ЦСКА - Черно Море 03.08.2013, 20.00 ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА - Черно Море 03.08.2013, 20.00 ч.
Някъде четох, че тримата ни юношески национали са с националния отбор на турне в Германия мисля.
зеления написа:surikat написа:0-2 една победа ще вдигне духа на отбора. Аз ще подкрепя отбора в София понеже го обичам! На някой от "феновете" на Черно Море ще кажа: Като не можете да помогнете, поне не пречете!
Най-вече на Иван Михайлов, нали?![]()

- bojo0o0o94
- Контакти:
То хубаво че Бекир ще играе, ама толкова ли нямаше на кого на мястото, че баш на Жоро Илиев бе. А Божилката пак ще ни мъчи цял мач! 

-
- Контакти:
Стига!Навремето и Жоро Илиев така започна шокиращо като титуляр на местата на опитни футболисти,които никой не би си помислил да игнорира за сметка на анонимник на 19 г. какъвто беше тогава.Обаче Божил Колев го направи и още помня как разсипа Литекс!В момента не показва добра форма,всички го виждаме,какво да направим сега?Един мач с 10 души,2-ри мач с 10 души....Славия и Черноморец взеха единствените си точки срещу нас защото не можем да вържем 1 пас.Сега е шанса на Бекир!Това е момента,това е и точния съперник да се утвърди като титуляр.Освен другото мисля,че липсата на Сашо Бека е още по-добрия ход на Гонзо за тази среща.Сашето е изключително слаб в позиционирането,не играе правилно,той е тактически неграмотен,постоянно оголва зоната си,виновен е за половината и повече голове,които получаваме,а като сложиш и купищата тъпи фалове пред нашата врата....
ПС:Моето убеждение беше и е,че Бекир и Жоро ще оформят отличен тандем в средата на терена.
ПС:Моето убеждение беше и е,че Бекир и Жоро ще оформят отличен тандем в средата на терена.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Успех, МОРЯЦИИИ!!! Интересен състав! Дано е и сполучлив! Прогноза 1:2 !!! 

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Горе долу състава е такъв, какъвто го искахме. Дано момчетата оправдаят доверието! Успех, моряцииииии!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Първият удар е наш!
И първия картон е наш
добре играем за сега, малко повече настоятелност в атака и по-бързи контри.

guglata написа:И първия картон е нашдобре играем за сега, малко повече настоятелност в атака и по-бързи контри.
Вторият обаче не е ! А третият трябваше да е за тях!
Ще трябва да почакаме явно да видим някакъв стил на игра. Браво на съдията. Негърчетата нещо не ме кефят за сега.