petkan написа:1. Лудогорец
2. Литекс
3. Черноморец![]()
4. Ботев Пд
5. Левски
6. ЦСКА
Сменяш местата на Черноморец и ЦСКА и си познал на 99.99 %

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:1. Лудогорец
2. Литекс
3. Черноморец![]()
4. Ботев Пд
5. Левски
6. ЦСКА
Joni_ написа:zlatan написа:логично в момента шампион да стане Лудогорец.
Като заклет син фен-искам Левски да стане шампион.
На теория и практика шампион може да е и Ботев.
Но си мисля че тази година шампион ще бъдат червените-така според мен са
решили 5 тенори на бг -футбола,кои са тези тенори-айде досетете се сами.
Не се бъзикам аз мисля че червените ще ги направят шампиони тази година.
ЦСКА шампион с Титан няма да стане !
Иначе според мен с оглед на класата и програмата според мен класирането ще е следното.
1.Лудогорец
2.ЦСКА
3.левски
4.Ботев
5.Литекс
miro_rz написа:we are the champions написа:Левски и Лудогорец ги изкарахте Барса и Реал.... с какво Левски е по добър от Литекс с какво Лудогорец е по добър от ЦСКА ако някой ми даде адекватен отговор го признавам...
Според мен Левски е по слаб от Литекс , а Лудогорец и Цска са на едно ниво (слабо) , това е мое мнение ...... радвам се , че Стойчо се махна защото ни хвана цаката и мача на Армията беше предрешен.
Сега имаме трудни 2 мача , ако Цска ни бие има дори и по голям шанс и от Левски да е 1ви или 2ри, все пак ще имат и пряк двубой .... да не забравяме , че Левски имат по-тежка програма и има къде да сгрешат , кой ще е Шампион ще се реши в последния кръг
Несъмнено Левски и Лудогорец са фаворити заради точковата си преднина , какво щеше да е ако 5те отбора имаха равни точки ... инфарктни мачове и много здрави дербита:)
И все пак : 1Лудогорец
2Цска
3Левски
4Литекс
5Ботев
Avanti_Ragazzi написа:Големи сте специалисти сите?![]()
![]()
![]()
Като знаете кой ше шампион, кой ше е втори, трети и т.н. Отидете сложете една хилядарка или поне стотачка и пре..те Черепа здраво!!!![]()
![]()
А не се правете на Ванга, Нострадамус и тия екстрасенсите от Канал 3 взети заедно във форума!!!
PFC Litex написа:Avanti_Ragazzi написа:Големи сте специалисти сите?![]()
![]()
![]()
Като знаете кой ше шампион, кой ше е втори, трети и т.н. Отидете сложете една хилядарка или поне стотачка и пре..те Черепа здраво!!!![]()
![]()
А не се правете на Ванга, Нострадамус и тия екстрасенсите от Канал 3 взети заедно във форума!!!
Вече съм заложил 100 кинта на Ботев Пд шампион и ти показвам фиша при условия, че две години няма да влизаш във форума с този и други никове, deal?
Потребители, разглеждащи този форум: Halo, mikata, tmanolov, W84me и 45 госта