Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue avalanche » 23 авг 2021 19:49

realno написа:Малко е странно Сираков да бие тъпана, че ще преговаря със Стоилов. Не знам как да тълкувам тая показност, все едно са непознати с Мъри и не може да му звънне един телефон и да му обясни обстановката в клуба и да го попита дали може да поеме отбора. Това означава ли , че до сега Сираков не е разговарял със Мъри и не знае мнението му? Или може би защото знае, по този начин го поставя под някакъв натиск? Или просто уважение към неговата особа? Странно ми се вижда всичко това, защото до сега не е излизал със съобщения с кой треньор преговаря.

Сираков да каже докъде стигнаха преговорите с Хубчев!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 авг 2021 19:52

W84me написа:
NOMER14 написа:Ако излезе, опразва вратата. С тия габарити я пълни. В петък спаси 2 гола с обемното си телце. :lol:

Положението, дето го извади с крак беше точно, щото е дебелак и пада 2 минути.

Това и в махалата го няма. От 20 метра без рикошет да го извади с обратния крак, ако беше и влязла след като отлетя към небето щеше да влезе във всеки куриози. Пълен клоун

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 авг 2021 19:54

blue avalanche написа:
realno написа:Малко е странно Сираков да бие тъпана, че ще преговаря със Стоилов. Не знам как да тълкувам тая показност, все едно са непознати с Мъри и не може да му звънне един телефон и да му обясни обстановката в клуба и да го попита дали може да поеме отбора. Това означава ли , че до сега Сираков не е разговарял със Мъри и не знае мнението му? Или може би защото знае, по този начин го поставя под някакъв натиск? Или просто уважение към неговата особа? Странно ми се вижда всичко това, защото до сега не е излизал със съобщения с кой треньор преговаря.

Дано само не допусне същата грешка и с Мъри, но да заложи клаузи за постигнати успехи, че тези треньори много скъпо ни излизат. Големи заплати, а резултати 0.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 авг 2021 20:02

drvasko98 написа:
W84me написа:
NOMER14 написа:Ако излезе, опразва вратата. С тия габарити я пълни. В петък спаси 2 гола с обемното си телце. :lol:

Положението, дето го извади с крак беше точно, щото е дебелак и пада 2 минути.

Това и в махалата го няма. От 20 метра без рикошет да го извади с обратния крак, ако беше и влязла след като отлетя към небето щеше да влезе във всеки куриози. Пълен клоун

Нямаше ли рикушет? Телевизора ми беше далеч, но ми се стори, че има
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 авг 2021 20:03

blue avalanche написа:

Да каже най-добре кой ще плати масрафа? Защо гони треньора и целия щаб, когато много добре знае, че не му е плащал 5-6 заплати и решава да се прави на големия собственик и вътри клуба с половин милион евро на фона на цялата немотия.
Мъри не отиде в Разград щото му казаха, че не стане ли шампион ще му бият шута без една стотинка неустойка и го достраша.
По същия високопарен начин се анонсира сделката с Диксън. Очаквам Мъри да не дойде при нас. Дано не сглупят да поканят Томаш, щото нещата ще ескалират.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 23 авг 2021 20:06

Ще се облекчиш ли ,ако това стане?
То бива омраза,ама чак пък толкова.
САМО ЛЕВСКИ!

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 23 авг 2021 20:11

blue avalanche написа:

Сираков продължава да играе своя покер. Сега прехвърля правото на анонс към Станимир Стоилов, като го поставя в положение да няма печеливш ход. Приеме ли при необявени финансови параметри за отбора и при необявени очаквания за класиране, Мъри рискува да се превърне в жертвено агне и върху него да се изсипят обвиненията при евентуален провал. Не приеме ли, ще бъде нарочен за предател, а НС спокойно може да каже, че е имал предварително устно съгласие от треньора.
Ако се играеше с открити карти, най-напред трябваше да се огласят условията, при които се прави предложението, както и изискванията за резултати, макар че в такава ситуация коректното е да не се поставят никакви предварителни изисквания.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 авг 2021 20:27

Има нещо вярно. Стоилов обаче никак няма да замълчи ако го представят като предател. Приятели, ама понякога не става така.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 авг 2021 20:39

Вече прекалихте бре пичове, пълни глупости вече измисляте.
Мъри нямал печеливш ход, стига бре... 12 години ли колко станаха, колко пъти е канен Мъри ? Баш пък такива драми не е имало, ама нали Насо Педерасо го канил а ние го мразил защото... повечето даже не знаят защо го мразят ама важното е Раев Вън? Аре бре, играхме го този филм с Батков и какво стана ? Милиони задължения и всеки ден фалит! Къде е този който иска клуба от Насо Покера???
Или схемата е 51% на тръста а другите на младежа и Фончо на власт.
И аз не го харесвам Наско Сираков и не заради гЪзо, а заради множество интриги които прави когато не беше в Левски!
Толкова интриги и злоба за тази година не помня никога да е било, това е патент на едни други...

п.п.Между другото Насо Гъзо си е свалял гащите точно три пъти!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 авг 2021 20:45

Стоилов повече има какво да изгуби, а не да спечели ако стане треньор на Левски. Странно наистина, че Сираков го да обявява така.
Обаче Стоилов е много време без работа и освен да е спряган за Левски през годините, никой друг май не го е търсил.
Аз лично съм против неговото връщане. Чакан е като месия, обаче отбора е много зле. Няма проведена пълноценна подготовка, чести контузии, тактически хаос, изнервена обстановка, не особено голям потенциал сред играчите... Няма нужда да се "наиграва" и да бъде хулен колко много години е бил чакан, а не е направил нищо.

Върни се в “Левски”