Бойко Борисов-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Бойко Борисов-лъжец!

Мнениеот Apostola » 15 ное 2012 19:39

Значи, прави ми впечатление, че българина, като "екземпляр" е уникално задръстено същество. Приемането на всичко първично му е заложено, като че ли, в кръвта. Веднага се сещам за рибата, като подобно същество, как налапва елементарната стръв и увисва на куката. Винаги се търси директна и уж ''елементарно прикрита причина'' за еди какво си нещастие или личен неуспех, но никога не се вглеждат нещата в дълбочина, а да се потърси причината евентуално в себе си пък е абсурд.
Ако един страничен наблюдател проследи колко пъти премиерът на България е наричан лъжец, ще си каже, че имаме сигурно най-долния и продажен премиер на света.
По темата на мен лично ама никак не ми ясно с какво червените са били излъгани от въпросния премиер. Имало е предварителна уговорка с въпросния Газов доставчик, която е факт, но никъде няма подписи, печати, съгласия. Хората си имат политика, която си се спазва, да има изключение, но това според мен не означава, че трябва да е повод за промяна на досегашната им политика. Това първо. На второ място, аз ако съм един бизнесмен, в никакъв случай няма да си инвестирам милионите в нещо което не съм проверил предварително, ЛОГИЧНО НАЛИ? Още по-логично е, след въпросната проверка, да НЕ инвестирам в нещо, чиято финансова политика до преди няколко дена е била под подробен мониторинг, а лавината от финансови проблеми е по-голяма от самото нещо, в което искам да инвестирам. ОЩЕ ПО-ЛОГИЧНО НАЛИ? Искам да отбележа и факта, че в никакъв случай не казвам, че в ПФК "Левски" всичко е по мед и масло и няма проблеми, но предполагам всеки трезвомислещ червен запалянко може да направи разликата в моментното статукво. (поне се надявам да може). Относно Борисов, мога да се съглася с колегите преди мен, че надали световно известна и мощна компания би се повлияла къде да си даде паричките.
Уникално смешно е да се коментира пък дали ще гласувам за Бойко, ако помогне на ЦСКА. Дори няма да го коментирам.....
За финал може да се спомене, че парата не е гаранция за успех - елементарен пример е дербито, в което знаем какво се случи...
Искрено се надявам само българина да спре да лапа елементарната стръв и после да се сърди на водата, че е мътна и не е видял куката...
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 ное 2012 19:52

Като зима комисионни, та какво- това е бизнес. То той ако не си вземе комисионните, кой ще ги вземе! Като гледам предстои му да вземе една много тлъста комисионна за договора на Левски с Газпром, опасявам се да не ни уреди случайно на нас спонсора на Манчестър Юн, за да се облажи. :lol: Кой ще дава пари като ни гледа продукцията снощи например и то от възможно най-добрите ни играчи, повечето от които дори не играят в А група? Кой и на какво основание ще си даде парите? Да върне инвестициите ли? :) Нещо ме съмнява, че биха могли да спечелят от нашите отбори, първо, немаме стадиони, второ, немаме публика, трето, немаме играчи, четвърто, немаме треньори, пето, немаме лоби в Уефа, шесто, нищо немаме бе пичове! :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 15 ное 2012 20:01

поправете ме ако греша, но май "червените" легенди флиртуват доста повече с Боко, от колкото "сините". Стоичков му е пръв приятел, Любо Пенев му е тенис-партньор, чичо Митко се целува с него като бай Тошо с Брежнев, а бившият ви тартор- Дучето само дето не му прави ****ки :lol: ...Да сте видели Наско Сираков или Пано Панов да позират до ББ? Или Гугутката? Дори и Батков е по-скоро в хладни отношения с ГЕРБ ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 15 ное 2012 20:03

Предишните управляващи работеха с мащабите на "Титан" и индиеца Митал*. Сегашните работят с ВТБ Капитал и Газпром**. Кой както го може, са казали хората. Предишните обвързваха договорите с ЦСКА, нали? Или както се казва: "га ядахти кифтетата ни ривахти, ся що ривети".

* Митал, ако и да борави с милиарди, в България дойде само да си остави екскрементите тук.
** Не е ясно още дали ще има някакви ползи за България от тях, но това времето ще го покаже.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 ное 2012 20:08

Мислих,че след Софиянски и Бакърджиев няма какво да ме учуди,но се оказах голям наивник.Боко счупи нагломера!Нито един армейски глас за тиквената власт!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 15 ное 2012 20:08

Ivo-Chernomoretz написа:Виж мисля , че ти се самозалъгваш ;) Бойко Борисов няма как да въздейства върху Газпром само това ще ти кажа ! Фирмата си избира на кой да стане спонсор и на кой не ! Спрете за всяко едно неща да изкарвате Бойко Борисов лъжец и тем подобни !

Тиквата не "въздейства" а "съветва" руснаците както направи и с банката на кгб ВТБ.Идеята беше неговите хора да вземат ЦСКА и тогава Газпром щеше да дава пари при нас но титан отрязаха мераците на Емил Димитров и премиера пренасочи парите към герена.Това е цялата история.
Нищо общо нямате с Апостола

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 15 ное 2012 20:09

А иначе е наивно да се смята, че футболът влияе на изборните резултати. Ето аз например съм Левскар, но за ГЕРБ няма да гласувам, та ако ще Боко да докара в Левски не ГАЗПРОМ, ами Роман Абрамович и Шейх Мансур на веднъж :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 ное 2012 20:17

sizif написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Виж мисля , че ти се самозалъгваш ;) Бойко Борисов няма как да въздейства върху Газпром само това ще ти кажа ! Фирмата си избира на кой да стане спонсор и на кой не ! Спрете за всяко едно неща да изкарвате Бойко Борисов лъжец и тем подобни !

Тиквата не "въздейства" а "съветва" руснаците както направи и с банката на кгб ВТБ.Идеята беше неговите хора да вземат ЦСКА и тогава Газпром щеше да дава пари при нас но титан отрязаха мераците на Емил Димитров и премиера пренасочи парите към герена.Това е цялата история.

ПОДКРЕПЯМ ТЕ! И аз мисля така.Искаха без пари да купят.По-скоро апетитни са стадиона и Панчарево.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 15 ное 2012 20:18

Teo написа:Рале не се хващай като удавник за сламка... с въпросчета за създаване и тцтцтц.... ВИЕ в демокрацията живеете с парите от Ганьо комунягата и от държавата родина на комунизма.

A бре ТЕО ти добре ли си бееееееееееееее на Домуса парите какви са на Гришата какви са на Титан какви са и мога да ти ги изреждам почти на 99% от отборите за това не говори глупости че адски мноо дразниш :(

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 15 ное 2012 20:21

От толкова много красноармейски сълзи гледайте нивото на Панчаревското езеро да не скочи рязко и да ви издави за нищо..... :lol: :lol: забавно е да се гледа злобата с пяна на уста на феновете на ОНВ :lol: :lol:
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Върни се в “ЦСКА”