Трябва ли да има чуждестранни съдии за Лудогорец-ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Трябва ли да има чуждестранни съдии за Лудогорец-ЦСКА?

Мнениеот Udoji90 » 14 май 2012 10:36

Не ме вълнува какъв ще е съдията - само искам да свири обективно! И в една друга тема написах, че нас ни подпряха първия полусезон срещу "Лудогорец", а тях ги подпряха срещу някои други водещи отбори. ОК, смятам, че и двата отбора горе-долу поравно са били подпрени, значи поне в последния кръг искам да няма реферски глупости.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 14 май 2012 10:40

ne.sega e momenta da izleze edin doblesten sydiq i da izmie `ast ot srama na poro`noto ni sydijstwo.kojto i da e toj-povelawam mu da swiri towa koeto wijda.извинявам се за латиницата.всеки български съдия би се справил с мача-стига да го гледа безпристрастно.ритане отзад-червен картон.събаряне на нападател от вратаря-дузпа с картон.толкова ли е сложно господа съдии.цял шампионат не се ли нагушихте,че да чакате последния кръг.айде-молим за една честна свирка.
[center]Изображение[/center]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 14 май 2012 15:39

Вече започвам да си мисля, че чужд съдия ще се справи по-добре. Не съм лумпен, но грешките в ущърб на ЦСКА станаха прекалено много. За мача с Левски всичко е казано, но в Перник всичко се повтори. Армейците играха слабо, но при дузпа в 30 минута и червен картон мача ставаше друг. В Разград пък се свири дузпа, каквато няма дори в Зинзибар. За първи път подкрепям Херо за протестите му, защото заради това смешно отсъждане отбора му може да не играе в Европа. Интерестно ми е кой ще избере чуждия рефер, БФС ли? Като знам отношението им към ЦСКА ще повтори случая с немеца купен от Левски преди години. Затова без значение, какъв ще е рефера, важното е да не е зависим от никой и да свири всичко, което вижда. Така имаме шанс за победа и в двата оставащи мача иначе може да се стигне до сериозни ексцесии в Разград.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 май 2012 22:45

redpride написа:Вече започвам да си мисля, че чужд съдия ще се справи по-добре. Не съм лумпен, но грешките в ущърб на ЦСКА станаха прекалено много. За мача с Левски всичко е казано, но в Перник всичко се повтори. Армейците играха слабо, но при дузпа в 30 минута и червен картон мача ставаше друг. В Разград пък се свири дузпа, каквато няма дори в Зинзибар. За първи път подкрепям Херо за протестите му, защото заради това смешно отсъждане отбора му може да не играе в Европа. Интерестно ми е кой ще избере чуждия рефер, БФС ли? Като знам отношението им към ЦСКА ще повтори случая с немеца купен от Левски преди години. Затова без значение, какъв ще е рефера, важното е да не е зависим от никой и да свири всичко, което вижда. Така имаме шанс за победа и в двата оставащи мача иначе може да се стигне до сериозни ексцесии в Разград.

Чудесно. Сега му е времето Шейх Гърнето да задвижи нещата за чужд рефер, тъкмо сега му е времето на такъв иск, не знам какво гласят разпоредбите на БФС по този повод, но може да се вдигне малко медиен шум. Даже и Стойчо ще приглася.

[offtopic]Тая прословута дузпа в Перник: Кой играе първи с топката във вратарското поле ? Какво да направи вратарят в собственото си наказателно поле, да посрещне Мораеш с питка хляб и сол може би ... Как по света се дава предимство в такава ситуация във вратарското поле: Предимство на вратаря или предимство на нападателя?

Черноморец: Има ли нарушение в атака при гола на Черноморец? Ако не беше този гол как щеше да се развие мачът? Според мен цялата драма приключваше в 50 минута :roll:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 май 2012 22:48

redpride написа:Вече започвам да си мисля, че чужд съдия ще се справи по-добре. Не съм лумпен, но грешките в ущърб на ЦСКА станаха прекалено много. За мача с Левски всичко е казано, но в Перник всичко се повтори. Армейците играха слабо, но при дузпа в 30 минута и червен картон мача ставаше друг. В Разград пък се свири дузпа, каквато няма дори в Зинзибар. За първи път подкрепям Херо за протестите му, защото заради това смешно отсъждане отбора му може да не играе в Европа. Интерестно ми е кой ще избере чуждия рефер, БФС ли? Като знам отношението им към ЦСКА ще повтори случая с немеца купен от Левски преди години. Затова без значение, какъв ще е рефера, важното е да не е зависим от никой и да свири всичко, което вижда. Така имаме шанс за победа и в двата оставащи мача иначе може да се стигне до сериозни ексцесии в Разград.

