Пирин ГД - Левски София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пирин ГД - Левски София
Много труден мач. Пирин е много, много класен съперник. Такива мачове не се печелят с тактика, а с характер. Дано не ни излъжат. Напрежението при нас е много голямо, така добър футбол не се играе. Не е нормално такова напрежение. Вижте при другите отбори колко е спокойно, тук това напрежение не се трае. Младите таланти Станислав Ангелов и Христо Йовов ще получат шанс да докажат, че имат качества за Левски. Все пак ние искаме да налагаме юноши в първия състав. Прохазка трябва да е бек, а Пламен Илиев централен нападател...Да живее преквалифицирането!
ЛЕВСКИ: Илиев, Прохазка, Ели, Д. Димов, Старокин, Ангелов, Велев, Василев, Рамос, Силва, Карвальо
tevez написа:ЛЕВСКИ: Илиев, Прохазка, Ели, Д. Димов, Старокин, Ангелов, Велев, Василев, Рамос, Силва, Карвальо
Започваме с двама нападатели, което е добре. Време беше да видим Силва титуляр. Само ме притеснява левия фланг със старокин и М. Василев.........

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:tevez написа:ЛЕВСКИ: Илиев, Прохазка, Ели, Д. Димов, Старокин, Ангелов, Велев, Василев, Рамос, Силва, Карвальо
Започваме с двама нападатели, което е добре. Време беше да видим Силва титуляр. Само ме притеснява левия фланг със старокин и М. Василев.........
Йорданов изигра не лош мач срещу Берое и за награда сяда на пейката. Тоя Василев е безумно слаб футболист и не мога да проумея какво въобще прави в Левски...а сетих се, беше без пари. Двамата със Старокин са ебати комбинацията

Срещу колоса Пирин ГД ще играем с два дефанзивни халфа. Рядко срещан страхливец си Илиане.
Гари и Михелич резерви.......
Луд купон вдигам, когато този некадърник Илиев си тръгне.
Гари и Михелич резерви.......
Луд купон вдигам, когато този некадърник Илиев си тръгне.
Според мене състава е леко странен заради сгъстения график и Илиев иска да има свежест. В момента да коментирам физ.подготовка е излишно, щом Илиев реве от 1 седмица за сгъстения график всичко е ясно.
angelos1982 написа:Alex написа:Наистина ли мислите, че Пирин, за който това е първо участие в А група, няма да се напъва срещу Левски на своя стадион?!?!?! (ако мачът е чист, а не като тези 5-0, които правиха Пирин с ЦСКА и нз си кой още).
Все пак мисля, че Левски ще играят с много желание и хъс (и малко технически качества), което точно на стадиона в Гоце Делчев ще е успешна тактика. Видя се и с Лудогорец, че Пирин допускат фрапантни грешки и като се играе 60-70 мин пред тяхната врата, ще падат голове, та... 0 - 3 ми е прогнозата : )
btw, може би, Пирин е отборът в А група, който играе с най-много свои юноши и заслужават да се споменава във всяка тема в тоя форум, за да се види разликата с измислени състави като Етър, които не е ясно защо въобще съществуват!
да уточним все пак,играчите на пирин не са юноши на пирин,а са само родом от гоце делчев и околията което е също голямо постижение,от титулярите над 90% са такива,но де факто те са юноши на пирин бл,левски,локо пл и др...
И все пак са минали през Пирин преди да отидат където и да било...
Ае още малко до мача - дано да е интересен : )
[center]
[/center]

terata написа:fen-fen написа:"Другите начини" викаш
Баш вие много-много недейте се обажда за "другите начини".
Що бе Тера, те другите начини са си ваши прийоми

Последна промяна от fen-fen на 10 апр 2013 15:49, променено общо 1 път.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- amstel_beer
- Контакти:
bardon_27 написа:Според мене състава е леко странен заради сгъстения график и Илиев иска да има свежест. В момента да коментирам физ.подготовка е излишно, щом Илиев реве от 1 седмица за сгъстения график всичко е ясно.
+1

някой може ли да даде линкче ... че нещо БНТ-то не ми го отваря, а съм на бачкане и няма как по др начин да го гледам ... !?
Благодаря

Благодаря