Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата

Мнениеот za nas e toj religiq » 09 мар 2014 15:44

Йогата написа:
za nas e toj religiq написа:
Йогата написа:
za nas e toj religiq написа:
Йогата написа:Рекох, че ако наказанието, което по-принцип трябва задължително да отнесете, ако БФС е принципно (спрямо вас се съмнявам да е такова), то тогава може и да е за повече от 1 среща и така ще трябва да домакинствате на дербито в някой друг град, както и за Купата срещу нас!

И защо трябва да е за повече от 1 мач ? Ти кой друг отбор се сещаш да е наказван за повече от един ???? И кое те кара да си мислиш че ще ни пропуснат , нима миналата година не играхме няколко пъти без публика ???

Казвам ,че може и да е за повече от 1. Чети хубаво. Мисля,че ще ви пропуснат, поради това ,че трябва да ви добутат до Европа. Най-прекия път е за Купата и заради това няма да ви накажат с лишаване от домакинство срещу нас. А ако сте домакини на дербито на Пловдив, то тогава абсурд да ви накажат, с обяснението , че дербито не може да остане без публика.

Ама нищо не казваш бе човек ! Може и ако ??? Като решат нещо тогава коментирай , сега какво коментираш като нищо не е ясно ???

Точно това е, че няма да ви накажат. Да те питам теб: трябва ли да бъдете наказани? Няма ако, има правилник.

Е ти пророк ли си че знаеш че няма да ни накажат ? Коментираш нещо , което още не се е случило :lol: И да писах ти че трябва да има наказание , какво предстои да видим ! Така че си спести безсмислените предположения ;)

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 09 мар 2014 16:04

Ако не реват за дузпа, ще реват за наказание бе публика. С публика и ли без още в София ще се обезсмисли реванша.
Преди години имахте и публика, ама вече не. Една част станахте фенове на Лацио, други ходят само ако има шанс за титла и на стадиона останахте само платените. Вчера един левскар ми каза как на мача ви с ЦСКА отгоре като пеели против Батков, отдолу заплатаджиите ги прекъсвали веднага.
Футболни аргументи нямате никакви. Ботев показа зезден футбол след като Локо София им вкара гол и ще е чудо ако сините измъкнате нещо в Подуяне. Даже сте толкова отчаяни, че не виждам и как ще се съберете повече от 2000 човека от цяла България заедно с платените.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2014 16:06

samatoranaga написа:Ако не реват за дузпа, ще реват за наказание бе публика. С публика и ли без още в София ще се обезсмисли реванша.
Преди години имахте и публика, ама вече не. Една част станахте фенове на Лацио, други ходят само ако има шанс за титла и на стадиона останахте само платените. Вчера един левскар ми каза как на мача ви с ЦСКА отгоре като пеели против Батков, отдолу заплатаджиите ги прекъсвали веднага.
Футболни аргументи нямате никакви. Ботев показа зезден футбол след като Локо София им вкара гол и ще е чудо ако сините измъкнате нещо в Подуяне. Даже сте толкова отчаяни, че не виждам и как ще се съберете повече от 2000 човека от цяла България заедно с платените.

СтанахТе фенове на Лацио? Ама те хората отдавна са фенове на Лацио, ме може ли да го проумеете, имат си и любим отбор от Серия А..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 09 мар 2014 16:14

0-5
Това ще е най-лесната победа на Ботев през сезона. Левски са кръгла нула. Атомното им нападение вкарва веднъж на високосна година. Какъвто и да е Мъри в сравнение със сухия е великан. Гаджев колкото и да е слаб е най-силният им футболист и в негово отсъствие няма да могат да вържат два паса. Тактика за тях е мръсна дума, на терена са като мухи в буркан. Ботев с всеки изминал мач играе все по-добре. Владеем топката перфектно, създаваме положения. За последните 3 мача вкарахме 7 гола. Новите играчи вдигнаха много нивото на отбора. Вкарахме 4 гола на Локо сф, който преди това унижи Левски на Герена. Просто няма как да загубим този мач, въпросът е с колко ще бием. За мен победа с по-малко от 5 гола за Ботев ще е изненада.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 09 мар 2014 16:16

ralka_levskarka написа:
samatoranaga написа:Ако не реват за дузпа, ще реват за наказание бе публика. С публика и ли без още в София ще се обезсмисли реванша.

СтанахТе фенове на Лацио? Ама те хората отдавна са фенове на Лацио, ме може ли да го проумеете, имат си и любим отбор от Серия А..

Е точно това ви е извратеното и затова вече не сте фактор и като публика, защото хем си подкрепяте местните отбори, хем и Левски, хем и от Лацио били.... абе :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2014 16:18

Т.е. аз като съм за Ливърпул и Барселона, и не съм за Левски? Уникален си.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 09 мар 2014 16:24

[mp3][/mp3]
kikooo1912 написа:0-5
Това ще е най-лесната победа на Ботев през сезона. Левски са кръгла нула. Атомното им нападение вкарва веднъж на високосна година. Какъвто и да е Мъри в сравнение със сухия е великан. Гаджев колкото и да е слаб е най-силният им футболист и в негово отсъствие няма да могат да вържат два паса. Тактика за тях е мръсна дума, на терена са като мухи в буркан. Ботев с всеки изминал мач играе все по-добре. Владеем топката перфектно, създаваме положения. За последните 3 мача вкарахме 7 гола. Новите играчи вдигнаха много нивото на отбора. Вкарахме 4 гола на Локо сф, който преди това унижи Левски на Герена. Просто няма как да загубим този мач, въпросът е с колко ще бием. За мен победа с по-малко от 5 гола за Ботев ще е изненада.

Ако решим ще вкараме 5 без проблем, ама имам някакво странно чувство, че Божинката ще вкара почетно попадение в края. От сърце искам феновете на Лацио, Валенсия и кой ли не да се съберат поне 2000 та да присъстват на резила и да гледаме цирка след мача как едните ще викат против Батков, а заплатаджиите ще го защитават :mrgreen:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 мар 2014 16:31

samatoranaga написа:[mp3][/mp3]
kikooo1912 написа:0-5

Ако решим ще вкараме 5 без проблем, ама имам някакво странно чувство, че Божинката ще вкара почетно попадение в края. От сърце искам феновете на Лацио, Валенсия и кой ли не да се съберат поне 2000 та да присъстват на резила и да гледаме цирка след мача как едните ще викат против Батков, а заплатаджиите ще го защитават :mrgreen:

Някой май е забравил последния мач в който майните не минаха центъра и за техен невъобразим късмет загубиха само с 1:0. :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2014 16:32

Господи, прибери си вересиите. То да си такова дете явно го няма никъде.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 09 мар 2014 16:45

само Хамзата и дорето са по класни от цялото ви отборче събрано от кол и въже.наистина ли мислите че имате шанс?бъдете разумни,победата ще е за Пловдив 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Левски”