Славия - ЦСКА - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Славия - ЦСКА 19.04.2012 , 17:00 ч.
Мачът ще е тежък, но съм обеден, че ще го вземем. Предишния полусезон футболистите играха против Радуканов и затова се получи тази загуба. Не искам да си мисля, че шефовете са заложили против собствения си отбор. С онзи състав трябваше да отнесем Славия с три гола минимум. Не се залъгвайте, че белите ще играят, както срещу Левски! Дори с 10 души мачът беше ясен, показахо играчите на бореца за правда Венци с нулата си удари към вратата. Срещу нас ще е друго, но не трябва да се плашим, защото това ни е последния мач от категорията лесни. Аз ще бъда на стадиона, както бях и вчера и в Севлиево и в Пловдив. Момчетата имат нужда от нашата подкрепа, защото отдругаде можем да получим само удари. Венци отсега започна да реве срещу съдията, затова играчите ни трябва да внимават. Идват мачовете с Ч.Море и Левски и няма нужда от още наказани и контузени. Вярвам на Стойчо, вярвам в ЦСКА и цялата ни млада команда. Може да не са най-добрите играчи, но действат мъжки, като юмрук и затова побеждават. Вземат ли титлата ще бъдат герои и ще останат в пантеона на славата завинаги!
- Спартак_Пл
- Контакти:
Щом като ние Ви го набутахме 3 пъти, защо и Славия да не направи същото? 

-
Всеки (полу)сезон едно и също- серия от победи за ЦСКА срещу слабаци-каварни, монтани, видими, светкавици, градушки и прочие. ЦСКА дръпва в класирането, и се започват едни ми ти люти закани от червените фенчурля-за титли, шампионски лиги, мачкане ,газене, "Напред армейци", "32-рата иде"(абе тя колко години вече все "иде" тая 32-ра
)...и накрая идва финалната права, идват сериозните мачове...и ЦСКА с празни ръце
.Всяка година се повтаря туй, ама всяяяяяка
Почвам да си мисля че сте мазохисти пичуи, честно! 

Аз_съм_Спас написа:Всеки (полу)сезон едно и също- серия от победи за ЦСКА срещу слабаци-каварни, монтани, видими, светкавици, градушки и прочие. ЦСКА дръпва в класирането, и се започват едни ми ти люти закани от червените фенчурля-за титли, шампионски лиги, мачкане ,газене, "Напред армейци", "32-рата иде"(абе тя колко години вече все "иде" тая 32-ра)...и накрая идва финалната права, идват сериозните мачове...и ЦСКА с празни ръце
Ту Уред ли си? Миналата година пък точно как сме се надявали за титла, тцтцтц. Т'ва левскар да си не е лесно...

Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
-
Morgause написа:Аз_съм_Спас написа:Всеки (полу)сезон едно и също- серия от победи за ЦСКА срещу слабаци-каварни, монтани, видими, светкавици, градушки и прочие. ЦСКА дръпва в класирането, и се започват едни ми ти люти закани от червените фенчурля-за титли, шампионски лиги, мачкане ,газене, "Напред армейци", "32-рата иде"(абе тя колко години вече все "иде" тая 32-ра)...и накрая идва финалната права, идват сериозните мачове...и ЦСКА с празни ръце
Ту Уред ли си? Миналата година пък точно как сме се надявали за титла, тцтцтц. Т'ва левскар да си не е лесно...Точно последните 2 години изобщо не сме се надявали на титла, сезон 2008-2009 имахме реален шанс, тогава имахме право да се надяваме, както и сега!
ай ся... 2009 есента- когато отстранихте Динамо(Москва). В първенството тръгнахте взривно-до девети кръг 8 победи и един равен, дръпнахте с 5-6 точки пред Литекс- и тогава какви закани бяха, лелеееее...

