Браво Славия.
Обвинявах ви в продажничество. Извинете ме затова.
От вчера съм привърженик на два отбора. Лудогорец и Славия. Ще ми е драго догодина вие да станете шампиони.
БРАВО НА СЛАВИЯ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: БРАВО НА СЛАВИЯ
браво на белите.
само че ако левски бяха били в последната минута дали щеше да има такава тема,а все пак това е футбол и всичко се случва.
само че ако левски бяха били в последната минута дали щеше да има такава тема,а все пак това е футбол и всичко се случва.
Локомотив за нас е всичко!!!
-
- Контакти:
Славия нищо не игра,но и ФК Калъвски 1914 са толкова зле,че и въпреки белите шпалири нищо не направиха.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
vaskonti написа:Ама нали трябва някой да вкара за сините?Като не могат да вкарат кой им е виновен, Славия ли?
И каква е тая логика - щом Славия не са паднали с 3 гола, значи не са легнали?
Съгласен съм, че нищо не играхме като цяло, но нищо не пречеше да пуснем гол след като изравнихме, нали ? Но ние не го направихме и по-точно един голям Гошо Петков не позволи.

-
- Контакти:
Така си играе като Славия явно футбола в България е още жив!!!
Viktor4o_Rs написа:vaskonti написа:Ама нали трябва някой да вкара за сините?Като не могат да вкарат кой им е виновен, Славия ли?
Съгласен съм, че нищо не играхме като цяло, но нищо не пречеше да пуснем гол след като изравнихме, нали ? Но ние не го направихме и по-точно един голям Гошо Петков не позволи.Каквото и да говорим, фактите са си факти - Славия отне шампионската титла на Левски и много се гордея с моя отбор с това. Надявам се някога по същия начин да спрем и ЦСКА
![]()
![]()
Аз не знам как точно се "убеждава" противника да не играе, но предполагам, че се хващат 2-3 ключови играчи. Предполагам, че снощи са били хванати Ливраменто, Попара и Галин, които са ключови за халфовата ви линия и нападението, а по една или друга причина именно те бяха най-слаби, а пък Петков има и личен мотив и е нямало как да бъде "хванат" и извади каквото може да се извади. В крайна сметка не върви целия отбор просто да спре и да пусне противника, все трябва да се имитира някаква съпротива. Като добавиш към това и факта, че сините нападатели просто нямаха досегашния късмет с рикошетите, става ясно защо въпреки всичко мача завърши така.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
vaskonti написа:Viktor4o_Rs написа:vaskonti написа:Ама нали трябва някой да вкара за сините?Като не могат да вкарат кой им е виновен, Славия ли?
Съгласен съм, че нищо не играхме като цяло, но нищо не пречеше да пуснем гол след като изравнихме, нали ? Но ние не го направихме и по-точно един голям Гошо Петков не позволи.Каквото и да говорим, фактите са си факти - Славия отне шампионската титла на Левски и много се гордея с моя отбор с това. Надявам се някога по същия начин да спрем и ЦСКА
![]()
![]()
Аз не знам как точно се "убеждава" противника да не играе, но предполагам, че се хващат 2-3 ключови играчи. Предполагам, че снощи са били хванати Ливраменто, Попара и Галин, които са ключови за халфовата ви линия и нападението, а по една или друга причина именно те бяха най-слаби, а пък Петков има и личен мотив и е нямало как да бъде "хванат" и извади каквото може да се извади. В крайна сметка не върви целия отбор просто да спре и да пусне противника, все трябва да се имитира някаква съпротива. Като добавиш към това и факта, че сините нападатели просто нямаха досегашния късмет с рикошетите, става ясно защо въпреки всичко мача завърши така.
То като е било писано сами да се накажат за късмета, рикошетите и тънките подпирания - никой не може да ги спаси.
IBUU написа:браво на белите.
Само в последната минута на добавеното време Жоро Петков не трябваше да отбива онази топка в очертанията на вратата и "Левски" ставаха шампиони. Но той беше вратар на мястото си и един професионалист няма друг избор. И затова благодарим на целия отбор на Славия. Защото игра, макар и да е нямало достатъчна мотивация. Според мен писанията за 500 хил. премия са пълна измислица. Ако е имало такова нещо, футболистите на Славия биха играли по съвсем различен начин. Но не изключвам в крайна сметка да бъдат възнаградени, защо не със спестени премии за играчите на Лудогорец.
[center]
[/center]

entwickler написа:vaskonti написа:Viktor4o_Rs написа:
![]()
![]()
То като е било писано сами да се накажат за късмета, рикошетите и тънките подпирания - никой не може да ги спаси.
[offtopic]Абе и вие не можете да се оплачете от някои тънки подпирания, макар, че такива имаше за всички отбори от първата тройка, да не кажа десетка...[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:Като добавиш към това и факта, че сините нападатели просто нямаха досегашния късмет с рикошетите, става ясно защо въпреки всичко мача завърши така.

И феята на добавеното време са я освободили, защото купата вече е била доставена на Герена

Има ли друг български отбор, който да е изпуснал купа, донесена на стадиона му и предназначена само за него измежду участниците в мача? И друг, който да е загубил титла, за която дори букмейкър да е изплатил печалби?
[center]
[/center]