Левски - Литекс - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: Левски - Литекс - 2:1 FT

Мнениеот russia » 06 окт 2012 00:28

rsk написа:Слаб мач :lol: Я се стегни бе... В Разград гледате футбол от 20 дена и вече почнахте и да го разбирате :lol:

Тоз пък му свърши БАН-а и започна пак да се плюнчи :mrgreen: !
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 окт 2012 00:34

shotgun blues написа:
paceto написа:Не му обръщай внимание той така се говори по принцип и винаги е анти настроен за своя отбор, а хвали съперника.
Така е с Литекс, така е и с Реал Мадрид.

Кой ги хвали...нали за това толкова ме е яд....адски слаб отбор на ЛЕВСКИ и ЛИТЕКС пада по този начин :x Изравняване с човек повече и пак същото..връщане назад и страх да не вземат нещо от СОФИЯ .Много добре знаеш какво е положението когато ЛИТЕКС играе на Армията,малко по-добре е на ГЕРЕНА ...това ме е яд че в много мачове ЛИТЕКС има шанс да вземе нещо,но все правят тоя номер - страх и пак глупави грешки ...Пиргов - 2 гола им подари - та те ЛЕВСКИ нямат смисленна атака за цял мач :x :x :x :x :x :x Бяха си готови за най-малко равен ...но наще пак се върнаха,допуснаха тази ситуация за картона на Цветков и пак същата история като миналата година
А за Батков и изказването му - същото като миналата година ще стане накрая ;)

Говоря принципно, че си такъв и всеки редовен посетител на форумите на Гонг го знае това. :)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 окт 2012 00:41

joro bad написа:
jorkata_ написа:"Не мога навсякъде да съм обичан. Феновете на Левски си подкрепят отбора. Толкова години съм ги мъчил, нормално е да не ме обичат, а и явно помнят. Все пак не всеки техен играч е печелил Златната топка. Когато такъв вземе тази награда, да ми се обадят", заяви Стоичков.
Бравоооооооооо Ицооооо!

А когато направи своя фирма в БЪЛГАРИЯ и стане номер 1 в своя бранш (без никакви протекции, тръгнал от нулата), даде хляб от собствения си джоб на десетки семейства и внесе толкова данъци и направи толкова капиталовложения в БЪЛГАРИЯ, ДА МИ СЕ ОБАДИ! ;) :evil:
Между другото още не е отговорил, коя е родината му, защото преди време исказвамето му беше дословно ,, България не ми е дала нищо и неискам да се връщам там, Испания е страната в коята искам да живея." (интервю на В. Памуков от филм за Стойчков, излъчен по БНТ) Човек който незачита и своите създатели, МАЙКА СИ И БАЩА СИ, без думи....... :idea: :idea: :idea:
И в този ред на мисли, искам да ви попитам и най-вече г-н Стойчков, коя е родината ти бре, юроде :?: :evil:

Виж се бе, БЪЛГАРИНО НЕГРАМОТЕН, срам си за род и родина! Сигурно пишейки и собственото си име правиш грешки?!? Ами точно за СТОИЧКОВ важи това, че стана номер 1 в своя бранш - носител на златна обувка и златна топка, а това май се дава на голмайстор №1 и футболист №1? И разбира се както ти си пожелал - без НИКАКВИ протекции, тръгнал от нулата! Не знам дали е дал хляб на десетки семейства, но е дал шанс на десетки деца с футболен талант да се развиват! Може ли да си толкова елементарен ;) ? Хем неграмотен, хем злобар, хем пък барабар Петко с мъжете! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 06 окт 2012 00:47

blue_lagoon написа:Победа над отбора на джуджето винаги е сладка. Още повече,като добавим и победа над кюрда. Освен тоа до 2-3 години Литекса ще е по Б и В групите и трябва да се трупат победи за статистиката. Само Левски!

Родоотстъпникът направо му призля при гола на Райков. С малко и то накрая - така най-боли.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 06 окт 2012 00:59

Не се прави на малоумен - всички помним как за да го направят голмайстор на Европа му правеха шпалир в последните мачове - хем контузен беше хем по 2-3 гола да вкара. Заради такива като кюрда класацията голмайстор на Европа вече е отменена.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2012 01:02

Но от това, което показаха моите футболисти, аз съм доволен. Мисля, че играха на предела на своите възможности, нищо, че паднахме.
-Хр.Стоичков
Ако това е ПРЕДЕЛА на възможностите...-леле-мале! :twisted:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 окт 2012 01:03

blue magic написа:
blue_lagoon написа:Победа над отбора на джуджето винаги е сладка. Още повече,като добавим и победа над кюрда. Освен тоа до 2-3 години Литекса ще е по Б и В групите и трябва да се трупат победи за статистиката. Само Левски!

Родоотстъпникът направо му призля при гола на Райков. С малко и то накрая - така най-боли.

"Модерната" ни футболна история е от две години насам и имайки предвид класиранията, някакси не са съвместими думите Левски и лидер! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 окт 2012 01:08

blue magic написа:Не се прави на малоумен - всички помним как за да го направят голмайстор на Европа му правеха шпалир в последните мачове - хем контузен беше хем по 2-3 гола да вкара. Заради такива като кюрда класацията голмайстор на Европа вече е отменена.

Тука удари греда и то метална, познавачо! Сещаш ли се? Явно не, щото ти не се правиш, ами наистина си малоумен! Класацията е отменена заради такива "изпълнения" като на румънеца Къмътару! Не заслужаваш да ти разяснявам защо!

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 06 окт 2012 01:10

Мдаа както на гонзалес му призля пролетта при гола на Янев. :)

СинКО, а за шпалирите на Руси Гочев и Мишо Вълчев чувал ли си изобщо? И що сравняваш футболисти от различни поколения? Единият играл само в България, другия играл с клубния си отбор в цал свят. Златна топка, златна обувка, голмайстор на световно първенство :!: Де е Ямбол, де е Стамбул :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 окт 2012 02:37

deepblue1963 написа:
Но от това, което показаха моите футболисти, аз съм доволен. Мисля, че играха на предела на своите възможности, нищо, че паднахме.
-Хр.Стоичков
Ако това е ПРЕДЕЛА на възможностите...-леле-мале! :twisted:

Ти при тези млади момчета, които са по на 17 и 20 години колко очакваш?
По-добре се замисли ти какви играчи има в синият клуб щом с триста зора побеждават този млад отбор на Литекс

Аз бих използвал "леле-мале" към играта и представянето на вашият отбор.
Литекс няма от какво да се срамува с този отбор и тези играчи.

Всички преди няколко месеца го отписахте и казвахте, че ще се бори да не изпадне, а сега този същият отбор се бори за квота за ЕКТ.Да вероятно утре ще го изместят от трето място, но това не означава, че няма да са в челните места.

Съветвам те следващият път преди да се присмиваш да се замислиш малко по-глобално и дълбоко върху нещата.

Върни се в “Литекс”