Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр. 7 кр. - 2:5 КР

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр 7 кр - ПРОГНОЗИ

Мнениеот D.Georgiev » 29 сеп 2012 20:27

Модератор ЛокоПД написа:
D.Georgiev написа:
Какви жълти сайтчета. Вярно, не съм бил на стадиона, но слушах "Дарик", където повярвай ми, не ни долюбват много. Въпреки това освен 5-те гола, чухме за поне още 3 чисти положения 1 на 1 с вратаря, две от които на Иван Стоянов. Може не са отчетени като удари във вратата, но са си прилично чисти ситуации. Като видим видео от мача ще коментираме засадите, въпреки че съмнения за една засада при третия от пет гола, ми напомня малко на мнението на Венци Стефанов.

По Дарик отразиха ли,че ударихме греда,а и освен това,ние също изпуснахме 4-5 чисти положения ?

Ами всъщност - не, чухме за някакви положения, но пък за 5 чисти... явно вие и коментаторите имате различни разбирания. Докато аз 1 на 1 си го приемам за чисто положение. Не ми е ясно дори да ги е имало откъде са дошли като до сега за 5 мача не сте ни съдали толкова чисти положения от игра, но този едва ли не сте ни изпуснали? Вашите голови срещу нас са на 95% от статични положения, а не от игра и надиграване.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 сеп 2012 20:29

Трябваше да остане темата ,трябва да се шуми .Сватбата не трябва да стъпва повече на Лаута .Не за първи път ни реже . Трябва да се шуми .

Сватбата трябва да е персона нон грата на Лаута!!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 сеп 2012 20:35

Модератор ЛокоПД написа:[

Какво унижение те гони бе,приятел ?

Унижението че сте загубили от "селски" отбор това имам впредвид....на шопите и на вас, все това ви е в устата.
Разбирам да е бил на кантар мача, нещо да имате претенции..аз си мисля и друго след 2:0 нашите 100 процента са се отпуснали, това го наблюдавам пореден мач, и от това явно сте се възползвали като сте упражнили натиск!. А и все пак имаме вратар като Чворович не като оня Урош, който ловеше мухите.
Пак казвам, пожелавам ви успех, радвам се че се играл такъв напрегнат мач и в такава атмосфера !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 29 сеп 2012 20:37

D.Georgiev написа:
Модератор ЛокоПД написа:
D.Georgiev написа:
Какви жълти сайтчета. Вярно, не съм бил на стадиона, но слушах "Дарик", където повярвай ми, не ни долюбват много. Въпреки това освен 5-те гола, чухме за поне още 3 чисти положения 1 на 1 с вратаря, две от които на Иван Стоянов. Може не са отчетени като удари във вратата, но са си прилично чисти ситуации. Като видим видео от мача ще коментираме засадите, въпреки че съмнения за една засада при третия от пет гола, ми напомня малко на мнението на Венци Стефанов.

По Дарик отразиха ли,че ударихме греда,а и освен това,ние също изпуснахме 4-5 чисти положения ?

Ами всъщност - не, чухме за някакви положения, но пък за 5 чисти... явно вие и коментаторите имате различни разбирания. Докато аз 1 на 1 си го приемам за чисто положение. Не ми е ясно дори да ги е имало откъде са дошли като до сега за 5 мача не сте ни съдали толкова чисти положения от игра, но този едва ли не сте ни изпуснали? Вашите голови срещу нас са на 95% от статични положения, а не от игра и надиграване.

Айде стига глупости, бе. Какво надиграване? Наш играч минава ваш и той бива спънат. Това ви е играта, затова имаме толкова статични положения. Имахте няколко играча с близо 10 извършени нарушения. Това ли ви е класата? Коментатора спомена ли колко от тези излизания 1 на 1 бяха след проспиване на страничния рефер? Спомена ли, че Сватбата неволно или не, спря наша атака пред вашето наказателно като ритна топката и тя "неочаквано" попадна във ваш играч. Що мълчахте при 2:4 през 82-та минута? Не ми говори за фенска култура. Нямате никаква. 10 минути след мача още пеехме и веехме знамена, големи, наши, не подарени.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 сеп 2012 20:38

D.Georgiev написа:
Модератор ЛокоПД написа:
D.Georgiev написа:

Ами сега гледам как е отразен мача в Гонг/на живо/...Този,който го е отразявал,даже не се е подписал.Две положения на Курдов,едно на Рони,едно на Жоро Стефанов,една греда след пряксвободен на Ицо Златински и още едно-две меллета,които не бих определил като "чисти положения".Вашите положения,разбира се,са отразени и си бяха наистина чисти.И пак го казвам - определено сте по-добрия отбор,сигурно щяхте да ни биете и без Сватбата и компания,но според мен Лудогорец няма нужда от подобни презастраховки.Така само настройвате хората срещу себе си.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 сеп 2012 21:11

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 сеп 2012 21:19

kubik написа:http://videa.hu/videok/sport/green-win-in-plovdiv-z22mLiztvEdhjnPk

Много лошо видео....засадата не се вижда, но се вижда първия гол-класика в жанра :o
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 29 сеп 2012 21:21

Изображение
Някой знае ли какво означаваше въпросният плакат?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 сеп 2012 21:22

Слушах мача по Дарик, но комбинирано с още два мача. Когато се включваха с коментар от Пловдив, постоянно се нищеха разни спорни положения, отсъдени неизменно в полза на Лудогорец. Не мога да преценя, дали коментаторът беше пристрастен. Лудогорец са добър отбор за нашите стандарти. Спор няма но се убеждавам, че във всеки мач идва момент, когато леко или явно ги подбутват, ако играта и резултата се закучат. Винаги съм бил ЗА "провинциалните" отбори, но некоректността на собственика на Лудогорец е ГНУСНА! Проблемът е, че това носи само негативи за разградчани - хора (от форума), които правят приятно впечатление със сравнително сдържаните си коментари, с доброто владение на родния си език, но хора СЛЕПИ за истината :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 сеп 2012 21:29

kubik написа:http://videa.hu/videok/sport/green-win-in-plovdiv-z22mLiztvEdhjnPk

Нека да го видим с по-добро качество и ще го обсъдим.
Последна промяна от D.Georgiev на 29 сеп 2012 21:53, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”