Финал на Евро 2012: Испания - Италия - 4:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Финал на Евро 2012: Испания - Италия

Мнениеот olimpi » 01 юли 2012 12:49

Двата отбора са заслужено на финал. Ще гледаме тики-така срещу добре подредения и по агресивен отбор на адзурите (на които ще симпатизирам този мач), мач срещу историята. Досега няма отбор, който да е печелил 3 поредни финала.

Мачът може да се реши от една грешка, тъй като и двата отбора показаха че трудно им се вкарват голове особено испанците. Италия е един от малкото отбори, които могат сериозно да затруднят Испания, а и знаят как. Едва ли ще играят толкова дълбока преса като Португалия, но схемата диамант в центъра с халфове добри подавачи в изпълнение на Италия се оказа доста ефективна. От друга страна, тя е уязвима при сериозни атаки по крилата.

Жалко че Испания се отказа от по-агресивния нападателен стил, който демонстрира преди време, а има и изпълнителите за нападателна игра.

Тики-така може да е печелившо, но мене поне ме дразни...затова успех на адзурите.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 01 юли 2012 13:56

Ох, нямам търпение вече...
Вероятно мнението ми може да ви се стори твърде пристрастно, но според футболната логика победител трябва да е Италия, макар и да сме ставали свидетели на не една и две нелогичности.
Та... Италия е по-спокойният от двата отбора. Настроението и духът в тима са на много високо ниво, точно както подобава на отбор, който е бил отписван, а е надминал очакванията на всички, дори своите собствени. Освен това Италия отбеляза забележителен прогрес в играта си за изключително кратък отрязък от време. В групите Италия игра прилично, в четвъртфинала срещу Англия показа едно по-високо ниво, а срещу Германия... Ами всички видяха. А Испания, каквото и да си говорим, показа срещу Португалия, че има колебания в играта.
"Скуадрата" има чудесен вратар, по италиански силна защита, добра халфова линия, където Пирло е диригентът, и нападение, което се видя, че може да бъде много опасно.
Всичко това, плюс силното ми желание и надежда, ме кара да мисля, че довечера Италия ще завоюва титлата. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юли 2012 14:05

Айде Испания да пише история тази вечер ... :lol:
Иска ми не само да спечелят това първенство, но и да вземат Световната титла след 2 години в Бразилия !
Това би-било нещо повече от уникално ...
Ще създадът един невероятен прецедент !
И ще поставят една много сложна цел пред всички световни градове, да се опитат да повторят това постижение. :mrgreen:

Важното е интрига да има за в бъдеще. :twisted:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 01 юли 2012 14:10

Пичове, гледайте довечера, колко надъхано пеят химна италианците. :)
1914

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 01 юли 2012 14:14

Форумът защо ми цензурира думата "кол*бание"... :shock: :lol:

THE G.A.M.E, мисля, че бая история понаписаха испанците. Стига им толкова според мен.
Ако бият, ще е чудовищно - три поредни спечелени футболни форума.
Но пък, бие ли Италия, ще върне баланса във футболния свят.

Без име, винаги ме впечатляват и мен, когато запеят: "Fratelli d'Italia, l'Italia s'è desta..."
Особено Буфон изглежда много развълнуван, винаги пее със затворени очи. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 юли 2012 14:20

Laetitia написа:Форумът защо ми цензурира думата "кол*бание"... :shock: :lol:

:) [offtopic]Пробвай да напишеш малкото име на Гранеро от Реал Мадрид :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 юли 2012 14:23

Без име написа:Пичове, гледайте довечера, колко надъхано пеят химна италианците. :)

Уникално. Иначе поне за мен, едно от най-емблематичните и запомнящи се изпълнения на химн беше на "Марсилезата" на ръгби двубоя Франция-Нова Зеландия [offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YBunJcr1DP8[/youtube][/offtopic] Наистина много емоционално изпълнение както от публиката, така и от състезателите :geek:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юли 2012 14:30

[offtopic]На мен не ми цензурира нищо, ето ... "колeбание" ... :mrgreen:

Просто защото средната част на думата, която е образувана от три конкретни букви, които от своя страна обузначават едно действие, са неприемливи ... :lol:

Ама е достатъчно да смените шрифта само на една от тези три букви ( аз лично, изписвам 'е' на латиница ) ... и няма проблем. :)[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 юли 2012 14:30

Без име написа:Пичове, гледайте довечера, колко надъхано пеят химна италианците. :)

Също като Йозил, Кедира, Боатенг и Гомес :lol:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 01 юли 2012 15:00

Само един мач дели испанците от мечтания трети пореден триумф на голямо първенство. Напред! :!:

Върни се в “Евро 2012”