Заклаха Етър на стадион Беркут

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Re: Заклаха Етър на стадион Беркут

Мнениеот Asterix » 21 апр 2012 21:01

Таско си го знаем , че е ***** , която чака някой с повече пари да му даде и Таско да му се наведе .

Видяхме го и в Ловеч , но какво ми пука ... НИЕ СМЕ НА ФИНАААААААААААААААААААААААААЛ 8-)

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 21 апр 2012 21:03

Ванко_Ултраса написа:И на малките деца е ясно, че Сдружението ще го добутат до "А"гр. с всички сили и средства :!:
Жълтите не могат дори и сами да си избършат г*за...все са свикнали някой да ги оправя - Партията, Президента, Премиера, Кмета и пр.
Ако Сдружението няма подкрепата на властта са свършили като клуб.
А Таско си е камикадзе отвсякъде - в Ловеч още в 60-та мин. Литекс трябваше да играят с човек по-малко, но не посмя нали е лакей на джуджето.
Ако Ловеч бяха останали с 10 в 60-та мин. къде отива мача?
В случая, обаче е изпратен да заколи Етър, и както виждам добре си е свършил работата.
Но нека да влезнат жълтите щом им е толкова мерака да забавляват хората. :)

Пак започнахте с познатите смехории ,като не сте на ясно не пищете или омразата ви е по силна от вас дори с риск да станете смешни. Ако ни подпираха дали щяхме сега да сме на това място, и щяхме ли да загубим мача във Варна. Когато говориш, че някой ни подкрепя първо го докажи, защото не вас партията е обединявала с друг клуб за да спре хегемонията на Пловдив в България. Говоря за Ботев и Спартак защото вас в онези времена ви имаше само на хартия. А партията ви помагаше чрез БДЖ и Транспортни войски или ще го отречеш. Това че Президента и Кмета са ботевисти вас какво ви бърка. Или забравихте, че Гърневски освен че беше кмет на Пловдив в същото време беше и ваш президент или, че вие сте единствения клуб в Пловдив на, който общината е дала подлез за да се издържа, направи ви траф за осветление, и ви плати проектирането на осветлението. Така ,че спрете да ревете, защото знаем как ви посрещат и изпращат навсякъде в България. Що се отнася до мача, ние нямаме вина, че съдиите са неадекватни. При атаката в, която стана дузпата имаше 1000% засада да си я бяха маркирали и всичко щеше да е на ред. Друг е въпроса, че от Етър явно са свикнали да ги подпират, както в мачовете ми с Добруджа и Сливен, а ние няма да допуснем във втори пореден мач да ни ощетяват като във Варна. Първия червен картон на Етър беше за удар без топка на симуланта, който лежеше и уж се присвиваше от болка а изведнъж му мина и удари Кривия и то пред съдията, който беше на метър от случващото се. Иначе докато мача се играеше 11 срещу 11 футболистите на Етър предимно се бранеха и разчитаха на епизодични опити за контра атаки, които в 1-2 случая се получиха, а вратаря и беше на път да стане герой след като извади 5-6 много опасни удара.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 апр 2012 21:07

smurfcho написа:Мен ме е срам от хората, които се представят, че са от града ни! Няма такова "неградско" поведение и манталитет!!! Аз след такъв мач ще се скрия в дън земя и няма да казвам на кой отбор фен съм! Кристална дузпа и червен картон те недоволни и мятат седалки и факли,след това директен червен картон за симулация,това граничи с дузпата за игра глава на Йошев срещу говедата?! Следва спорен друг червен картон и след това кривия дори се изненадва, че не са му вдигнали засада за втория гол! Иначе незнам защо се напъвате да играете в А група, като в Бресник е вашия рай...На село сте си,не ви се налага да идвате в града,гледате си отвънка мача и не трябва да давате 3 лв за билет, като може да ги дадете за 2 бири,има си отвънка ракийка,биричка и кИфтета !

Поредния недоносен лебед, се прави на остроумен. Абе вие няма ли да си лягате вече? Мама и тати да не се карат!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 21 апр 2012 21:08

gin написа:моделите на затворнически десени много си повярваха след гол-подарък в ловеч, само няколко дни след като си бяха дали трите букви гостоприемно на цска. ботев имаше доблестта да изживее катарзис във в и б група, докато буферите още щяха да са асансьор без парите на висаджиите. от известно време големи аристократи го раздават, селяни тия, селяни ония.пшшу, и по селата живеят хора и то доста по-интелигентни и възпитани от жителите на ж.р. тракия и от двете страни на ул. ландос в най-популярния пловдивски квартал. ботев днес показа, че е по-добрият в мача и заслужено победи!

Fen an liteks :)
Още боли ,а :lol:

Таско тасков колкото и да се опитваше да ви до бута до финал не успя ,литексче !

