onceMORT написа:tsonpen написа:onceMORT написа:Доста глупава грешка. Витоша е име което е наложено отбора на Левски от управляващата тогава партия като наказание. Докато името на Ловеч е променено на Литекс, за да се покаже кой дава парите. След това, за наказание местният дерибей, реши че му срамят името на фирмата, цитирам по спомен, и го промени отново на Ловеч. След много теманета беше върнато победоносното име Литекс произнасяно най-често като "Литйекс".
Поне не срамят името на един велик българин!
А името ако се върне на Ловеч, би било най-добре. На мен ми изглежда по-симпатично и може да си увеличат симпатизантите.
Този българин е идеалът, към който се стремят част от нас. А дали го срамим всеки си има мнение по въпроса. А защо ти слънце ненагледно пишеш в тема за купата на България, твоят отбор вече се класира за сезон 2013-2014. Вашият поглед е вперен в светлото бъдеще.
Маймуните зад решетките, които по време на мача съществуват в свой си паралелен свят, явно са заети да се стремят към този идеал. В Пловдив ми направи впечатление, че беше вкаран гол по време на циганиите, но това не отвлече вниманието на действащите лица от благородното им дело.
А аз се интересувам от темата, защото предстои мач на Лудогорец и с Литекс и с "Левски", които са трите класирани в челото отбори. Пък и знаеш кой е актуалният носител и в коя витрина се намира последната дадена Купа на България. Нормално е да имам интерес, въпреки че тази година нашите отпаднаха, за което ме е яд, защото можеха да елиминират ЦСКА. Ако не можеха, нямаше да ме е яд.