Альоша осъмна в червено наметало

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Альоша осъмна в червено наметало

Мнениеот damyanov1963 » 21 сеп 2013 15:28

fcb_bg написа:
damyanov1963 написа:
То според твоята логика трябва все да сме признателни на някой!

п.п. А м/у другото ти къде седиш и какво бистриш?

Ами не, не показвай признателност никому, защото тук всичко е наред и може да си горд. Има си умни управници и положението е 6. Турците са водили няколко войни с руснаците, но не само не ги мразят, а и ги канят в страната си. На пъпа на Истанбул реклами на руски колкото щеш. Нищо, че имат много поводи да мразят руснаците в исторически план. Ти седи си ги плюй руснаците и толкова.
На работа съм, влизам вече много рядко тук. Просто ми стана смешно като видях детските ти писания, ала "Елцин пиянката е олицетворение на руския народ".
Други въпроси за личния ми живот имаш ли?

Как, като си на работа седиш толкова време в гонг да бистриш политиката, какви са ти работодателите дето те търпят, и не я ли караш още по комунистически? Аз например когато съм на работа се съсредоточавам само в нея, нямам време за други неща :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 сеп 2013 15:29

damyanov1963 написа:Изобщо нямаше нужда от съветски войници в България, нашите комунистически дупедавци вършеха отлично тяхната работа!

Ако не бяха тези войници, и теб нямаше да те има. Защото великата чиста арийска раса не предвижда българи. Е, може ни щеше да се пръкнеш и цял живот да бачкаш в някой завод захранващ нуждите на Германия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 21 сеп 2013 15:33

damyanov1963 написа:
СТАМАТ написа:
damyanov1963 написа:
СТАМАТ написа:
tsonpen написа:
GOLEADOR написа:Как бихте се почувствали ако някой се изгаври с български паметник в чужбина?

Този примерно:
[rimg]http://pan.bg/gallery/albums/userpics/10010/DSC08945.JPG[/rimg]

Както ние се отнасяме с чуждите паметници така и другите ще се отнасят са нашите такива на тяхна територия!

Къде има паметник на Българската армия в центъра на някоя чужда столица? Или на най-голямото възвишение над голям град в чужда държава? И още повече, българската армия да е била инструмент за 45 годишно подтисничество? И си мислиш, че има държава, която би търпяла това? Не, човече, НЯМА! Само в България можем да сме такива лилипути и предатели към Родината! Паметниците на съветската армия са антибългарски паметници. Те са символ на нарушената независимост на държавата ни.
И си в много голяма грешка, че съветски войници са загивали в бойни действия на територията на страната ни. Има загинали от болести. България не е воювала с руснаците, нищо че сме обявени за загубили войната, нищо, че ни е обявена война. Защитавали сме си територията от самолети, сваляли сме и американски. Има ли огромен паметник на американската армия в центъра на столицата? Не говоря за онази паметна плоча, която е спомен за хората, загинали в самолетите. Има разлика. Аз нямам нищо против паметни плочи за загинали съветски (или други) войници на местата, където това се е случило. Но да се кланяме на чужда армия, при това такава, която ни е подтискала, това вече е прекалено.

Армия, която бомбардира, градове, а не военни обекти, хвърля дори атомни бомби по мирно население, не ЗАСЛУЖАВА ПАМЕТНИЦИ!!!

Но за това пък армия, която налага своя диктатура в продължение на десетилетия заслужава! Браво! Ти си просто един национален предател!

Отново митове и легенди!:))) Аз не съм виждал руски войник в България!!! :))) За каква диктатура говориш? Напротив, бях спокоен, че Одеса бди и нито един натрапник, няма да пристъпи границата ни!!!!

Изобщо нямаше нужда от съветски войници в България, нашите комунистически дупедавци вършеха отлично тяхната работа!

Нашите "ДУПЕДАВЦИ", сега са в Афганистан! Нещо да кажеш???
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

pomiqr.,

Мнениеот pomiqr., » 21 сеп 2013 15:34

Съжалявам, че на времето не пазих майката на стамат докато правихме секс.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 сеп 2013 15:35

Само че аз не казвам, че трябва да има паметник на германската армия, ти си тоя който мислиш, че българите вечно трябва да сме пизнателни на някой, в твоя случай на съветската армия.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 сеп 2013 15:38

Нашите "ДУПЕДАВЦИ", сега са в Афганистан! Нещо да кажеш???[/quote]

Да, като наемници, с/у заплащане! Никой не ги кара на сила! Казах ти!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 сеп 2013 15:38

damyanov1963 написа:Само че аз не казвам, че трябва да има паметник на германската армия, ти си тоя който мислиш, че българите вечно трябва да сме пизнателни на някой, в твоя случай на съветската армия.

Абе, човек, ти глупав ли си? Никой не ти иска признанията. Все едно немеца е признателен на Хитлер , че не си е бутнал концлагерите ли? А тук Альоша е голям проблем.
Плюй и турчина, нищо че общ. Истанбул заделя от собствения си бюджет за да ремонтира и поддържа българските църкви на територията си. Защото българите заделят 2 лв за тая работа, които стигат съответно точно за нищо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 сеп 2013 15:38

damyanov1963 написа:Само че аз не казвам, че трябва да има паметник на германската армия

...а трябва да има :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 21 сеп 2013 15:41

damyanov1963 написа:Нашите "ДУПЕДАВЦИ", сега са в Афганистан! Нещо да кажеш???

Да, като наемници, с/у заплащане! Никой не ги кара на сила! Казах ти![/quote]

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Плащаме всички!!! Парите са от нашите данъци!!! Там защитаваме американските интереси!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 21 сеп 2013 15:42

Белчо Дончев:
".......
Националното предателство е много тънко нещо. В смисъл, че за да си национален български предател, единственото предварително задължително условие е да си българин, предал българщината. Такъв определено не е Симеон Сакскобургготски, поради напълно омешаният му, но в никакъв случай български произход. Такъв определено не е и Сергей Станишев, който до трийсетгодишен си е бил еднопосочно и откровено руски гражданин! В този смисъл, тези лица не са български предатели, те просто не са българи, поради което са си интернационални, бих ги определил като професионални предатели. Към тях с чисто сърце можем да добавим руските граждани Гошо Тарабата, Васил Коларов, Гриша Филипов, Андрей Луканов, все граждани на СССР. Не, че си нямаме и български предатели. Имаме си! Драган Цанков, Антон Югов, Вълко Червенков, Тодор Живков, Петър Младенов, в съвремието ни Доган, Станка Шопова, Светлана Шаренкова, Антон Кутев, Петър Димитров, Курумбашев, Румен Овчаров, Сербезов, Масларова, много са, силни са, забравих Делян Пеевски и мамка му…
Хората, преминали в новото си качество на „национални предатели“, управляват в момента държавицата ни! Далаверата им изглежда етолкова голяма, че пред нея бледнее малката ни, невероятно красива, четирисезонна, усмихната и топла като Родопа, строга и навъсена като Пирин, мъдра и спокойна като Балкана, вечно вълнуваща се и сменяща цветовете си като Черното море, земя, като една човешка длан… длан, която ние, българите, трябва да поемем в ръцете си! И когато българите, обичащи България повече от всичко друго, включително и от Русия, натрупаме критична маса, ще преминем в ново, истинско българско качество!
Дано!"

http://tovae.to/?p=2215

Върни се в “Свободна зона”