Лудогорец ще играе на стадион „Васил Левски” !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

KellyB

Re: Лудогорец ще играе на стадион „Васил Левски” !

Мнениеот KellyB » 08 авг 2013 14:53

tsonpen написа:
KellyB написа:
Ивайло Лудогорец написа:Не разбирате ли че въпроса е принципен ? Няма значение дали играят Левски , ЦСКА , Лудогорец или Ураган Гецово . Това е плейофи за ШЛ ! Това е единствеото възможно за момента съоражение . Който организира концерти трябва да види дали на тези дати случайно не съвпадат с някакво спортно събитие , защото стадиона е спортно съоражение ! Да може да не се стигне дотам , да може първо да сме домакини и да няма проблем , но въпроса е принципен . Ами ако .... кво предлагате ? Българския шампион да се откаже от участие в ШЛ ли ? Никога няма да сме единни като нация ! Не сме никоя от водещите футболни сили за да се делим , когато стане въпрос за европейска сцена ! Интересно ми е ако таваше въпрос за Левски или ЦСКА какви щяха да са мненията на феновете им ... ? Никой не спори че човека е легенда в неговия си жанр и шоуто му е "един път в живота " , но просто не е правилно и трябва да има виновни ... тези които организират и тези които стопанисват стадиона !

Принципно Домус-ага не трябваше да плаща на съдии и на Венци Стефанов да стане шампион, ами да си направи стадион за Европа. А колкото до концерта - хиляди хора чакат 50 години такова събитие в България. Най-нормалното нещо е в знак на уважение към тях е да си смениш домакинството, ако трябва. Сигурен съм, че Левски и ЦСКА биха го направили.

Няма никакъв шанс да го проверим това за "Левски" и ЦСКА, които отпадат още при първото си участие :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А този Венци Стефанов някакъв медиум ли е, че като му се плати и да направи така, че "Левски" да не играе и да си вкара автогол? Защото и Славия нищо не игра.
Предполагам и съдиите на мачовете със Слован и Партизан бяха платени ;)

Когато Левски и ЦСКА са играли в Европа ти си бил под масата като воленчо сидеров. Ако сте голям отбор бихте си разменили домакинството, ако се наложи, в знак на уважение към хилядите, които очакват този концерт толкова години. Или просто си оставате селяни........

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 авг 2013 15:01

KellyB написа:
tsonpen написа:
KellyB написа:
Ивайло Лудогорец написа:Не разбирате ли че въпроса е принципен ? Няма значение дали играят Левски , ЦСКА , Лудогорец или Ураган Гецово . Това е плейофи за ШЛ ! Това е единствеото възможно за момента съоражение . Който организира концерти трябва да види дали на тези дати случайно не съвпадат с някакво спортно събитие , защото стадиона е спортно съоражение ! Да може да не се стигне дотам , да може първо да сме домакини и да няма проблем , но въпроса е принципен . Ами ако .... кво предлагате ? Българския шампион да се откаже от участие в ШЛ ли ? Никога няма да сме единни като нация ! Не сме никоя от водещите футболни сили за да се делим , когато стане въпрос за европейска сцена ! Интересно ми е ако таваше въпрос за Левски или ЦСКА какви щяха да са мненията на феновете им ... ? Никой не спори че човека е легенда в неговия си жанр и шоуто му е "един път в живота " , но просто не е правилно и трябва да има виновни ... тези които организират и тези които стопанисват стадиона !

Принципно Домус-ага не трябваше да плаща на съдии и на Венци Стефанов да стане шампион, ами да си направи стадион за Европа. А колкото до концерта - хиляди хора чакат 50 години такова събитие в България. Най-нормалното нещо е в знак на уважение към тях е да си смениш домакинството, ако трябва. Сигурен съм, че Левски и ЦСКА биха го направили.

Няма никакъв шанс да го проверим това за "Левски" и ЦСКА, които отпадат още при първото си участие :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А този Венци Стефанов някакъв медиум ли е, че като му се плати и да направи така, че "Левски" да не играе и да си вкара автогол? Защото и Славия нищо не игра.
Предполагам и съдиите на мачовете със Слован и Партизан бяха платени ;)

Когато Левски и ЦСКА са играли в Европа ти си бил под масата като воленчо сидеров. Ако сте голям отбор бихте си разменили домакинството, ако се наложи, в знак на уважение към хилядите, които очакват този концерт толкова години. Или просто си оставате селяни........

Аз лично нищо не мога да реша, сигурно се досещаш, че като средностатистически фен властта ми е точно нулева. Иначе ако зависеше от мен, бих остъпил, но ще го направя с ясното съзнание, че така ще привлека симпатии, а в другия случай неодобрение. Защото тълпата е овча. В момента почти никой не разсъждава принципно, а се гневят, че Лудогорец ще им изяде концерта. Пък той проблемът го е родил някой чиновник, дето не се е сетил, че от края на август няма друга алтернатива и през няколко години се налага да се играе такъв мач, независимо от кой отбор. Имайки предвид тежките съперници, всяка подкрепа за Лудогорец е ценна. Всеки малък детайл (като например реванш в България) е много важен.
И недей да си толкова сигурен кога съм бил под масата. Лошо няма да ме подмладиш, де :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 08 авг 2013 15:10

Ивайло Лудогорец написа:
Да напълно те разбирам и не съм твърдял , че не е важен концерта . Казвам , че виновните са организаторите и стопаните на стадиона , и те да му мислят . Аз съм убеден , че решение ще се намери , но принципно не трябва да се стига дотам . А защо твоя отбор играе в Бургас ?