Я вземете се стегнете, че за смях станахте! Кои са тези грешки в ущърб на ЦСКА, че вече дойдохте байгън? Спорни положения, които вие си смятате за 100 % дузпи, ама забравяте есенното дерби...Да, в Перник се повтори спестяването на картон за Мораес, ама за това не говорите? В Разград голът на Чц е след абсолютен фаул в атака, но и за това не говорите! Дадоха ви дузпа в Перник, извадена от гъза, ама не я вкарахте! А мача ви с Лц наесен и там ли в ущърб на ЦСКА се свиреше? Ама тогава бяхте мазни-това видял-това свирил...Тия дузпи срещу Левски може да си ги свирите на Панчарево на тренировка! А БФС ви даде, каквото поискахте-айде стига плачове вече! Само с Анисе не стана, че там УЕФА се намеси...Ей, цяла България ви се подиграва-или бъдете мъже, или вървете на майната си! Чак пък и купен немец от Левски, тц,тц,тц...Нали сте мъже-едно време Славия я вадеха с ръце от вратата си, тушираха ни играчи в наказателното и накрая си подмениха човека за картон, че трябваше да го гонят! Ние си извадихме отбора! Стиска ли ви, а? Като не ви стиска, налягайте парцалките...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 14 май 2012 23:35

Alonso_Massa написа:Все ми е едно... То е ясно, че титлата няма да ни я дадът...

Събуди се, пич... комунизмът свърши. Титлите вече не ги дават, печелят се! :mrgreen:
...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 15 май 2012 00:37

Категорично трябва да се вземе чужд съдия!Предвид нагнетеното напрежение и липса на доверие в българските съдии мача става взривоопасен. Даже и при неволна грешка има опасност мача да не завърши и първенството да бъде компрометирано.Перуката , ако има капка мозък сам трябва да докара чужд съдия без да чака заявка .
Синьо сърце, ти не ни подкокоросвай да си вадим отбора щото ,ако не станем шампиони вие както каза Кокала се очартава да изкарате едно по-длъжко море ;) .

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 май 2012 09:11

НЕ не трябва :!:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 15 май 2012 09:59

Foreigner написа:
Alonso_Massa написа:Все ми е едно... То е ясно, че титлата няма да ни я дадът...

Събуди се, пич... комунизмът свърши. Титлите вече не ги дават, печелят се! :mrgreen:

Я вземи ти се събуди! Титли вече нито се дават, нито се печелят, купуват се! 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 15 май 2012 10:23

Синьо сърце написа:

Я вземете се стегнете, че за смях станахте! Кои са тези грешки в ущърб на ЦСКА, че вече дойдохте байгън? Спорни положения, които вие си смятате за 100 % дузпи, ама забравяте есенното дерби...Да, в Перник се повтори спестяването на картон за Мораес, ама за това не говорите? В Разград голът на Чц е след абсолютен фаул в атака, но и за това не говорите! Дадоха ви дузпа в Перник, извадена от гъза, ама не я вкарахте! А мача ви с Лц наесен и там ли в ущърб на ЦСКА се свиреше? Ама тогава бяхте мазни-това видял-това свирил...Тия дузпи срещу Левски може да си ги свирите на Панчарево на тренировка! А БФС ви даде, каквото поискахте-айде стига плачове вече! Само с Анисе не стана, че там УЕФА се намеси...Ей, цяла България ви се подиграва-или бъдете мъже, или вървете на майната си! Чак пък и купен немец от Левски, тц,тц,тц...Нали сте мъже-едно време Славия я вадеха с ръце от вратата си, тушираха ни играчи в наказателното и накрая си подмениха човека за картон, че трябваше да го гонят! Ние си извадихме отбора! Стиска ли ви, а? Като не ви стиска, налягайте парцалките...

Я се стегни ти малко, че ставаш смешен с тоя плач на чужд гроб! Отдавна ми е ясно, че за вас, милиционерите, съдийски тесли срещу ЦСКА няма! Боли, а? Боли агентурната душичка, че ЦСКА се бори за шампионска титла, докато Правителственото отборче чака БФС да вземе нечий лиценз за да играе в Европа. Нека боли!
Колкото до ваденето на отбор или бойкот на мачове, вие ревльовци, сте № 1! Още преди 1944г имате три такива подобни "прояви". И то не защото сте големи мъже, ами щото сте свикнали да правите каквото си искате и знаете, че ще си останете безнаказани.
Хайде, продължавайте да ревете, може пък да ви олекне на милиционерската душичка! :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”