Домусчиев: Ако играем нашата игра, ЦСКА просто няма шанс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Домусчиев: Ако играем нашата игра, ЦСКА просто няма шанс
Може да мразите ЦСКА , обаче тази година , ще стискате палци ние да станем шампиони , иначе за вас няма евротурнири./Ако носителя на купата на БГ стане шампион , в ЕКТ играе финалиста за купата/
POPCORN написа:...е нас от 3 кръга ни ощетяват
Само едно въпросче, ако може? Ей тъй, за уточнение. Без да се заяждам. Да изясним малко ситуацийката.
След като от 3 кръга ви били ощетявали, защо от 13 (толкова са от началото на пролетния полусезон) кръга ревете срещу всичко на този свят?
Аз лично бих подкрепил с две ръце мнението на doktora25, с тази разлика, че ако ЦСКА станете шампиони:
- Няколко години ще се хвалите какъв гранд бил отборът, колко много титли имате и ще обиждате другите, видиш ли колко слаби били.
- С този отбор, който притежавате в момента, освен ако не участвате директно в групите на ШЛ, е много съмнително дали ще спечелите изобщо нещо в Европа (Пояснявам, за да няма неразбрали - с този отбор на "Левски" ситуацията е същата, просто коментираме ЦСКА в момента).
От друга страна, независимо от всички съдии, перуки, бизнесмени, БФС-та, тревички, марсианци, облачета и минзухари, факт е, че работата в "Лудогорец" засега се върши най-правилно и мачът снощи го показа това.
Така че, кое е най-добре за българския футбол, аз няма да давам мнение. Как, като фен, да заема страна (на ЦСКА, ако приемем че се абстрахирам от всякакви сантименти) като не съм убеден в правотата на една такава позиция. Нека съдбата се изкаже по въпроса и дано няма много залитания под масата. Иначе казано, нека по-добрият победи.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- mistreated
- Контакти:
Трудна работа ЦСКА да стане шампион в тази ситуация. Още по-трудна е Левски да се класира за евротурнирите.
Какво ще стане тепърва ще разберем, ама аз не вярвам да има договорки ЦСКА шампион, Лудогорец с купата. Няма никаква логика Домусчиев да налива толкова пари в Миньор и съдии, ако знае предварително, че трябва да подари шампионата.
Какво ще стане тепърва ще разберем, ама аз не вярвам да има договорки ЦСКА шампион, Лудогорец с купата. Няма никаква логика Домусчиев да налива толкова пари в Миньор и съдии, ако знае предварително, че трябва да подари шампионата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
bezpanika написа:Може да мразите ЦСКА , обаче тази година , ще стискате палци ние да станем шампиони , иначе за вас няма евротурнири./Ако носителя на купата на БГ стане шампион , в ЕКТ играе финалиста за купата/
По никакъв начин няма да съм за червените. Левски с нищо не показва ,че трябва да играе в Европа, отделно ако си свърши работата в последните два мача има реален шанс да е трети дори Лудогорец да е шампион за да играе в турнирите.
gzagorov написа:Само едно въпросче, ако може? Ей тъй, за уточнение. Без да се заяждам. Да изясним малко ситуацийката.
След като от 3 кръга ви били ощетявали, защо от 13 (толкова са от началото на пролетния полусезон) кръга ревете срещу всичко на този свят?
Аз лично бих подкрепил с две ръце мнението на doktora25, с тази разлика, че ако ЦСКА станете шампиони:
- Няколко години ще се хвалите какъв гранд бил отборът, колко много титли имате и ще обиждате другите, видиш ли колко слаби били.
- С този отбор, който притежавате в момента, освен ако не участвате директно в групите на ШЛ, е много съмнително дали ще спечелите изобщо нещо в Европа (Пояснявам, за да няма неразбрали - с този отбор на "Левски" ситуацията е същата, просто коментираме ЦСКА в момента).