Че какво са ви виновни организаторите и стопаните на стадиона,че вашия няма лиценз.Айде малко по-сериозно и стига наглеете .

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 авг 2013 15:10

Домусчиев какво реве, бе... Защо не си довърши стадиона ? Нали го даваше с големите амбиции ? Как може да имаш дългосрочни амбиции и да не си направиш стадион по изискванията на УЕФА ? Сам си е виновен. Всеки отбор да си прави стадиона и стига са разчитали само на националния.

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 08 авг 2013 15:14

DarkPsy написа:

А ти не разбираш ли,че аз и много други чакаме този концерт 40 години! Да си беше направил иначе красивия на картинки стадион Домусчиев. Не да ми заплашва сега.Сякаш на някой му дреме, че щял да си прехвърля инвестициите. Много важно. И какво общо има това с българщината, моля те обясни ми?!

И догодина канарите ако станат шампиони и пак има концерт и отидем да играем в Румъния например домакинство, защото тук пак има концерт, а нямаме стадион как ще се почувстваш? Да вземем отсега да платим стадиона за догодина ако искаш при условие, че шампиона се реши преди 2 месеца. И недей да ме обиждаш, както по напред в едно мнение, защото България е преди всичко и като не ти харесва отивай в родината на тоя с концерта. Жалко, че си с емблема на Ботев. Сигурно ходиш на мачовете с тениска на Дортмунд или Норич... В никоя държава ако имат само един стадион както тук няма да си изгонят отбора навън! Като не ви кефи - ей ви Турция, Румъния ставайте каквито щете. Успех на Лудогорец! Утре може някой арабин да го плати за цяла година и да сложи 20 ходжи да пеят цяла година. Да закрием футбола у нас ли тогава? Б.... и еничарите майна.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 авг 2013 15:16

LaRgO написа:Домусчиев какво реве, бе... Защо не си довърши стадиона ? Нали го даваше с големите амбиции ? Как може да имаш дългосрочни амбиции и да не си направиш стадион по изискванията на УЕФА ? Сам си е виновен. Всеки отбор да си прави стадиона и стига са разчитали само на националния.

По нормалните европейски държави НЕ собствениците, а държавата им оправя стадионите.... не случайно сме утайката на Европа, единствената държава която има един стадион, а той вече не прилича на нищо... македонците имат по хубав от нашия, смятай за какво става дума и къде се намираме ние. Кирил с това което му позволяват прави човека колко може.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 08 авг 2013 15:17

boabbb написа:
Captain Stottlemeyer написа:
tsonpen написа:.....Всяко друго използване не по предназначение, трябва да е на заден план. Евентуален успех на Лудогорец е в полза на България!......

А евентуален успех на "Левски" в преговорите с "Газпром" няма ли да е успех за България!?.... ;) Или тук важи правилото, че ако някой друг докопа баницата - тя е за всички!?... :lol: :lol: :lol: Затова и подписахте декларацийката на джуджето от Микре.... 8-)
П.П. Ти имаш ли идея, как би се издържал националният стадион от няколко пикливи мача годишно, ако не бяха тези концерти "не по предназначение"!? 8-)

Правилото, капитане, е не Боко да докопа баницата и да ви я сервира - само не казвай, че вярваш, че Милер ви е гледал с Иртиш и много ви е харесал :mrgreen: . Тръбата не минава през "Герана", както каза чичо Киро, така че не ламтете - вижда се, че и с пари не си го могат вашите хора. Помисли малко преди да пишеш, това не е като да се показва мустака :mrgreen:

Ама разбира се! Бай ти Боко е хванал Милер за ушите и го е заплашил с линч или поръчка заубийство, ако не спонсорира Левски, а отиде в иначе толкова добре подредения двор, финансовият рай, най-чистият и прозрачен клуб на Балканите, маркетинговият гигант от Източна Европа, воден от титана на същия този маркетингов отдел Жоро Атлета. Как може Милер да не поиска да работи заедно с такива корифеи на футболната игра като Калоян Боксьора-Цимбика, Първан Първанов-Перо, Майкъла и как може да не припадне( от смрад, мей би) от стадиона-красавец Армията! Чорбарското мислене винаги ме е учудвало и шокирало. Медицината е безсилна все още за него.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 авг 2013 15:22

Е, как, бе, колега? Милер направо се е разтопил от умиление и носталгия от червената петолъчка и жълтите житни класове вътре. Ама пустия му Бойко, го е хванал за пеша и му е казал - йок, Левски ще спонсорираш.
Ти да видиш...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 авг 2013 15:23

LaRgO написа:Домусчиев какво реве, бе... Защо не си довърши стадиона ? Нали го даваше с големите амбиции ? Как може да имаш дългосрочни амбиции и да не си направиш стадион по изискванията на УЕФА ? Сам си е виновен. Всеки отбор да си прави стадиона и стига са разчитали само на националния.

Защото ще си начеше крастата и после ще го раздава като Гришата. Ще налага юношки и каквото там стане.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 авг 2013 15:26

Не съм чел темата и не знам дали е казано вече ,но какво става с концерта .....ако Лудогорец е домакин в реванша
Или първо мача и след 2 дни концерта си е по план
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”