Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Единия припс от Пред Банята се изказа доста правилно. Нямаш пари, но викаш най-скъпия треньор. Не е много логично.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Единия припс от Пред Банята се изказа доста правилно. Нямаш пари, но викаш най-скъпия треньор. Не е много логично.
To не е нужно това велико прозрение да дойде от някой припс в "Пред Банята".

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- blue avalanche
- Контакти:
miro_rz написа:blue avalanche написа:miro_rz написа:Стойчо Стоев май е без отбор, ще се справи не по-лошо от Миланов според мен!
Ми то и Топузаков е без отбор. Да не говорим за В.Овч., Велев и други "юнаци"...![]()
Велев е на позиция във Вихрен!
Той отрече.

- blue avalanche
- Контакти:
pomiqrat написа:Велев защо го броите за треньор? Отпадна Добруджа. С Лом беше последен. С Оборище едва се спаси. С Хасково беше от последните. Със Спартак Плевен закъса във В група. Треньор на изпадащи отбори.
Ма е последния шампион с Левски. То и Стоилов не прокопса в Литекс, Ботев Пд и национала...
pomiqrat написа:Велев защо го броите за треньор? Отпадна Добруджа. С Лом беше последен. С Оборище едва се спаси. С Хасково беше от последните. Със Спартак Плевен закъса във В група. Треньор на изпадащи отбори.
Но и последния тренйор с който Левски е ставал шампион . Минаха толкова много години . че може би не всички си спомнят за този факт .
bsz1916 написа:pomiqrat написа:Велев защо го броите за треньор? Отпадна Добруджа. С Лом беше последен. С Оборище едва се спаси. С Хасково беше от последните. Със Спартак Плевен закъса във В група. Треньор на изпадащи отбори.
Но и последния тренйор с който Левски е ставал шампион . Минаха толкова много години . че може би не всички си спомнят за този факт .
Това е факт, неоспорим при това! Въпросът тук е, доколко тази шампионска заслуга е на треньора Емил Велев при положение, че след това, същият този треньор не постигна никъде нищо. Ала темата е дъвкана много пъти в тоя подфорум, не виждам смисъл сега пак да претопляме манджата.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
koisa написа:Преди ОС на клуба не очаквайте никакъв Мъри, нито отговор от него. Ако преди това приеме ще е цяло чудо. Сираков просто си спечели още седмица-две.
Мъри ще чака Палмсбет да станат генерален спонсор и да му гарантират някаква стабилност. Сираков пък ползва времето до ОС за да намали напрежението като уж преговаря с Мъри.
При Сираков лошото е, че хем няма пари, хем голямото его му пречи да поиска помощ. Освен това има търкания с хора, които можеха да му помогнат. Например Херо като нищо без пари можеше да му намери 4-5 добри играчи без проблем.
На мен обаче ми се струва, че и Мъри ще бъде поредния бушон за няколко месеца, макс до пролетта, ако не му вземат играчи.
С Горановци, Михайловци, Божиновци и Славчевци няма да стане...
Аз пък друго се замислих - конспирацийка. Ако НС е подочул, че на УС му готвят пуч, той да излиза за това с Мъри. Един вид, аз съм единственият, който може да докара СС в "Левски". Ако не ме подкрепите, оправяйте се. Ако има нещо такова, после казвайте как не бил покерджия. Това е Вълка.
Ако съм на мястото на палмите и планирам дългосрочна инвестиция, тоя го изритвам с двеста.
metodito написа:[offtopic][/offtopic]koisa написа:Преди ОС на клуба не очаквайте никакъв Мъри, нито отговор от него. Ако преди това приеме ще е цяло чудо. Сираков просто си спечели още седмица-две.
Мъри ще чака Палмсбет да станат генерален спонсор и да му гарантират някаква стабилност. Сираков пък ползва времето до ОС за да намали напрежението като уж преговаря с Мъри.
При Сираков лошото е, че хем няма пари, хем голямото его му пречи да поиска помощ. Освен това има търкания с хора, които можеха да му помогнат. Например Херо като нищо без пари можеше да му намери 4-5 добри играчи без проблем.
На мен обаче ми се струва, че и Мъри ще бъде поредния бушон за няколко месеца, макс до пролетта, ако не му вземат играчи.
Аз пък друго се замислих - конспирацийка. Ако НС е подочул, че на УС му готвят пуч, той да излиза за това с Мъри. Един вид, аз съм единственият, който може да докара СС в "Левски". Ако не ме подкрепите, оправяйте се.
Бе, ти преди да ги дрънкаш разните дрънканици, замисляш ли се дали имаш някаква реална представа какво и как се случва на УС и кой на какъв пост, респективно с каква отговорност, се явява в клуба? Имаш ли представа кой кому може законово, административно или както се сетиш, да прави пучове? Сигурен ли си, че знаеш какво е УС, какво е НС и какво е мажоритарен собственик?

[offtopic]
[/offtopic]

- metodito
- Контакти:
Освен, ако и това с палмите не е кьорфишек.
- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:metodito написа:[offtopic][/offtopic]koisa написа:Преди ОС на клуба не очаквайте никакъв Мъри, нито отговор от него. Ако преди това приеме ще е цяло чудо. Сираков просто си спечели още седмица-две.
Аз пък друго се замислих - конспирацийка. Ако НС е подочул, че на УС му готвят пуч, той да излиза за това с Мъри. Един вид, аз съм единственият, който може да докара СС в "Левски". Ако не ме подкрепите, оправяйте се.
Бе, ти преди да ги дрънкаш разните дрънканици, замисляш ли се дали имаш някаква реална представа какво и как се случва на УС и кой на какъв пост, респективно с каква отговорност, се явява в клуба? Имаш ли представа кой кому може законово, административно или както се сетиш, да прави пучове? Сигурен ли си, че знаеш какво е УС, какво е НС и какво е мажоритарен собственик?
Сигурен съм, че след УС Наско може да е аут, шо?
Всъщност... все ми е тая. Т.е. не. Не знам.