ralka_levskarka написа:Ивайло Лудогорец написа:ralka_levskarka написа:Ludogorski_Fen написа:we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас
Доста си наивен значи.Сигурно той плаща и за тези другите 40 000 които сега ще са на мача с Валенсия.
Те само заради Лудогорец отиват, нали?
Другия отбор никой не иска да го види, всички там ще са феновете на Лудогорец, не сте, ама се правите на заблудени.
В София повечето били неутрални, кои са неутрални, феновете на ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив София, ФК Септември, Академик София?
Сам можеш да придобиеш представа, що за "фен" трябва да си, ако досега си обичал един отбор и минали 2 месеца и да заобичаш друг, това са хора, които не са фенове, а просто са със силните на деняТова е все едно аз да се откажа от Левски и да стана за Лудогорец, това и в следващия ми живот няма как да стане, ако ще и Левски да са във В група, където всъщност никога не са попадали, мисля
Ахах ами по тая логика аз мога да ти кажа ,че ти си от силните на деня. Именно Левски винаги са играли в А група , винаги са имали пари , винаги са били подкрепяни от съдии и други облаги . Аз моя отбор го подкрепям от В група . И в Б съм бил , мисля че заслужавам да го видя и в А и на върха . Мисля ,че вие заслужавате да видите вашия отбор във В група и да видим тогава колко точно публика ще има на стадиона . Не мисля че ще е повече от 1000 - 2000 .
И като съм от силните на деня, защо още съм от Левски? На 10 години дали съм знаела историята на Левски, като съм започнала да ги обичам, наистина да ги обичам, как мислиш? Сигурно съм знаела колко титли и купи са имали по твоята логика. Ама разни фенчета на по 30 години от един отбор, да станат привърженици на друг, аре не мерси. Да съм казвала, че си бил фен на Академик, например?
Аз също не съм съгласен фенове ама баш фенове , а не симпатизанти да сменят клубната принадлежност. А как си почнала да ги обичаш ? С въпроса в училище : "Левски или ЦСКА ? " . Или уоооу колко хора харесват Левски , айде и аз съм в кюпа . Ами родния ти отбор Етър ? (май беше от ВТ ). А не тях кучетата ги яли из долните девизии