ШЛ 1/8 финал реванш: БАЙЕРН - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ШЛ 1/8 финал реванш: БАЙЕРН - Арсенал

Мнениеот dreben23 » 12 мар 2014 13:43

Ти си много прост човек и дори няма да споря с теб! :)
С тези малки ресурси, които разполага, Арсенал ви направи за смях, какво ми ги хвалиш толкова твоите не знам! :lol: Може да е за кратко, но успя и то в две поредни години! Освен това, на всички казвам, че първенството в Англия е много слабо и когато излязат английските отбори на европейската сцена, стават и комични неща. Но Арсенал е класа и вие го усетихте, радвайте се на късмета си, който имахте да играем срещу вас без Тио, Рамзи, Уилшър, особено снощи както подходихте, щяха да ви направят разногледи. :) И вие го осъзнавате много добре това, няма защо аз да ви го казвам! Почти бяхте пътници, но не ни стигнаха здрави играчи. :)

Виж доктора го уважавам, щото е пич на място! :) Каквото му е на сърце, това да ми даде, аз обаче на негово място след тази игра снощи на Байерн нямаше да имам смелост. Аз и той сме две различни лица и мислим различно, затова той трябва да си реши. Аз ще си спазя уговорката, защото човек трябва да си държи на думата, дори да му е гадно! :)

Успех на четвъртфиналите! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 мар 2014 13:53

dreben23 написа:Ти си много прост човек и дори няма да споря с теб! :)

Недей Изображение
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 мар 2014 15:00

dreben23 написа:Ти си много прост човек и дори няма да споря с теб! :)
С тези малки ресурси, които разполага, Арсенал ви направи за смях, какво ми ги хвалиш толкова твоите не знам! :lol: Може да е за кратко, но успя и то в две поредни години! Освен това, на всички казвам, че първенството в Англия е много слабо и когато излязат английските отбори на европейската сцена, стават и комични неща. Но Арсенал е класа и вие го усетихте, радвайте се на късмета си, който имахте да играем срещу вас без Тио, Рамзи, Уилшър, особено снощи както подходихте, щяха да ви направят разногледи. :) И вие го осъзнавате много добре това, няма защо аз да ви го казвам! Почти бяхте пътници, но не ни стигнаха здрави играчи. :)

Виж доктора го уважавам, щото е пич на място! :) Каквото му е на сърце, това да ми даде, аз обаче на негово място след тази игра снощи на Байерн нямаше да имам смелост. Аз и той сме две различни лица и мислим различно, затова той трябва да си реши. Аз ще си спазя уговорката, защото човек трябва да си държи на думата, дори да му е гадно! :)

Успех на четвъртфиналите! :)

Сериозен ли си? :roll:
Арсенал вкара гол след едно откровено нарушение на Подолски срещу Лаам,имахте два корнера и два пробива на Окс,като единия завърши с ЖК за Данте,а другия с пряк свободен удар и корнер,след удара на Касорла.
Снощи Байерн на Гуардиола игра интелигентно и се класира напред,ако съдията не ви бе подарил гол мача беше приключил.
Английското първенство не е слабо,просто Сити няма опит,а и все още има да се играе един мач,а Арсенал никога не са били фактор в ШЛ.
Евро бойците на Англия са Юнайтед и Ливърпул. ;)
В тия два мача Арсенал имаше едни 25-30 минути на Емиратс,останалото време е за отбора,който ще играе 1/4 финал.
[offtopic]Успех във ВЛ,защото следващите ви 5 мача са срещу Тотнъм,Челси,Сити и Евертън,да не стане от фаворити за титлата до конкуренти за Топ4? :roll:[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”