bubka написа:Подуенци нещо доста са се изнервили, барабар с треньорчето. Усещат още от сега, че ще ядат яко бой в дербито :).
Дерби имаше до 9.9.2016 после всичко свърши
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bubka написа:Подуенци нещо доста са се изнервили, барабар с треньорчето. Усещат още от сега, че ще ядат яко бой в дербито :).
MASTER_COOL написа:maxi1914 написа:MASTER_COOL написа:Какво да кажем за човек с малка пи.ка , който се снима с Джоко и Гришо за повдигане на самочувствието. Голям жалкар и смешник е Станислав Генчев. За мен вече е Тъпислав Хленчев !
Не искам да знам от къде знаеш , че му е малка . Ама само потвърждава мнението на форума за теб
Най-много коментари имаш в кой раздел ? Това е напълно достатъчно за теб :)
Кога Станимир Стоилов би си позволил да се държи така арогантно ? Аз ще ти кажа - никога. Защото има ниво и класа и не е нужно да се заиграва с публиката, за да печели доверие и подкрепа.
maxi1914 написа:bubka написа:Подуенци нещо доста са се изнервили, барабар с треньорчето. Усещат още от сега, че ще ядат яко бой в дербито :).
Dust написа:honda написа:Dust написа:honda написа:Момчета , из футболните среди вървят слухове ,че Волен Чинков е отстранен от съдийството.
.
.
.
Ако някой има повече информация би ли я споделил?
Утре ще питам Давидов дали знае нещо.
Сърдечно благодаря ;)
Няма потвърдена информация за официално наказание на Чинков и него трудно ще го извадят от съдийството, тъй като е един от най-големите връзкари в тази гилдия.
В съдийската среди негласно се говори, че като ВАР е осрал мача между ЦСКА-София и Берое. Сега ще бъде приложена практиката да го извадят за кръг/два от нарядите докато отмине бурята.
bubka написа:maxi1914 написа:bubka написа:Подуенци нещо доста са се изнервили, барабар с треньорчето. Усещат още от сега, че ще ядат яко бой в дербито :).
Което не пречи отново да сте с негативен баланс :lol:.
bubka написа:Абсолютно нищо общо няма :lol:. Отбелязвам, че тази дата изглежда с нищо не е променила резултатите на подуенци, даже по-лошо става :lol:. И преди си ядоха бой, и сега пак :lol:.
Потребители, разглеждащи този форум: goltupan, ikar, jusi, LoveAndPeace, olimpi, shampi, tiamat, W84me и 56 госта