Тайно световно правителство унищожава човечеството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тайно световно правителство унищожава човечеството

Мнениеот vaskonti » 23 авг 2012 17:04

Alexx написа:
fr3ak_boy написа:
Alexx написа:Koй на кога промива мозъците ? Вие тръгвате с подигравките и обидите ! (пример за обида "да си вярва в каквито иска простотии") . И никой на никога не промива мозъците. Живей си живота като не те интересува това и спи спокойно.

Ти като знаеш цялата тази информация за новия световен ред и т.н. проблеми със съня ли имаш?
Според мен впрягането е излишно всеки си вярва в каквото иска и т.н. В крайна сметка дори и всички да знаят какво могат да променят?

Никой не говори за промяна. Мен не ме интересува кой какво знае. Просто се дразня като ме обиждат.

vaskonti

Успя да стигнеш до невероятен извод. :lol:

Това не е извод, а цитат. Питай Играта, той ще ти обясни.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 23 авг 2012 17:27

Синьо сърце написа:
Alexx написа:Koй на кога промива мозъците ? Вие тръгвате с подигравките и обидите ! (пример за обида "да си вярва в каквито иска простотии") . И никой на никога не промива мозъците. Живей си живота като не те интересува това и спи спокойно.

Това не е обида, а заключение. Цялата мелодрама е безсмислена и фалшива. Промени в света винаги са ставали и ще стават, без да е необходимо Невидимо Управление и конспирации. А който иска да ги търси-винаги ще ги намери.Точка.

Какви точки какви 5 лева ? Да не си последна инстанция или Господ ? Щом не са обиди за какво се сърдите,че уж ви обиждали на слепи и роби ? Това не са обиди,а заключения ! И да промени винаги са ставали,но те никога основно са били заради запазване на някакво статукво и рядко в полза на плебеите .

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 23 авг 2012 17:41

Изображение

Лека вечер на всички!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 авг 2012 21:29

Не знам кой тръгва с обидите и подигравките, но прочетох, че съм бил роб, сляп и не знам още какво, понеже не вярвам като вас в някакви конспирации. Така, че доста може да поспорим.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 24 авг 2012 10:22

Човек дори ако вярва в някакви конспирации си остава роб на нещо си и сляп за много неща около него. ;)

zoomx
Контакти:

Мнениеот zoomx » 24 авг 2012 21:56

Alexx написа:Човек дори ако вярва в някакви конспирации си остава роб на нещо си и сляп за много неща около него. ;)

+1

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 авг 2012 22:01

Ако някой настоява, че е роб и ако настоява, че някой го тъпче, абсолютно невъзможно е да го убедиш в обратното. Още повече ако в същото време се изживява като борец за свобода - лична и на целия свят.
[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 24 авг 2012 22:30

Аз не се изживявам като борец за свобода. Самия факт,че отбягвам такива теми и рядко влизам в конфронтация по подобни тематики говори достатъчно. Не занимавам хората от форума всеки ден с такива теми. Дори казах на пича който пусна темата,че не му е тук мястото на тази тема и на всичкото отгоре звучи абсурдно. Колкото до робството и свободата : „Най-безнадеждно поробен е този, който грешно смята, че е свободен.” Йохан Волфганг фон Гьоте .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 авг 2012 22:34

Alexx написа:Аз не се изживявам като борец за свобода. Самия факт,че отбягвам такива теми и рядко влизам в конфронтация по подобни тематики говори достатъчно. Не занимавам хората от форума всеки ден с такива теми. Дори казах на пича който пусна темата,че не му е тук мястото на тази тема и на всичкото отгоре звучи абсурдно. Колкото до робството и свободата : „Най-безнадеждно поробен е този, който грешно смята, че е свободен.” Йохан Волфганг фон Гьоте .

Колкото и нескромно да звучи, ще допълня Гьоте - „Най-безнадеждно поробен е този, който грешно смята, че не е свободен.”
Очевидно това звучи не по-малко вярно от оригинала, не мислиш ли?
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 авг 2012 13:16

Аз лично не се чувствам роб, никой не ме ограничава къде да ходя или какво да правя. Иначе който настоява, че е роб, нека си се чувства роб. :lol: :lol: :lol: Аз не съм.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”