Тъмният световен елит крои планове за изтреблението ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: СЦЕНАРИЯТ НА ИЛЮМИНАТИТЕ

Мнениеот 1912plovdiv » 20 авг 2013 12:19

superspiro написа:За съжеление ми се струва,че можем да избягаме от тея гадове само в горите(те сигурно затова ги изсичат). Моля шумкарите тук да споделят как се живее в гората.

Трябва да има и мандри наоколо :idea: :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 авг 2013 12:19

superspiro написа:За съжеление ми се струва,че можем да избягаме от тея гадове само в горите(те сигурно затова ги изсичат). Моля шумкарите тук да споделят как се живее в гората.

Гледай Беър Грилс
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 20 авг 2013 12:37

АЙДЕ ДАЙТЕ ИМ ПО ЕДИН БАН НА ТИЯ НЕНОРМАЛНИЦИ БЕ ! ТОВА СПОРТЕН ФОРУМ ЛИ Е, ИЛИ МЯСТО ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ИЗВЪНЗЕМНИ ПРОПАГАНДИ ?!

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 20 авг 2013 12:43

JohnnieWalker написа:АЙДЕ ДАЙТЕ ИМ ПО ЕДИН БАН НА ТИЯ НЕНОРМАЛНИЦИ БЕ ! ТОВА СПОРТЕН ФОРУМ ЛИ Е, ИЛИ МЯСТО ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ИЗВЪНЗЕМНИ ПРОПАГАНДИ ?!

Ненормалници а ? Да ненормални сме сигурно, защото казваме, това което другите не смеят. Просто вярвате, в това което виждате вярвате, на това което ви се каже!

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 20 авг 2013 12:47

1palq4o1 написа:

Гледай Беър Грилс

Не се и съмнявай,гледал съм му всички епизоди.Сега вече си мисля,че го уволниха именно Илюминатите,за да не ни научи как да оцелеем.Гадна сган от меринджеи са тея.
When you walk through a storm, hold your head up high...

ejz59
Контакти:

Мнениеот ejz59 » 20 авг 2013 13:00

Пак ли са им спрели хапчетата на тези?Я по-бързо да им ги дават...

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 20 авг 2013 13:03

Изображение
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 20 авг 2013 13:07

От много време гледам тъпите ви и неподготвени изказвания по тази тема но сега вече ще се изкажа за това колко безмозъчни същества сте. (Моля админа преди да ме банне да остави коментара ми за един ден.) Някои теми свързани с видове извънземни може би се твърдо пресилени, но всеки разумно мислещ човек може да потвърди, че сме третирани като стадо овце. Да не мислите, че на който и да е политик въобще го интересува как живеете, целият свят е една голяма пирамида и за съжаление сам човек не може да направи нищо освен да слуша неподготвените изказвания на такива като вас, които ще си избият за това кой отбор бил по-велик, каква история имал, кой му помагал, но и грам не ги интересува за това какво се случва около тях. И честно да ви кажа въобще не ме интересува как ще се изкажете след моят коментар, защото хората които мислят днес не са много и вие определено не сте от тях.
Подигравайте се, понякога ми става забавно как може да сте толкова неразумни. И от сега мога да ви уверя, че след няколко десетилетия на света ще настане пълен хаус :!:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 20 авг 2013 13:10

JohnnieWalker написа:АЙДЕ ДАЙТЕ ИМ ПО ЕДИН БАН НА ТИЯ НЕНОРМАЛНИЦИ БЕ ! ТОВА СПОРТЕН ФОРУМ ЛИ Е, ИЛИ МЯСТО ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ИЗВЪНЗЕМНИ ПРОПАГАНДИ ?!

Ти си луд и неинформиран, луди сте вие които не знаете кой е истинския ви враг.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 20 авг 2013 13:15

ВЪН рептилите от темата!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Върни се в “Свободна зона”