само му виж изражението след гола , не можеше да повярва ,че сме отбелязали :)

Където е този т.т мач не се играе !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 21 апр 2012 21:10

Етър се показаха ,като много противен отбор!Бавене на играта от първата минута,много груби фаулове.
За така нареченото ,,клане''-не мога да твърдя имаше ли засада или не,при дузпата -бях от онази страна ,но си признавам , че не видях,но 90% от хората около мен твърдяха , че е имало.Червените картони на Етър абсолютно заслужени- при първия падналия на земята Русков посегна да удари Рахов , който се затича да вдигне лежащия и симулиращ играч на Етър , който имаше намерение да си полежи доволно.Това стана на метри от Тасков,който се затича и предупреди Русков,играчите се скупчиха около падналия играч на Етър и докато се разправяха , някой пак се опита да вдигне Русков от терена,при което той се обърна и замахна пак с кроше!на половин метър от Тасов!нормално ,юервен картон-веднъж предупреден,симулиращ и посягащ за втори път за удар без топка!Вторият няма какво да се коментира.Освен това трябваше да изгонии номер 20 Петров за удар с бутоните в краката на Мариан Огнянов без топка/и постоянно заяждащ се и в центъра на всяко меле/ и Гайдаров за системни опити да счупи краката на Шведа!

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 21 апр 2012 21:21

Наставникът на лидера в Източната Б група Етър - Цанко Цветанов разкри за Гонг скандални моменти от дербито с Ботев Пловдив, което „болярите” загубиха с 1:3. Бронзовият медалист от САЩ`94 заяви, че съдията на мача Таско Тасков е бил бит на почивката.

„Случи се в тунела, когато се прибирахме след края на първото полувреме. Неизвестно за мен лице удари главния съдия Таско Тасков”, заяви Цветанов. Реферът отсъди дузпа и изгони футболист на Ботев през първата част, което предизвика сериозен екшън по трибуните.

„Мен ме удариха с бутилка по главата. В краката ми падна димка. Заливаха ме с вода, летяха монети, запалки... Беше страшно. Най-наглото в цялата ситуация обаче бе, че четвъртият съдия и делегатът на мача не ми разрешиха да ставам от скамейката, защото така съм провокирал феновете на Ботев. Как да си върша работата? По наредба имам право да ставам, нали?”, недоумяваше старши треньорът на Етър.

„Дано Тасков и останалите длъжностни лица не покрият това, което се случи в Брестник”, завърши Цанко Цветанов.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 21 апр 2012 21:23

Много, много нервен мач! Да е жив и здрав Кривия до края. Ако го нямахме днес, мача нямаше обръщане. Видяхте как изглеждахме без него във Варна. За мен днес чиста засада при първия гол на Етър. Спорен първи и безспорен втори червен картон за Етър. Не е нормално да контролираш целия мач и да не можеш да вкарваш голове.За мен Христов (терминатор ли е, термометър ли е) беше хванат от Етър ( роден във Велико Търново). С Петър Атанасов играта ни живна, но това момче не може да вкара две последователни чисти положения и това е! Днес вместо да им вкараме 5-6 на тези бръснари, които надиграхме и в Търново ги направихме герои. Две чисти положения сам срещу вратаря при 3:1 на Петко и Курдов. Ако това се случи в друг завързан мач, ще пием една судена вода за А група. За мен тактиката на Ботев трябва да бъде по агресивна, а не пестелива в офанзивен план. За това са нужни нови и по-качествени изпълнители определено.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 апр 2012 21:25

valiooooo написа:Наставникът на лидера в Източната Б група Етър - Цанко Цветанов разкри за Гонг скандални моменти от дербито с Ботев Пловдив, което „болярите” загубиха с 1:3. Бронзовият медалист от САЩ`94 заяви, че съдията на мача Таско Тасков е бил бит на почивката.

„Случи се в тунела, когато се прибирахме след края на първото полувреме. Неизвестно за мен лице удари главния съдия Таско Тасков”, заяви Цветанов. Реферът отсъди дузпа и изгони футболист на Ботев през първата част, което предизвика сериозен екшън по трибуните.

„Мен ме удариха с бутилка по главата. В краката ми падна димка. Заливаха ме с вода, летяха монети, запалки... Беше страшно. Най-наглото в цялата ситуация обаче бе, че четвъртият съдия и делегатът на мача не ми разрешиха да ставам от скамейката, защото така съм провокирал феновете на Ботев. Как да си върша работата? По наредба имам право да ставам, нали?”, недоумяваше старши треньорът на Етър.

„Дано Тасков и останалите длъжностни лица не покрият това, което се случи в Брестник”, завърши Цанко Цветанов.

Същия Цанко, преди час си промени мнението 3 пъти в 1 към 1 по Канал 3! А Тасков обясни, че не е имало нищо такова в тунела! Освен това в тунела има камери.Не му прави чест на Цветанов! Като не може с футболни аргументи да се противопостави, почва със селски номерца.

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 21 апр 2012 21:30

и нещо относно коментарите по темата:
още второто мнение по темата на комплексар дето бил гледал мача !къде си го гледал бе шебек?влизаш в нета специално да гледаш мач на отбора при споменаването на чието име се насираш ли?или пишеш измислици ,само и само да са против него?!малоумни ма...ли,напълнили темата със злоба и злъч!отборът им се класирал на финал за купата , те пак киснат в темите за Големия Ботев да показват мачовете на кой отбор ги вълнуват всъщност!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 21 апр 2012 21:42

valiooooo написа:Заливаха ме с вода, летяха монети, запалки... Беше страшно.

каса бира, после бутилка с вода, сега само заливане с вода :mrgreen: :mrgreen:

до час ще се окаже че само някой го е оплюл :mrgreen:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”