Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Ремонтът на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот venomcho » 30 май 2011 23:52

Хубаво цветово съотношение наистина, ама си е бая пара...

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 08 юни 2011 15:28

stioks, ако толкова държиш лично с мен да си говориш има лични съобщения, ако трябва и телефон ще ти дам ;)
Относно това, в какво ще се състои ремонта на нашия стадион, заповядай есента на мач и ще разбереш ;)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 юни 2011 18:42

Пичове,кажете ще почва ли някакъв ремонт на нашето стадионче?

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 08 юни 2011 20:11

PLOVDIV PEE 1912 написа:Пичове,кажете ще почва ли някакъв ремонт на нашето стадионче?

Да, доколкото знам, първия етап ще е пълна смяна на дренажната система и терена.
Мисля че дренажа не е пипан откакто е построен и затова при малко по-сериозен дъжд терена заприличва на блато.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 юни 2011 20:16

Месершмит написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Пичове,кажете ще почва ли някакъв ремонт на нашето стадионче?

Да, доколкото знам, първия етап ще е пълна смяна на дренажната система и терена.
Мисля че дренажа не е пипан откакто е построен и затова при малко по-сериозен дъжд терена заприличва на блато.

Само тва ли?

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 08 юни 2011 21:14

Първият етап е 1.5 милиона и мисля, че ще е доста мащабен ремонт трябва май към 5 000 седалки да бъдат сложени промени по фасади и други неща. Въпросът е кога ще започне.
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 юни 2011 22:27

plovdivchanina написа:Първият етап е 1.5 милиона и мисля, че ще е доста мащабен ремонт трябва май към 5 000 седалки да бъдат сложени промени по фасади и други неща. Въпросът е кога ще започне.

Ми той трябва да почва щото няма време.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 09 юни 2011 08:42

Засега ремонтът ще е козметичен,поради простата причина ,че няма нито един лев от всичките тези милиони обявени до момента.Парите който се обявиха,че отпуска ЦВ,все още неса преведени,от милйона който щеше да даде ББ също няма нито стотинка,от парите който Славчо обеща също няма нищо,така че засега само козметика.Когато Славчо връчи ключовите на стадиона,останах с впечатлението,че е за безвъзмезно ползване за следващите 10г.,като от своя страна клубът се задължава да поддържа Колежа,оказасе ,че карловският тарикат си е направил само пиар и клубът плаща наем за стадиона на общината.
п.п.Така,че Пловдив Пее,ще поживеем ще видим,до каде ще я докараме.

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 09 юни 2011 17:59

емо73канар написа:Засега ремонтът ще е козметичен,поради простата причина ,че няма нито един лев от всичките тези милиони обявени до момента.Парите който се обявиха,че отпуска ЦВ,все още неса преведени,от милйона който щеше да даде ББ също няма нито стотинка,от парите който Славчо обеща също няма нищо,така че засега само козметика.Когато Славчо връчи ключовите на стадиона,останах с впечатлението,че е за безвъзмезно ползване за следващите 10г.,като от своя страна клубът се задължава да поддържа Колежа,оказасе ,че карловският тарикат си е направил само пиар и клубът плаща наем за стадиона на общината.
п.п.Така,че Пловдив Пее,ще поживеем ще видим,до каде ще я докараме.

Това, че ти си останал с такова впечатление, не значи, че "си е направил само пиар", още тогава се знаеше, че плащаме наем.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 10 юни 2011 15:27

Започва ремонт на стадион "Христо Ботев"

От общината са издали заповед за събарянето на магазините на стадион "Христо Ботев", който е общинска собственост.
Репортер на Темпо нюз видя как багерите бутаха временните постройки в ляво от централния вход на стадиона.
"Трябва да освободим мястото, за да започне ремонт на стадиона", каза пред нашия репортер с неохота един от собствениците на магазина за мебели.
Кога започва самият ремонт на съоръжението все още не е ясно. Очаквайте подробности!
http://www.tempo-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=9079:----q-q&catid=25:futbul&Itemid=115

Върни се в “Ботев”