А група , винаги са имали пари , винаги са били подкрепяни от съдии и други облаги . Аз моя отбор го подкрепям от В група . И в Б съм бил , мисля че заслужавам да го видя и в А и на върха . Мисля ,че вие заслужавате да видите вашия отбор във В група и да видим тогава колко точно публика ще има на стадиона . Не мисля че ще е повече от 1000 - 2000 . ;)

И като съм от силните на деня, защо още съм от Левски? На 10 години дали съм знаела историята на Левски, като съм започнала да ги обичам, наистина да ги обичам, как мислиш? Сигурно съм знаела колко титли и купи са имали по твоята логика. Ама разни фенчета на по 30 години от един отбор, да станат привърженици на друг, аре не мерси. Да съм казвала, че си бил фен на Академик, например?

То твойто е пък направо за подвиг.Има те си Етър ти от Левски.Не ти не си за титли и купи :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 11 мар 2014 16:55

ralka_levskarka написа:
Ludogorski_Fen написа:
ralka_levskarka написа:
Ludogorski_Fen написа:

В София има достатъчно неутрални фенове. Защо тези фенове не са на мачовете на ЦСКА и Левски? Защо тези два "гранда" не пълнят стадионите си? Нали са имали "милиони" фенове. :lol: :lol: :lol: Тук говоря са фенове които гледат мачове редовно, а не такива които ако ги попитат на улицата ще кажат Левски или ЦСКА защото други не са чували. Айде стига глупости. Аз не мога да бъде фен на тези два "гранда" подпирани от всички власти. Не мерси.

Да, Лудогорец не са подпирани, НИКОГА! :roll:

Да може да е имало грешки, но това не става всеки път. Ти сериозно ли си мислиш че може да се сравнява подпирането на Левски за тези 100 години, с единични грешки в полза на Лудогорец? :oops: Учебникът по математика те зове.
forum.ludogorec.com

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 11 мар 2014 16:58

modor написа:
Ludogorski_Fen написа:

Човека провокира, ама кой да мисли? :) Аз няма да си губя времето с провокатори. ;)
forum.ludogorec.com

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 мар 2014 16:59

Ивайло Лудогорец написа:Аз също не съм съгласен фенове ама баш фенове , а не симпатизанти да сменят клубната принадлежност. А как си почнала да ги обичаш ? С въпроса в училище : "Левски или ЦСКА ? " . Или уоооу колко хора харесват Левски , айде и аз съм в кюпа . Ами родния ти отбор Етър ? (май беше от ВТ ). А не тях кучетата ги яли из долните девизии :)

Така се стекоха обстоятелствата. Първият ми мач беше незабравим, защото футболистите знаеха за какво са там, знаеха какво правят на терена и обичаха публиката, обичаха отбора като роден дом ;)

Аз ще отварям учебника по математика, ти вземи отвори учебника по български език.
Левски от 6 години няма трофей, споко да съм за титлите и купите. ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 мар 2014 16:59

Спомянте ли си и Литекс преди колко фракции имаха, то не беше София Варна марна, изкуствена работа.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 мар 2014 16:59

Ludogorski_Fen написа:
modor написа:
Ludogorski_Fen написа:

Човека провокира, ама кой да мисли? :) Аз няма да си губя времето с провокатори. ;)

Щом не ти изнася е провокатор...... :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 11 мар 2014 17:00

modor написа:
Ludogorski_Fen написа:
modor написа:
Ludogorski_Fen написа:

Щом не ти изнася е провокатор...... :lol:

Много ясно че е провокатор. :lol:
forum.ludogorec.com

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 11 мар 2014 17:01

Видях един пост в който се говори за мачове и фенове срещу европейски грандове с изключение на фулъм(за ЦСКА става дума)....само ще ви покажа как е на мач на ЦСКА като гост и на Лудогоретц като гост!
А като домакини да ви вадя други клипчета,няма смисъл само ще ви наструхват перущината.
Иначе успех ви желая срещу валенция
ЦСКА --->
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5GBBIqLjtLQ[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HG_C_L_q9T4[/youtube]

Лудогоретц --->
http://vbox7.com/play:1d5a74da90
Последна промяна от Червени Воини на 11 мар 2014 17:02, променено общо 1 път.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “Лудогорец”