Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dido2k
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот dido2k » 13 авг 2021 18:34

honda написа:Наскоро видях и нещо интересно от представителя на т.н. "организирани фенове" и според мен изключително важно за клуб като Левски. Но интересно защо Н.Сираков мълчи по въпроса. Решението на този въпрос в полза на клубовете ,може да реши проблемите на Левски с финансирането "завинаги" ;)

https://topsport.bg/levski/shef-v-levsk ... avata.html

Уф, мине не мине време, и пак все някой почва да дъвче тая тема за ТВ правата. Не ви ли омръзна?
Сегашният договор е до 2025 (ако не ме лъже паметта и наскоро го подновиха) - дотогава няма мърдане: неустойките са унищожителни. А да чакаш парламент да промени някой толкова "приоритетен" закон баш сега: :lol: :lol: :lol:
Относно "решаването" на проблемите със финансирането си много в грешка: има вече направен анализ и официален доклад, който конкретно за Левски категорично твърди че годишните постъпления само от мачовете на Левски (домакински), след всички съпътстващи разходи (които в случая отиват при клуба носител на правата) са малко повече от 500 хиляди. Просто истината е съвсем друга: трябва да се вдигне нивото на цялото първенство, оттам гледаемостта и оттам парите. В една Румъния при същия формат и брой отбори правата са 20-25 милиона евро на година, при нас са 3 (Румъния като държава е само 3 пъти по-голяма на население, а разликата в правата е почти 10 пъти, така че има и други фактори изглежда). Ако някой си мисли, че български отбор изведнъж ще почне да генерира 4-5 милиона на година от телевизионни права, значи тотално е скъсал със реалността

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 авг 2021 19:08

Много умен, ама в Румъния правата по платен канал ли са?
А защо е толкова висока таксата като дават НИЩО?
И тн въпроси...
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 13 авг 2021 19:20

Warped написа:Много умен, ама в Румъния правата по платен канал ли са?
И тн въпроси...

Платен е канала, и месечната им такса е по-висока от нашата, други въпроси? :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 авг 2021 19:23

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
LoveAndPeace написа:
bsz1916 написа: Главният ви пробвем са така наречените " собственици " , а всички останали проблеми са следствие на този проблем . Няма как да държиш да продължаваш да си " собственик " , но някой друг дава парите за издръжката на отбора ти . Чак толкова прости хора няма как да намериш , а и Боко вече няма възможност да ги рекетира .

Позволи ми да не се съглася. Стига с тия собственици , благодетели и т.н. отживелици.
Проблема , основният проблем е , че сме силно задлъжнял клуб и разходите са много повече от приходите. Ако ги нямаше допълнителните разходи (вноските към НАП , старите задължения към футболисти , мениджъри , контрагенти) в момента имаме един не лош бюджет на отбор за 1вата шестица и полу или финал за КБ.
Основният проблем води след себе си много компромиси. Като това с парите които имаш да покриеш задълженията си към футболистите с изтичащи договори за да преподпишат и така неглижираш други , които евентуално ще си скъсат договора и ще си тръгнат. ТА платихме на Здравчето първо , после на близнаците и Краев , отебахме Живко Атанасов .............и той си би камшика.
Отиде в Морето , заздрави защитата и вече има и отбелязан гол. Ние от своя страна получихме 6 и отбелязахме :lol: 2 като 1 е от смешна дузпа.

Те всички се "разиграват" като се махнат от Левски. Живко Атанасов беше дупка в защитата ни и скандално слаб и неориентиран през целия сезон.

Едно голямо БЛАГОДАРЯ за Живко Атанасов!Само не мога да се съглася че играе като излезе от Левски.Просто момчето честно и коректноо си игра при вас,вероятно му висите с пари,но аз мрънкане не чух.При първото си пребиваване при нас,Живко спечели КБ срещу Левски.Надявам се сега да повтори.Вкара 4 гола за вас,сега започна с головете за нас.Едно честно и почтено момче,чест е за нас че се върна на Тича.Ние умеем да уважаваме хора като него!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 авг 2021 19:34

dido2k написа:
И тн въпроси...

Ама дали си сигурен?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 13 авг 2021 19:46

Warped написа:
dido2k написа:
И тн въпроси...

Ама дали си сигурен?

