Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Ей тия журналистически изцепки

Мнениеот sedem_!_dva » 30 апр 2009 18:55

zkn написа:
sedem_!_dva написа:Ясно и точно заявиха Томислав, Вальо и Стефан, че Левски не играе в редица мачове... Аз затова си направих и труда сутринта да напиша цяла тема "Сезона на Левски", за такива разбирачи като вас. Айде кажете досега колко силни мача изиграхме, в които тотално доминирахме над противниците ни, та вчерашния ни беше първия слаб мач, в който нищо не играхме и сме го уредили...

Че в България кой отбор доминира над другите тотално????? Я кажи в колко мача Манчестър и Ливърпул печеля с късмет, дузпа, с гол в последната минута и други такива?

Литекс като са толкова слаби Мъри ли е виновен? Или той е над тези неща? В колко мача Литекс или ЦСКА са доминирали тотално над другите?

Кво ме интересува за Литекс и ЦСКА, те да си берат грижа. Аз виждам, че Левски нищо не играе през цялото първенство... Пак не ми каза в колко мачове сме играли силно преди този мач с Пирин, та сега за пръв път през сезона играем по този бездарен начин. А да правиш някакви сравнения с Англия е просто жалко, защото да Юнайтед и Пуул взимат някои мачове с късмет, дузпа или накрая, но да не забравяме, че те играят по 60 мача на сезон, да не говорим, че показват футбол дори в тези късметлийски мачове, а при нас дори при победите, всички без тази в Перник, с/у Ботев в София и мача с Беласица не сме показали никаква игра, ама нищо. На Герена много добре помня как тръпнех на студа и вятъра в 19 :30 и гледах един грозен Левски и в мачовете със Славия, Пирин от първия полусезон и т.н
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
durex
Контакти:

БЪЛАРСКИТЕ ЕВРОУЧАСТНИЦИ ПОЧВАТ ОТ 14 ЮЛИ

Мнениеот durex » 30 апр 2009 19:08

Дали тази година ще имаме участник в групите на шампионската лига или Лига Европа?

Потребителски аватар
drkrasi
Контакти:

Re: на мача с Сливен да му поискаме оставката на ВЕЛЕВ

Мнениеот drkrasi » 30 апр 2009 19:08

Защо не още в събота на събранието да не се поиска от Батков?

veselin111
Контакти:

Re: БЪЛАРСКИТЕ ЕВРОУЧАСТНИЦИ ПОЧВАТ ОТ 14 ЮЛИ

Мнениеот veselin111 » 30 апр 2009 19:13

Отговорът ми на тази тема, е че първенството трябваше да свърши до края на месец май, за да имат отборите около 20 дена за почивка!. Сега мачовете ще бъдят до 15 юни

GoingDown
Контакти:

Мнениеот GoingDown » 30 апр 2009 19:15

Аз на мач докато Велев е тренер няма да отида , приятно ви изкарване :)

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 30 апр 2009 19:20

Пичове, какво по-точно смятате, че ще стане като сменим Велев???
Че нещо не ми е ясно...Не мисля, че дори и да сменим Батков нещо по-различно ще се случи с Левски!!! кой очаквате да стане собственик на Левски и кой очаквате да се навие да стане тренер в тия мътни години?????
Наско Сираков ли ??? Той няма толкова пари! Той може само да интригантства и да "създава организация"! Мъри Стоилов ли?
При него Левски стана втори с 16 т. по-малко от Чорбата!!!!!!
Кой искате за треньор??? Дуци Симонович??? Еду Ераносян???
Гонзо ???? (ама след поне една - две години)...
И последно: не забравяйте, че в Левски имаше ужасно много контузии, от лятото насам! Всеки тренер би се затруднил при тоя лазарет. (Което само по себе си означава, че нещо куца в лекарския екип и възстановяващите програми!!!). ПРЕДИ ДА ИСКАТЕ ОСТАВКАТА НА ВЕЛЕВ СЕГА, само си спомнете милия Вуцов - младши...Аз мисля, че Кокала е поне малко по-добър от него....

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 30 апр 2009 19:21

Дали изобщо да почват българските евроучастници?Или да си спретнем един алтернативен турнир с отбори,на които можем да сме конкурентноспособни-от Албания,Македония,Лихтенщайн.
Save Ukraine!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 30 апр 2009 19:23

От рано ще ми развалят лятото... :evil:
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 30 апр 2009 19:23

goteborg написа:Дали изобщо да почват българските евроучастници?Или да си спретнем един алтернативен турнир с отбори,на които можем да сме конкурентноспособни-от Албания,Македония,Лихтенщайн.

Бих казал че ще ни е трудно и срещу тях :D по добре една лига да си спретнем от всички дивизии селски групи и т.н. :D :D :D

Върни се в “Архив”