Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Стойчо си призна:Директива няма !

Мнениеот gzagorov » 10 юни 2012 21:30

В нормалните страни/федерации подобно неспортсменско поведение се наказва много жестоко. Да не говорим за понятието "клевета". Просто вече се изпари и малкото останало уважение, което съм изпитвал към него. Ще си получи заслуженото, в интервюто се споменава за заплатата му, което ни най-малко не ме учудва. Повече няма да се занимавам с този индивид.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 юни 2012 00:48

Празното лапацало Младенов може единствено да благодари на другите отбори,че ТЕ,а не ТОЙ доближиха и дори изведаха ЦСКА пред Лудогорец!
Славия - Лудогорец 3:2/Славия-ЦСКА 0:1
Локо Пд - Лудогорец 1:0/Локо Пд - ЦСКА 0:3
ЦСКА-Литекс 4:1/Лудогорец-Литекс 1:1
ЦСКА-Черно Море 4:1/Лудогорец-Черно Море 0:2

Ето тези отбори - Славия,Локо Пд,Черно Море и Литекс,които набиха Лудогорец и същевременно се РАЗХОЖДАХА срещу ЦСКА никой не знае защо отнеха 11 точки от аткива на делиорманските....или някой зомбиран вярва,че отборчето паднало от Септември Симитли е способно на титла?Вие май заживяхте в паралелна вселена.Купихте си 4 възлови мача,свършихте парите,в Перник им дадахте куфари с тоалетна хартия и ви биха,Левски ви би,Черноморец и той,Лудогорец и той,е,колко водещи отбора бихте?Тези,които си свалиха гащите,нали?А миризливото 0:5 в Монтана сещате ли се за него след 0:0 на почивката и директивата там някъде домакините да "сменят чипа"...Шампион стана най-добрия,това е.Вие и за момент не бяхте най-добрите,колкото и да се дупеха срещу вас съперниците и колкото и да раздуваха митът за медийния тигър Мораес,когото го видяхме в мачовете на истината какво направи(в тези различни от дупещите се отбори)....нула гола.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 11 юни 2012 02:05

D.Georgiev написа:Поне има достойнство да си признае. Добре, че го направи, че много деца из форумите останаха с грешно впечатление. Поздравления за постъпката му, но се надявам да не го прави повече ;)

Оооооооооо, ще го направи по такъв начин че пак ще злобите! :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 11 юни 2012 07:09

gzagorov написа:В нормалните страни/федерации подобно неспортсменско поведение се наказва много жестоко. Да не говорим за понятието "клевета". Просто вече се изпари и малкото останало уважение, което съм изпитвал към него. Ще си получи заслуженото, в интервюто се споменава за заплатата му, което ни най-малко не ме учудва. Повече няма да се занимавам с този индивид.

Написал съм това малко по-назад в темата, но тук никой не мисли по този начин освен нас двамата май! Колкото и всеки да може да приказва всичко, трябва да има граница, а тя бе многократно преминавана от Младенов и никой не му потърси сметка! Ето заради това той и догодина ще измисля глупост след глупост и ще прави още по-големи драми и циркове, особено ако не е в челото на класирането!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юни 2012 09:02

mad forest написа:
gzagorov написа:В нормалните страни/федерации подобно неспортсменско поведение се наказва много жестоко. Да не говорим за понятието "клевета". Просто вече се изпари и малкото останало уважение, което съм изпитвал към него. Ще си получи заслуженото, в интервюто се споменава за заплатата му, което ни най-малко не ме учудва. Повече няма да се занимавам с този индивид.

Написал съм това малко по-назад в темата, но тук никой не мисли по този начин освен нас двамата май! Колкото и всеки да може да приказва всичко, трябва да има граница, а тя бе многократно преминавана от Младенов и никой не му потърси сметка! Ето заради това той и догодина ще измисля глупост след глупост и ще прави още по-големи драми и циркове, особено ако не е в челото на класирането!

Абе къде бяхте дълги години вие - борците за правда и справедливост, когато например Батков бълваше какви ли не, айде да не казвам какви био отпадъчни продукти, та сега се правите на ощипани моми от изказването на Младенов? Къде бяхте при подобни изказвания от Венци, Гришата, Гигов, Лечков и кой ли още не? Да споменавам ли и "интеуектуалците" Г.Марков и Боримиров? Цялата мара втасала, вас Стойчо изведнъж ви обиди! Ай сиктир! :evil:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 юни 2012 10:53

vaskonti написа:Абе къде бяхте дълги години вие - борците за правда и справедливост, когато например Батков бълваше какви ли не, айде да не казвам какви био отпадъчни продукти, та сега се правите на ощипани моми от изказването на Младенов? Къде бяхте при подобни изказвания от Венци, Гришата, Гигов, Лечков и кой ли още не? Да споменавам ли и "интеуектуалците" Г.Марков и Боримиров? Цялата мара втасала, вас Стойчо изведнъж ви обиди! Ай сиктир! :evil:

И друг път съм го писал, няма по-нежна и по-обидчива от милиционерската душа! Достатъчно е да споменеш ПСК" Левски", "Динамо" и "Левски-Спартак" за да те посрещне буря от възмущение и викове " Ние сме народа" и " Оле, нищо общо с МВР". Но...до там! Като са морала на нацията, па да вземат да се откажат от всички титли и купи спечелени от 45 до 89г. Ама не , видиш ли те са ги спечелили в люта битка с Властта,т.е. МВР и ДС, докато са били отбор- витрина на ...МВР и ДС. :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Man Utd 9
Контакти:

Мнениеот Man Utd 9 » 11 юни 2012 11:51

Навсякъде по света има нападки между треньорите и футболистите, но само в България се споменават директиви, държавни намеси и т.н. А във всяка лъжа има малка (в нашия случай не се знае дали е малка) доза истина...

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 11 юни 2012 11:59

Първо:
Не, Стойчо не ме е обидил лично. Просто ми стана ужасно противен, което си е мое мнение разбира се.
Но ако реша да те псувам и цяло лято да говоря глупости за майка ти и сестра ти (например), какво ще кажеш? Не, бе, просто игра на думи ще е, за да пренеса напрежението от единия пост на тази тема в другия. Чиста работа, нали?
Иначе се радвам, че Директивчо играеше тази, по думите му, "игра на думи". В последния кръг, като му се върна отзад наострен, голям кеф ми стана.

Второ:
Изобщо не разбирам защо се намесва ПСК "Левски", "Динамо" и "Левски-Спартак". Някой говори ли за "Септември при ЦДВ", ЦДНВ, ОНВ, ЦДНА, ОСГ, ЦСКА "Червено знаме", ЦСКА "Септемврийско знаме", "Средец", ЦФКА "Средец", ФК ЦСКА и ПФК ЦСКА?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 юни 2012 13:06

Оправете го това неграмотното заглавие, че не мога да го гледам!!! :evil:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 13 юни 2012 01:59

crap написа:Оправете го това неграмотното заглавие, че не мога да го гледам!!! :evil:

Какво му е на заглавието,защо да го променям

Върни се в “Архив”