Новини и спекулации свързани с треньорския пост на Нац.отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tolkata
Контакти:

Re: Мартин Стоев е новият национален селекционер!

Мнениеот tolkata » 14 юни 2012 14:46

Аве вие нормални ли сте ? Какво е направил Стойчев до момента ??? Той си е виновен за напускането си, ако не беше извадил Казийски 3тия сет срещу Германия щяхме да ги бием, но го направи нарочно извади Казийски и загубихме !!! Така , че да се маха от главите ни този надут пуяк, който избра да се прави на интересен пред това да се ОПИТА да спечели поне 1 успех с този отбор.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 юни 2012 14:46

Viktor4o_Rs написа:
Успехите са дошли след общи усилия и умения - и на играчите, и на треньорското ръководство ! Няма как да са само на едните или само на другите ;)

:) Когато реално отбора ти е в топ 3 на света и станеш 3ти за мен не е успех ! Още по малко показател за треньорски умения ! Ако бяхме станали първи или поне втори , тогава бих казал че и треньора има вина за това !

Иванов93
Контакти:

Мнениеот Иванов93 » 14 юни 2012 14:47

Причините на един човек (който не знае за какво става въпрос във волейбола и не знае как се издържа клуб), затова защо Боклука лазарOFF трябва да напусне волейбола:
- скандала на олимпиадата 2008, при който направи на маймуна капитана на отбора и се изпокара супер грозно е него
- президента на БФВ не знаел, че плажния волейбол е олимпийски спорт
- състезателите от плажния волейбол нямат дори осигурени топки, те си ги купуват
- странната и отвратително грозна смяна на С.Пранди
- скандала в женския волейболен отбор
- наказанието на Е.Янева, покажващо, че не им дреме за звездите на отбора, а само за личните си интереси
- служебен шампион по волейбол при мъжете
- неговия отбор не се явява на полуфинал при жените
- безумното разграничаване на случаите с неявилите се отбори при мъжете(Пирин) и при жените(Левски Сиконко), показващо недопустимо пристрастие, в позицията му на президент от страна на президента на БФВ
- срамното и грозно безумно уволнение на Радо Стойчев
- напускането на отбора заради управниците на БФВ, на най-добрия треньор в света(доказват го разултатите, всички знаем, че най-добрите треньори са на клубно ниво) и на най-добрият български волейболист за всички времена
- искат с нетърпение отбора да се провали за да им се нареди пъзела (Пранди е повикан за разговори още првди мача с Гермнания), поне създадоха такова впечeтление
- на последната пресконференция, показаха и доказаха, че в УС на БФВ са недостойни, жалки и подли хорица
- и накрая , но най-важно. Настрoйването на публиката, феноветe против президента и УС на БФВ (против са над 90% от феновете)
- ФЕНОВЕТЕ ИСКАТ ТЕ ДА НАПУСНАТ УПРАВАТА НА ВОЛЕЙБОЛА

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 юни 2012 14:51

za nas e toj religiq написа:
Viktor4o_Rs написа:
Успехите са дошли след общи усилия и умения - и на играчите, и на треньорското ръководство ! Няма как да са само на едните или само на другите ;)

:) Когато реално отбора ти е в топ 3 на света и станеш 3ти за мен не е успех ! Още по малко показател за треньорски умения ! Ако бяхме станали първи или поне втори , тогава бих казал че и треньора има вина за това !

А е показател на треньорски умения да паднеш от Германия пред собствена публика и преди това да се наденеш като тъп цървул на Русия, при условие, че можеш да ги избегнеш ? 3-тото място може да не е суперуспех, но си остава най-големият ни такъв от доста години. А постъпката на Казийски за мен си равносилна на предателство.
Да не ме разбере някой погрешно - и аз съм против малоумния инжИнер :!: Само че Матей и Стойчев почнаха и те да дразнят почти колкото ЛазарОФФ.
Изображение

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 14 юни 2012 14:55

Представяте ли си как ще се чувстват Стойчев и Казийски, ако при добро стечение на обстоятелствата нашите национали стигнат до медал в ЛОНДОН.
Или за тях поражението за БЪЛГАРИЯ Е РАВНО НА ПОБЕДА.
БРАВО БЪЛГАРИ, БРАВО ЮНАЦИ!!!
БРАВО СТОЙЧЕВ, БРАВО КАЗИЙСКИ!!!