- Udoji90
- Контакти:
Аз_съм_Спас написа:Всеки (полу)сезон едно и също- серия от победи за ЦСКА срещу слабаци-каварни, монтани, видими, светкавици, градушки и прочие. ЦСКА дръпва в класирането, и се започват едни ми ти люти закани от червените фенчурля-за титли, шампионски лиги, мачкане ,газене, "Напред армейци", "32-рата иде"(абе тя колко години вече все "иде" тая 32-ра)...и накрая идва финалната права, идват сериозните мачове...и ЦСКА с празни ръце
Пич, това нещо го пишеш поне за 4-ти път с поне 3-то различно прозвище. Не ти ли писна?
Впрочем през миналия сезон (по-точно през есента на 2010 г.) такъв сценарий не се получи при нас, а при "Левски".

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Спартак_Пл написа:Щом като ние Ви го набутахме 3 пъти, защо и Славия да не направи същото?
Логика казваш, а? Щом се радваш на победа над супорнайстия състав на ЦСКА, си ми ясен - не дъската, ами цялото ти дюшеме хлопа! Ши звиняваш за израза

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Естествено "тактично" пропусна победата в есенното дерби, в Ловеч 0:2, в Пловдив 0:3 и т.н. абе все срещу слабаци сме играли до момента казваш.

Нормално е да имаме някоя друга непредвидена издънка (напр. равенството във Враца или загубата от Славия), ама сезон със 30 - 0 - 0 няма как да има.

-
- Контакти:
Бях притеснен от мача със Славия, но щом и Мораес ще е на линия не виждам, как ще ни спрът. Двубоят е последния от така наречените "по-лесни" и трябва да го вземем. Вярвам в Стойчо и момчетата, защото те доказаха, че трудностите ги сплотяват. Никой не може да победи отбор, в който всеки знае, какво да прави и интересите са подчинени на общото благо. Отделно младите, а те не са един или двама вече израстнаха много и не се страхуват от никой. Вярно, че има още, какво да се желае, но в момента красотата от играта е на второ място, трябват точки. Шест пункта са и много и малко. Идват мачовете на истината и в тях ще се види става ли ЦСКА за шампион в този си вид. След фиаското на Левски, лъкатушенето на Лудогорец, остава Литекс, който отново започна да играе със съдиите. Вземем ли мачовете с Левски, Ч.Море и Литекс титлата ще дойде на Армията. Шампионата може да се реши и в последния кръг, но не вярвам. Ако стане така в Разград ще разберът, какво е ЦСКА във България. Аз предпочитам да ни дадът купата още срещу Литекс, но нищо не се знае.
- mistreated
- Контакти:
madbutcher написа:Бях притеснен от мача със Славия, но щом и Мораес ще е на линия не виждам, как ще ни спрът. Двубоят е последния от така наречените "по-лесни" и трябва да го вземем. Вярвам в Стойчо и момчетата, защото те доказаха, че трудностите ги сплотяват. Никой не може да победи отбор, в който всеки знае, какво да прави и интересите са подчинени на общото благо. Отделно младите, а те не са един или двама вече израстнаха много и не се страхуват от никой. Вярно, че има още, какво да се желае, но в момента красотата от играта е на второ място, трябват точки. Шест пункта са и много и малко. Идват мачовете на истината и в тях ще се види става ли ЦСКА за шампион в този си вид. След фиаското на Левски, лъкатушенето на Лудогорец, остава Литекс, който отново започна да играе със съдиите. Вземем ли мачовете с Левски, Ч.Море и Литекс титлата ще дойде на Армията. Шампионата може да се реши и в последния кръг, но не вярвам. Ако стане така в Разград ще разберът, какво е ЦСКА във България. Аз предпочитам да ни дадът купата още срещу Литекс, но нищо не се знае.
Даже не е нужно да побеждаваме Литекс и Левски. Ако вземем мачовете със Славия, Черно море, Враца и Миньор, дори хиксове с Левски и Литекс ще ни направят шампиони. Лудогорец не може да спечели всички мачове до края.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...