От друга страна, независимо от всички съдии, перуки, бизнесмени, БФС-та, тревички, марсианци, облачета и минзухари, факт е, че работата в "Лудогорец" засега се върши най-правилно и мачът снощи го показа това.
Така че, кое е най-добре за българския футбол, аз няма да давам мнение. Как, като фен, да заема страна (на ЦСКА, ако приемем че се абстрахирам от всякакви сантименти) като не съм убеден в правотата на една такава позиция. Нека съдбата се изкаже по въпроса и дано няма много залитания под масата. Иначе казано, нека по-добрият победи.
Е, ти каза вица на годината. Ами съвсем нормално е , когато те ощетяват да търсиш правдата. Съвсем нормално е , когато печелиш първенство да се радваш и да се хвалиш.
А сега нека погледнем ситуацията. Какво се случи през зимната пауза? От сериозен отбор, ЦСКА стана отбор от юноши. И това само за един трансферен прозорец. Съвсем нормално, може през лятото да си върне класата с няколко добри покупки. 100% този отбор в момента няма да е същия в Европа. Между другото това важи и за Лудогорец, Черноморец, както и за Левски (ако се класира). Така, че поясненията ти олекват на секундата.
И още нещо, като фен на футбола. Представи си , колко публика ще има общо на мачовете на Лудогорец и Черноморец в Европа сравнена с публиката на Левски?
Лудогорец не съществува от 1г. ! Да не говорим , че Кирчо минимум 3г влага пари в Лудогорец ! Така , че последните 10г трябваше да имате поне 1 футболист който е останал в отбора ! Само , че няма такива и дори тези които ви спечелиха промоцията в А група бяха изритани веднага след промоцията и закупени нови ! Иначе казано - работи се яко на парче !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
iliev72 написа:Лудогорец не съществува от 1г. ! Да не говорим , че Кирчо минимум 3г влага пари в Лудогорец ! Така , че последните 10г трябваше да имате поне 1 футболист който е останал в отбора ! Само , че няма такива и дори тези които ви спечелиха промоцията в А група бяха изритани веднага след промоцията и закупени нови ! Иначе казано - работи се яко на парче !
Кирчо влага не само в Лудогорец, а и в цялата А група

Домусчиев е прав. ЦСКА към момента са най смешният отбор от първата десятка. Бих казал още - най слабият. Сега хич и да не ми излизат с намеците, че били първи. Първи са защото, всичко на всичко имат едва 2-3 честни мача, другото бяха чутовни уговорки, чрез които не само букмейкърите, но и хората от легналите им отбори останаха доволни. Ако мачът в Разград се играе, Лодогорец ще ги разчекне.
Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !
- mad forest
- Контакти:
RAYAN написа:Домусчиев е прав. ЦСКА към момента са най смешният отбор от първата десятка. Бих казал още - най слабият. Сега хич и да не ми излизат с намеците, че били първи. Първи са защото, всичко на всичко имат едва 2-3 честни мача, другото бяха чутовни уговорки, чрез които не само букмейкърите, но и хората от легналите им отбори останаха доволни. Ако мачът в Разград се играе, Лодогорец ще ги разчекне.
Последния кръг ще има унижение в Разград! Нещо от порядъка на 5 -1 или 6 - 1, като ЦСКА ще поведе в 15-тата минута при първата и последната си атака в мача!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
-
RAYAN написа:Домусчиев е прав. ЦСКА към момента са най смешният отбор от първата десятка. Бих казал още - най слабият. Сега хич и да не ми излизат с намеците, че били първи. Първи са защото, всичко на всичко имат едва 2-3 честни мача, другото бяха чутовни уговорки, чрез които не само букмейкърите, но и хората от легналите им отбори останаха доволни. Ако мачът в Разград се играе, Лодогорец ще ги разчекне.
ами той Божов от Славия вече намекна че в мачът на "Овча Купел" м/у Славия и ЦСКА има нещо гнило...за порняка на "Лаута" даже няма смисъл да говорим-срам и позор за Локо(ПД)...та така