rhaegar написа:
Е началото на следващата седмица е утре.
При нашите не е... Така бяха писали и за една пресконференция, а се оказа сряда или четвъртък.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:
Е началото на следващата седмица е утре.
wilge написа:metodito написа:Odessit написа:Вълчан написа: Вече си мисля ,че се търси облаги от ситуацията от страна на сегашното ръководство.
Добре дошъл в реалността.
С каква цел? В смисъл визираш финансова, но как?
Как с каква цел? Опитва се да продаде харизаните акции. Само че тези които имат пари не са комарджии. Те са специалисти по печеленето (за това ги имат), а той е специалист по харченето. Някой беше писал във форума, че бюджета на Левски е по-голям от бюджетите на близо две трети от отборите в групата. Ако е така, защо на Герена няма пари, защо Левски е на опашката и защо Раев продължава да си трае. Май е дошло време и него да го съблекат. Неговото държание е откровена подигравка с левскарите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Утре Берое бие Враца, ние бием Берое другата седмица. Не ме питайте повече![]()
![]()
Odessit написа:W84me написа:Утре Берое бие Враца, ние бием Берое другата седмица. Не ме питайте повече![]()
![]()
"Берое" са в състояние да бият всеки, особено ако Камбура има ден, както и да паднат от всеки. Далеч по-предвидим е отборът на Търбуха, те бият или падат точно когато не се очаква това от тях.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
LoveAndPeace написа:Това да останеш , когато повечето си тръгват. Да поставиш нуждите на Левски над собственият си интересНе било мъжкарство
Да поставиш нуждите на Левски над собственият си интерес
Потребители, разглеждащи този форум: jusi, Muaddib, tmanolov, vvessel и 64 госта