Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот NOMER14 » 29 сеп 2024 00:16

peliforewer написа:Благодаря на всички сини фенове и един неутрален за това, че са гледали с интерес срещата във Варна :) .Блатер толкова коментари е написал, че е пропуснал да преброи гостуващата агитка.Това, че коментарите Ви са смешни няма значение.Важното е , че се интересувате от ЦСКА и май усещам някакъв страх :) .

Освен син фен съм фен и на двата варненски отбора.
Иначе не си прочел възхищението ми от запълнените трибуни от гостите. Питах Блатера откъде толкова влакове от СофиА за Варна. Не му разбрах отговора - Техеран.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2024 00:20

peliforewer написа:Щом дори Боримиров го е казал.... :) :) :)

Боримиров го каза веднага след края на ловешкия цирк
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 сеп 2024 00:21

W84me написа:
peliforewer написа:
W84me написа:Дебелия Николай копае нови дъна... Томаш му остават 2-3 месеца начело на Тирето, той пак захапал Левски.

Ех този Томаш, залагай тъщата за бъдещето на Томаш :) .

Купър направил добър мач, разминат 3-4 пъти и със спестен картон. Тоя Александров е представителна извадка.

Защо не слушаш Томислав и Касабов ами си разваляш вечерта с Ники Александров.Сега сериозно, такъв защитник рядко е играл в България, това му е първи мач от 4 месеца, с нов партньор, абсолютен професионалист.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 сеп 2024 00:23

W84me написа:
peliforewer написа:Щом дори Боримиров го е казал.... :) :) :)

Боримиров го каза веднага след края на ловешкия цирк

Нали и аз това казвам, Боримиров е доказан интелект....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 сеп 2024 00:26

W84me написа:
gihuelo написа:
W84me написа:
gihuelo написа:Ама личи си че Мъри е кадър на Левски.
3:1 до 70-та минута и познатото 3:4 до края на мача.
Ма то беше вчера май тази годишнина с Антверп.

Нали знаеш, че никой треньор на отбора ти няма шанс да допусне загуба в Турското първенство? Мърко, не съм му голям фен, но е на светлинни години от всички бг треньори.

Знаеш чи си доста слаб на футболна история и пак се излагаш.
Даже идиот като НЕМ отстрани тези Самсунспор за купата на Турция.
И същия този идиот има десетина победи начело на същия този Гьозтепе.

Мърко в това мултимилионно първенство почна с две победи. На Тройчо например, даже няма да му дадат да реди конусите там...

Пак лъжеш :) Започна с три хикса .
Идиота НЕМ започна с победа.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 сеп 2024 00:29

NOMER14 написа:
peliforewer написа:Благодаря на всички сини фенове и един неутрален за това, че са гледали с интерес срещата във Варна :) .Блатер толкова коментари е написал, че е пропуснал да преброи гостуващата агитка.Това, че коментарите Ви са смешни няма значение.Важното е , че се интересувате от ЦСКА и май усещам някакъв страх :) .

Освен син фен съм фен и на двата варненски отбора.
Иначе не си прочел възхищението ми от запълнените трибуни от гостите. Питах Блатера откъде толкова влакове от СофиА за Варна. Не му разбрах отговора - Техеран.

Прочел съм всичко, нали затова го закачам, че тази вечер не е броил.А Техеран сигурно е някакъв квартал от малцинството, той си знае, но тази вечер не е във форма, ни съдии, ни бройка на червени фенове.Само да му кажа, че това дето го смята за картон на Купър беше симулация на футболистът на Черно море, а съдията Гинчев чакаше какво ще му покажат футболистите на Черно море и свиреше 30 секунди след ситуацията.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 сеп 2024 00:47

И на този мач не видях вар да чертае линии. На предишите три в кръга имаше ли или вече ще е така.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 сеп 2024 00:48

W84me написа:Пламен Илиев получил наградата за играч на мача, Тирето са намляли Еклерите, бахти простия Николай Александров.

Тая вечер беше пълен неадекватник. Сещам се поне няколко пъти Бусато, че е бил играч на мача, но това неозначава, че съперника на ЦСКА-София ги е правил на мармалад.
Иначе ни вопъл, ни стон за спестения картон на Купър и след като според Гинчев няма нарушение, защо не показа картона за симулация.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2024 00:54

gihuelo написа:
W84me написа:
gihuelo написа:
W84me написа:
gihuelo написа:Ама личи си че Мъри е кадър на Левски.
3:1 до 70-та минута и познатото 3:4 до края на мача.
Ма то беше вчера май тази годишнина с Антверп.

Нали знаеш, че никой треньор на отбора ти няма шанс да допусне загуба в Турското първенство? Мърко, не съм му голям фен, но е на светлинни години от всички бг треньори.

Знаеш чи си доста слаб на футболна история и пак се излагаш.
Даже идиот като НЕМ отстрани тези Самсунспор за купата на Турция.
И същия този идиот има десетина победи начело на същия този Гьозтепе.

Мърко в това мултимилионно първенство почна с две победи. На Тройчо например, даже няма да му дадат да реди конусите там...

Пак лъжеш :) Започна с три хикса .
Идиота НЕМ започна с победа.

Абе на 6 място е, НЕМ не го знае и майка му как се казва.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2024 00:57

Гръцкият поляк - Томаш, пак говорил за Левски. Много просто парче, скоро пак ще ходи да пие кафе при безработните футболисти.

Върни се в “Левски”