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 14 юни 2012 14:56

Viktor4o_Rs написа:А е показател на треньорски умения да паднеш от Германия пред собствена публика и преди това да се наденеш като тъп цървул на Русия, при условие, че можеш да ги избегнеш ? 3-тото място може да не е суперуспех, но си остава най-големият ни такъв от доста години. А постъпката на Казийски за мен си равносилна на предателство.
Да не ме разбере някой погрешно - и аз съм против малоумния инжИнер :!: Само че Матей и Стойчев почнаха и те да дразнят почти колкото ЛазарОФФ.

Абсолютно съм съгласен за ВСИЧКО написано от колегата :|
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 юни 2012 14:57

Вече бившият селекционер на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев се оттегля в почивка, след като подаде своята оставка пред Общото събрание на БФВ. Стойчев бе поставил няколко условия, за да остане на поста, след като класира тима на Олимпийски игри, и след като те не бяха изпълнени, потвърди напускането си.

Както винаги, думите на Стойчев бяха категорични, и преди, и след Общото събрание:

„Дойдох, за да обясня още веднъж мотивите си, отговорих и на всички въпроси, отговорих по съвест, както винаги съм правил. Матей също отговори на въпросите, имаше мнения, които бяха изказани, по различни въпроси. Пожелах успех на Общото събрание и федерацията, и потвърдихме нашето решение, както аз, така и Матей, да напуснем отбора.“

„Оставам със смесени чувства, защото има хора, които милеят за волейбола, които искат да работят и градят. Разбирам, че са в трудна ситуация, за съжаление, житието определя съзнанието. Затова им казах една фраза, която казах и на играчите преди важните мачове – в живота на човек винаги идва момент, в който трябва да направи важен избор, и тогава проблемът е не в това да намериш правилния път, а да го поемеш, защото той обикновено е по-трудният.“

„Абсолютно нямам какво да кажа на Мартин Стоев. Това е решение на федерацията, и въобще не смятам да го коментирам.“

„Аз начертах това, което имам като идея за развитието на волейбола, и на федерацията в частност, и това са и мотивите ми за оставка. Казах три пункта, по които съм непреклонен, доколко хората са узрели за това, имам съмнения. Искам да има мандатност за УС, защото това е ефективно, да има по-малко хора в УС, защото са много, да има прозрачност на финансите. И има неспазване и на поети ангажименти към програмата за развитие на българския волейбол.“

„Като данъчно осигурително лице, което повече от шест месеца е извън страната, си плащам данъци в страната, в която пребивава. Който ме познава, не е необходимо да се защитавам. Каквото съм могъл да направя за този отбор и тази федерация, да допринеса като средства и договори, съм направил. Не съм си и помислял една стотинка да взема. Имам извлечение от НАП и договора си. Но не мога да падам на такова ниво непрекъснато да дискутирам въпроса. Аз съм доказал всичко, имам документи за тези неща. Не е това дискусията, проблемът не е междуличностен, аз искам да направя нещо за волейбола.“

„Волейболът няма нужда повече от скандали, има нужда от работа и от някаква основа, която аз всячески се опитвам да втълпя на хората.“

„От мен не може да очаквате нищо, защото когато си подадох оставката, аз декларирах, че нямам желание да заемам никакви постове във федерацията. Нито сега, нито в бъдеще. И с работата за година и половина с националния отбор, ми се изчерпа и амбицията да съм национален селекционер. Аз единственото, което искам, е да се случи нещо за волейбола.“

„Ако се стигне до избор, или Отчетно-изборно събрание с кандидатури, ще предложа там. Но тези хора сега вътре, трябва да гласуват по достойнство. Не искам да вменявам нещо. Основното е мандатността, ако някой не става, след две години да си отиде.“

„Аз не съм запознат с провеждането на тези неща, и очаквах на това Общо събрание, да има нещо като преизбиране на Управителен съвет. Ако има такова нещо, тогава ще предложа достойни хора, които биха допринесли и с пари, и с организация и знания на волейбола.“

„Първото нещо, което ще направя, е да си почина.“

„Видях в залата хора, които...по погледа им си личи, че са загрижени за волейбола. Предполагам, че те са с ограничени възможности, и това се дължи на много фактори. Иска ми се тези хора да намират повече сили в себе си, и да преодоляват тези препятствия, за които всички говорим. Иска ми се, и се надявам, че това ще се случи. Негативното е начинът, по който си тръгвам. Имах големи желания, големи стремежи, те тук угасват.“

