Cesc Fabregas написа:G.B.S написа:За България съм съгласен с теб,аз от по големите концерти съм бил само на DEPECHE MODE щото са ми мюбима група на ст.Локомотив 45-50000 бяхме.А иначе във световен мащаб какво да кажа за ЕЛЕКТРОНА МУЗИКА БЕРЛИНLOVE PARADE 1 500 000хил души.И не си прави грешен извод че не харесвам рок музика,има много стоиностни парчета,просто електрониката
ми е на сърце от малък.Така че както казах 20 август заповядаите на слънчев бряг
![]()
Сега, тука навлизаме в различна област. Не знам колко са събирани на открито на рок и метък концерти, говоря само с пресни примериИначе знам, че в чужбина се събират много по тея хаус или електронните концерти, нали даже тълпата беше сгазила някви хора на някакво такова мероприятие миналата година
![]()
Аха, мисля че в Бохум не съм сигорен.Общо взето в БГ рока е много по распространен от ел.музиката което няма лошо. Най се дразня че хората които се кефиме на Електрона музика ни слагат под един знаменател със сички наркомани,което не е така.Важно е купон да става