LookSport е носител на правата там, не знам в момента точно колко им е месечната такса: там поначало си плащаш всичко през кабелния/сателитен оператор, още нещо?
Допълнено: сега ми отговори един познат: плаща 38 евро за премиум със включени всички канали, обаче няма Висша Лига.
Един мач на кръг се излъчва свободно, а около полoвината са само през PPV

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 авг 2021 21:33

Готвача написа:Едно голямо БЛАГОДАРЯ за Живко Атанасов!Само не мога да се съглася че играе като излезе от Левски.Просто момчето честно и коректноо си игра при вас,вероятно му висите с пари,но аз мрънкане не чух.При първото си пребиваване при нас,Живко спечели КБ срещу Левски.Надявам се сега да повтори.Вкара 4 гола за вас,сега започна с головете за нас.Едно честно и почтено момче,чест е за нас че се върна на Тича.Ние умеем да уважаваме хора като него!

Ако искате да благодарите подобаващо за нашата глупост :lol: пратете Виктор Попов към София

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2021 21:37

honda написа:Наскоро видях и нещо интересно от представителя на т.н. "организирани фенове" и според мен изключително важно за клуб като Левски. Но интересно защо Н.Сираков мълчи по въпроса. Решението на този въпрос в полза на клубовете ,може да реши проблемите на Левски с финансирането "завинаги" ;)

https://topsport.bg/levski/shef-v-levsk ... avata.html

Малко след началото на "царуването" на Сираков, след срещи с организираните привърженици, и след като към онзи момент дарителските кампании вървяха от сърце, всички се обединиха около идеята, че Левски не може да оцелее без да генерира собствени приходи с помощта на привържениците и тяхната енергия и любов по клуба. Към същия онзи момент, започнаха "сондажни" преговори с Нова Броукастинг груп за възможността Левски да продава сам ТВ правата си за домакинските мачове (може и да беше за всички мачове, вече не си спомням), и се оказа че това не е съвсем невъзможно, колкото и разни стари схемаджии като Венци Стефанов и подобни тарикати да твърдяха (сами ще се сетите защо ;) ) обратното. Сетне преговорите с НБГ напреднаха, като в тях се включиха и представители на ТСБ (ВК) - по покана на Сираков. Пак ще го напиша - ТСБ (ВК) се включиха по покана на Сираков! Преговорите напреднаха и се оказа, че за да се реализира този проект, е нужно Левски да инвестира известна сума (по спомен около 400 000 български пари), за да се завърти колелото и да се подпишат договорите. В този момент Левски разполагаше с тези пари покрай солидните дарения на привържениците (а и по спомен някъде тогава влязоха някакви средства от трансфер на наш играч), като всички се бяха обединили около идеята, че привържениците ще са щастливи от възможността да си плащат, за да гледат любимия Левски, като в същото време знаят, че парите им отиват основно в клуба - няма посредници като ППЛ или БФС, няма Домусчиеви, няма други пиявици по веригата. В последния момент, някъде преди финалната права на сделката с НБГ, Сираков стопира всичко под предтекст, че "феновете няма да ползват продукта", понеже "няма да искат да дават пари на Домусчиев"(нещо в подобен контекст), нищо че към този момент, или малко преди това, Домусчиев продаде НБГ. Но дори и да ми убягва малко времето на продажбата на НБГ, не мисля, че това би стопирало феновете да захранват от все сърце синята светиня чрез заплащане на някаква разумна сума, за да гледат Левски. Надявам се това задоволява интереса на хората защо Н.Сираков мълчи по въпроса, всеки да си прави изводите. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2021 21:58

Забелязах, че по-назад в темата някой за пореден път е цитирал някакви сини приказки за наивници, които водят Карагерен и Димитър Илиев при нас. Освен несериозните слова как ще привлечем двама действащи национали, или се водят преговори с тях (това е много по-добро за целите демагогията - Водим преговори :) ) да припомним (щото явно авторчето, което споделяло информация на база следенето на футболния живот у нас и елементарните изводи, които правил на база на това :mrgreen: ), че преди 3-4 дена Димитър Илиев официално преподписа с Локомотив до 2024 година. Това е само за сведение на почитателите на сините приказки за наивници и тактиците, които ще започнат да редят състава от Митко Илиев.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 авг 2021 22:10

Хората ореваха орталъка, че плащали много на Диемите, които, в случай, че някой е забравил, излъчват още Формулата, НБА, Висшата Лига и т.н. вие се "точите" как феновете ще плащат за мачовете на Левски и ПАК ще плащат на Диемите за другите неща??? Вие добре ли сте? Щото, колко са тези, които гледат САМО мачове на Левски и нищо друго?
Пък и, може и да греша, но един отбор може да "продава" само домакинските си мачове. А гостуванията? Тях няма ли да ги гледаме?
Който има време за губене, може да провери как стоят нещата при ПАОК. Те правят нещо такова. Ама на тяхните мачове не ходят по 1000 човека, нали?
А ние, понеже сме "отбора на народа" колко карти сме продали на "народа"?

Върни се в “Левски”