25.06 ЦСКА - Славия /контрола/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
ЦСКА _завинаги
- Контакти:
Re: 25.06 ЦСКА - Славия /контрола/
Славия беше с класи над нас, за съжаление!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
Въпреки,че мача не е важен сравнение със другите неща около ЦСКА с такава игра нищо добро не ни чака,Славия ни надтичаха,а отзад се представихме трагично в центъра също куцат нещата...
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Футболистите на ЦСКА очевидно бойкотираха и не си даваха много зор, хаосът в клуба им няма как да не им се отрази
Тотално надиграхме ЦСКА, но не си правя големи илюзии, че сме много силни
А това с мустака на Гошо Петков ме разхили адски
Чакам клипче от тоя момент. 

На кого му дреме за тая ебана контрола, ЦСКА се разпада, вие ми коментирате някакъв шибан махленски мач.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
напротив, аз се притеснявам повече от играта на отбора, Ицо го знаем всички че не е най-великия треньор, ама да вземе да ги стегне малко ... иначе за акциите и лиценза на отбора не му мислете, има кой да го прави 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- Червени Воини
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Футболистите на ЦСКА очевидно бойкотираха и не си даваха много зор, хаосът в клуба им няма как да не им се отразиТотално надиграхме ЦСКА, но не си правя големи илюзии, че сме много силни
А това с мустака на Гошо Петков ме разхили адски
![]()
![]()
Чакам клипче от тоя момент.
http://www.youtube.com/watch?v=P7AEDrdi72E
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!