УЕФА: "ЦСКА е изряден платец"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: УЕФА: "ЦСКА е изряден платец"

Мнениеот vaskonti » 17 ное 2012 19:16

Кашчей написа:УЕФА само на вас ли направи проверка през септември 8-)

Ами ЦСКА не е единственият клуб с мониторинг. Не съм под чак такова влияние на "харизмата" за да мисля, че само на ЦСКА е оказана подобна "чест".
Интересно, не си спомням някой друг клуб в България да му е направена подобна проверка по никое време, както и не съм сигурен, че през септември има някакъв срок, свързан с лицензирането, валиден за абсолютно всички клубове.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 ное 2012 19:19

Кашчей написа:Бобо, вие, за да платите, наистина трябва да минете през съд, за съжаление.

Да, само дето УЕФА реши, че просрочието на въпросното плащане е настъпило чак в края на юни тази година, а не когато и да е в последните 2.5 години, в които се водят дела по този въпрос.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2012 19:27

vaskonti написа:

Ами ЦСКА не е единственият клуб с мониторинг. Не съм под чак такова влияние на "харизмата" за да мисля, че само на ЦСКА е оказана подобна "чест".
Интересно, не си спомням някой друг клуб в България да му е направена подобна проверка по никое време, както и не съм сигурен, че през септември има някакъв срок, свързан с лицензирането, валиден за абсолютно всички клубове.

Ти май не си разбрал какво наказание можеше да ви наложи УЕФА, евентуално?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2012 19:32

vaskonti написа:
Кашчей написа:Бобо, вие, за да платите, наистина трябва да минете през съд, за съжаление.

Да, само дето УЕФА реши, че просрочието на въпросното плащане е настъпило чак в края на юни тази година, а не когато и да е в последните 2.5 години, в които се водят дела по този въпрос.

Отказът на ВКС от образуване на дело е от декември 2011.По думите на Бобо в сила остава първоначалният вариант на договора.УЕФА не е компетентна по въпроса с лихвите, а и такова задължение надали изобщо влиза в нейната юрисдикция.Аз също дума не отварям за лихвите, а само за главницата, която по договор е изцяло изискуема.

Не е изряден този платец, на когото са му дали срок, за да си плати задълженията, които е трябвало да изчисти преди този ултиматум.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 17 ное 2012 20:34

Кашчей написа:
vaskonti написа:

Отказът на ВКС от образуване на дело е от декември 2011.По думите на Бобо в сила остава първоначалният вариант на договора.УЕФА не е компетентна по въпроса с лихвите, а и такова задължение надали изобщо влиза в нейната юрисдикция.Аз също дума не отварям за лихвите, а само за главницата, която по договор е изцяло изискуема.

Не е изряден този платец, на когото са му дали срок, за да си плати задълженията, които е трябвало да изчисти преди този ултиматум.

Да съвсем точно си разбрал моите думи.Просто тази клауза в договора е предвидена, в случай, че ЦСКА се забави да изплати първата вноска и не го направи в определения срок.Според клаузата тогава Черноморец могат да си искат цялата сума.Само, че това може да стане само и единствено пред съда, където от Черноморец да посочат клаузата в договора като основание за претенцията си.Те не го направиха, а вместо това реваха по медиите колко са онеправдани и какви жертви са.А други вместо това показват смелост, завеждат дело и се въоръжават с търпение, защото знаят, че след това ще си получат всичко до стотинка + лихви.А Черноморец очакваха тея лихви да им паднат ей така от небето, че чак търсеха от ЦСКА някакви суми от рода на милион евро.Не стават така тея работи

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 ное 2012 22:01

Кашчей написа:
vaskonti написа:

Какво значение има какво може да е наказанието? Аз те питам в каква връзка въобще е направена тая проверка, щом не е заради мониторинга?
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2012 22:45

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Ами ЦСКА не е единственият клуб с мониторинг. Не съм под чак такова влияние на "харизмата" за да мисля, че само на ЦСКА е оказана подобна "чест".

Какво значение има какво може да е наказанието? Аз те питам в каква връзка въобще е направена тая проверка, щом не е заради мониторинга?

За 5 години в мониторинг ви правят реална проверка само в една, и то в петата от началото на мониторинга...смешно е да го твърдиш.Атлетико мадрид и Спортинг и те ли са в мониторинг от 2008-а?Въобще, УЕФА що за мониторинг налага, след като не прави внезапни проверки..4 години след налагането на мониторинга?

Защо само на ЦСКА е оказана тази чест.. ами само вие сте предмет на съдебни дела от Сульо, Пульо и кого ли още не..защото сте свръхизрядни платци.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 17 ное 2012 23:54

кашчейчо, пак си изсмукваш разни тъпотии .. хората от УЕФА ясно са го казали, ЦСКА е изряден платец и такива като теб сега се чудят каква глупост да измислят :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 ное 2012 11:49

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:

За 5 години в мониторинг ви правят реална проверка само в една, и то в петата от началото на мониторинга...смешно е да го твърдиш.Атлетико мадрид и Спортинг и те ли са в мониторинг от 2008-а?Въобще, УЕФА що за мониторинг налага, след като не прави внезапни проверки..4 години след налагането на мониторинга?

Защо само на ЦСКА е оказана тази чест.. ами само вие сте предмет на съдебни дела от Сульо, Пульо и кого ли още не..защото сте свръхизрядни платци.

И как реши, че това е първата реална проверка? До колкото си спомням на няколко пъти Борисов и адвокатите ходиха в УЕФА да дават отчети и обяснения по разни казуси. И едва когато ЦСКА наистина доказано влезе в просрочие от 2 месеца, точно тогава чиновниците дойдоха тук и си дадоха предписанията! Всъщност, дори и да си прав и да няма мониторинг, защо чак сега имаше реални последствия и действия от страна на УЕФА, а през предните 4 години нямаше никакъв проблем? Дали това не значи, че през тези 4 години ЦСКА си е бил изряден, което е установено от регулярните проверки, а чак сега е имало някакъв проблем, та се наложи УЕФА да дава ултимативни препоръки?
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 ное 2012 14:09

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Какво значение има какво може да е наказанието? Аз те питам в каква връзка въобще е направена тая проверка, щом не е заради мониторинга?

И как реши, че това е първата реална проверка? До колкото си спомням на няколко пъти Борисов и адвокатите ходиха в УЕФА да дават отчети и обяснения по разни казуси. И едва когато ЦСКА наистина доказано влезе в просрочие от 2 месеца, точно тогава чиновниците дойдоха тук и си дадоха предписанията! Всъщност, дори и да си прав и да няма мониторинг, защо чак сега имаше реални последствия и действия от страна на УЕФА, а през предните 4 години нямаше никакъв проблем? Дали това не значи, че през тези 4 години ЦСКА си е бил изряден, което е установено от регулярните проверки, а чак сега е имало някакъв проблем, та се наложи УЕФА да дава ултимативни препоръки?

Изряден ЦСКА?Къде е Пакурар?Кой бяга от изрядните?Платихте ли на Сливен след натиск?Платихте ли на Черноморец след натиск?На това ли му се казва изряден?Къде е оня испанец Диого, който се снима с фланелката, после си хвана самолета и повече не се върна-кой играч прави така с изрядните отбори?От клуб "Възраждане" извадиха една справка, в която пишеше, че дължите на НАП над 4 милиона-това изрядност ли е-да не си плащаш данъците?
Изряден платец ли е този, който си погасява дълговете само след реална заплаха да загуби нещо, което е важно за него?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”