milen.hristov написа:Betchualeng Arnaikem написа:milen.hristov написа:Актьори и шоумени: Георги Калоянчев, Никола Анастасов, Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Чочо Попйорданов, Влади Въргала, Димитър Манчев, DJ Теди Джорджо, Константин Кисимов, режисьорът Рихард Езра
Музиканти: Васко Кръпката, Кирил Маричков плюс Щурците, Ицо хазарта от Ъпсурт, Милена Славова, Дичо от Д2, Богдана Карадочева, Светльо от Хоподил
Спортисти: Иван Славков - Батето, Георги Младенов, Боян Радев
Журналисти: Кеврок Кеворкян
Вие решавате с кои фенове да се асоциирате с тези или ултраси, ходещи по анцузи с качулки
А откъде накъде ще се асоциирам с други фенове? Аз съм си аз, точка
ОК, всеки сам за себе си избира дали да изглежда и да се държи като тези
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 735&type=3
или като хората които съм изписал в предишният си коментар
Виж сега, всеки сам избира как да се държи. Едни са вечно усмихнати, други са диваци, аз трудно ще опиша моето поведение а и не виждам защо да го правя, знаеш: въпрос на манталитет е поведението. Няма да ги променим, остава на едни да кажем евала, на други да се посмеем. Единствения проблем е, че някои хора понякога пречат и на другите. Честно казано ако хората не пречат на останалите не бих бил против да са каквито си искат.. АКО!
Дълбочка тема ако се замислиш повече над нея. Всеки има право да избира какъв да е, но не трябва да пречи на останалите, това е. Останалото наистина ще се превърне в дълбоки размисли ако седнем да го разискваме. Така са устроени хората просто.