ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот POPCORN » 12 май 2012 23:31

Teo написа:
Dani написа:Пичове, днес загубихме, но все още всичко е в нашите ръце! Нека подкрепим отбора в този важен момент! Нека покажем, че сме най-добрите! Бием ли Литекс, бъдете сигурни - няма да паднем в Разград! Нека напълним Армията - в името на 32-ата титла, в името на ЦСКА! Напред, напред, напред червените...

Dani и при загуба имаме шанс за титлата, просто всичко отива до мача в Разград, там ще се решава, с Ловеч мача е протоколен..

що да е протоколен бе.ако бием Литекс ще имаме 2 точки преднина, което значи,че и хикс ще ни върши работа за да станем шампиони.протоколини мачове няма щом се бориш за титлата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 12 май 2012 23:42

Teo написа:
Dani написа:Пичове, днес загубихме, но все още всичко е в нашите ръце! Нека подкрепим отбора в този важен момент! Нека покажем, че сме най-добрите! Бием ли Литекс, бъдете сигурни - няма да паднем в Разград! Нека напълним Армията - в името на 32-ата титла, в името на ЦСКА! Напред, напред, напред червените...

Dani и при загуба имаме шанс за титлата, просто всичко отива до мача в Разград, там ще се решава, с Ловеч мача е протоколен..

Има разлика, ако бием с Литекс и Х с Лудогорец ще ни е достатъчен.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 12 май 2012 23:46

Страх ме е да мисля какво може да се случи в този мач. Някой контузен, някой с червен, Мораес с жълт и загуба на ЦСКА, ако така трябва да стане. Дано греша, но имам лошо предчувствие. Ако спечелим мача ще има поне един или двама наказани за гостуването в Разград, убеден съм.
Прогноза: 1-0 с гол на Крачунов
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 май 2012 23:48

Голяма гледка ще са Стойчо и Стоичков двама титани на мисълта ,не знам кой съдия би се хванал да свири този мач трябва да е луд ,най добре по едно полувреме Гришата,а другото Борисов или Живков ,тогава никой няма да има претенции.

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 12 май 2012 23:56

grasiani написа:Голяма гледка ще са Стойчо и Стоичков двама титани на мисълта ,не знам кой съдия би се хванал да свири този мач трябва да е луд ,най добре по едно полувреме Гришата,а другото Борисов или Живков ,тогава никой няма да има претенции.

Най-добре Агент Тара да пратят, а????????

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 13 май 2012 00:04

Как ще се разберат Ицо и Стойчо кой е по ощетен от съдията в този мач не ми се мисли.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 13 май 2012 00:09

pankin написа:
grasiani написа:Голяма гледка ще са Стойчо и Стоичков двама титани на мисълта ,не знам кой съдия би се хванал да свири този мач трябва да е луд ,най добре по едно полувреме Гришата,а другото Борисов или Живков ,тогава никой няма да има претенции.

Най-добре Агент Тара да пратят, а????????

Не, най добре DJ Стиви О и Каубоя ама да си носи и пистолета.

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 13 май 2012 09:32

Тук просто искам да отбележа, че Занев е наказан и това е голям плюс за ЦСКА, тъй като един от основните и на добре представящи се футболисти на Литекс няма да може да вземе участие в мача.
Но със сигурност "оранжевите" няма да се дадат, а и напрежението в ЦСКА ще се засили с огледа това, че победата е задължителна и "на всяка цена". Ще е интересно!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 13 май 2012 10:05

Пълно спокойствие, армейци! Играем си нашата игра, бием Литекс и отиваме в Разград, бием и тях, а може и Х и ставаме шампиони. САМО ЦСКА!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 13 май 2012 10:26

САМО ЦСКА !!! ВСИЧКИ НА СТАДИОНА СРЕЩУ ЛОВЕЧ ! Победата ни е задължителна, така че пълна мобилизация !!!
catch me ... if you can !

Върни се в “ЦСКА”