„Няма такава опасност. Когато кажа нещо, го правя. Ако някога се стигне до промени, и има развитие, тогава можем да го коментираме. Преди това не подлежи на обсъждане.“

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 юни 2012 14:57

Иванов93 написа:Причините на един човек (който не знае за какво става въпрос във волейбола и не знае как се издържа клуб), затова защо Боклука лазарOFF трябва да напусне волейбола:
- скандала на олимпиадата 2008, при който направи на маймуна капитана на отбора и се изпокара супер грозно е него
- президента на БФВ не знаел, че плажния волейбол е олимпийски спорт
- състезателите от плажния волейбол нямат дори осигурени топки, те си ги купуват
- странната и отвратително грозна смяна на С.Пранди
- скандала в женския волейболен отбор
- наказанието на Е.Янева, покажващо, че не им дреме за звездите на отбора, а само за личните си интереси
- служебен шампион по волейбол при мъжете
- неговия отбор не се явява на полуфинал при жените
- безумното разграничаване на случаите с неявилите се отбори при мъжете(Пирин) и при жените(Левски Сиконко), показващо недопустимо пристрастие, в позицията му на президент от страна на президента на БФВ
- срамното и грозно безумно уволнение на Радо Стойчев
- напускането на отбора заради управниците на БФВ, на най-добрия треньор в света(доказват го разултатите, всички знаем, че най-добрите треньори са на клубно ниво) и на най-добрият български волейболист за всички времена
- искат с нетърпение отбора да се провали за да им се нареди пъзела (Пранди е повикан за разговори още првди мача с Гермнания), поне създадоха такова впечeтление
- на последната пресконференция, показаха и доказаха, че в УС на БФВ са недостойни, жалки и подли хорица
- и накрая , но най-важно. Настрoйването на публиката, феноветe против президента и УС на БФВ (против са над 90% от феновете)
- ФЕНОВЕТЕ ИСКАТ ТЕ ДА НАПУСНАТ УПРАВАТА НА ВОЛЕЙБОЛА

Значи тези факти нямат значение , важното е че Стойчев нищо не е постигнал , а Казийски няма право да е не доволен и трябва да си дава здравето за комуниста лазаров .
Както и няма значение , че лазаров излъга хората като каза , че заплатата на Стойчев е 120 000 евра и не допълни , че тези пари са за 3ма човека .
Също , не е важно , че от световната лига са взели над един милион лева , а казват че парите са около 75 000$ .
Маловажно е и това , че се водят към федерацията над 320 клуба , като всъщност последната година мачове са играли не повече от 200 .

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 14 юни 2012 14:57

Viktor4o_Rs написа:
za nas e toj religiq написа:
Viktor4o_Rs написа:

А е показател на треньорски умения да паднеш от Германия пред собствена публика и преди това да се наденеш като тъп цървул на Русия, при условие, че можеш да ги избегнеш ? 3-тото място може да не е суперуспех, но си остава най-големият ни такъв от доста години. А постъпката на Казийски за мен си равносилна на предателство.

Голяма грешка на Стойчев,но това не е Германия от преди 5-6 години,това е отбор който тази година поне показва израстване и спокойно може да е в топ 6 на света!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 14 юни 2012 14:58

elit написа:Представяте ли си как ще се чувстват Стойчев и Казийски, ако при добро стечение на обстоятелствата нашите национали стигнат до медал в ЛОНДОН.
Или за тях поражението за БЪЛГАРИЯ Е РАВНО НА ПОБЕДА.
БРАВО БЪЛГАРИ, БРАВО ЮНАЦИ!!!
БРАВО СТОЙЧЕВ, БРАВО КАЗИЙСКИ!!!

Стойчев не знам как ще се почувства, ама Казийски ще си изяде ташаците! Подобно на Бербатов, и той ще се вайка след време, че изостави страната си, заради чужди интереси. Айде лек ден и нека всички бъдем в залата за световната лига. Другите момчета в отбора нямат ни най-малка вина за тоя цирк. Специално Владо най-вероятно ще го видим за последен път с националният ни екип на българска земя. А той за разлика от всички замесени в скандала е огромен мъжкар, и заслужава подкрепата ни!!!!!!!!!!
Последна промяна от MoNteSo на 14 юни 2012 14:59, променено общо 1 път.

Върни се в “Волейбол”