Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bilyaletdinov » 02 авг 2021 11:26

Aдриан Краев няма нито гол, нито асистенция за Левски, ама бил обещаващ. Айде стига. Половината нямат характер за този. Други я карат на самочувствие и стара слава.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 авг 2021 12:41

ikar написа:Стига с тези глупости.Без да съм апологет на Хубчев -пълна лъжа е че той е правил селекцията.Селекцията я прави щабът на сегашният хазаин на Божков - Бекали.

Да, да, въобще не си :)
И кой каза, че Бекали правел селекцията? И от къде разбра, че само холандците и Алар той избирал? Май си ги изсмукваш от пръстите и разчиташ на слаба памет. И селекцията не е само кой е взел, а и кой е освободил.
Щом си те кефи тоя боклук си го хвали и защитавай, но освен себе си малко други можеш да заблудиш.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 авг 2021 12:55

bilyaletdinov написа:Aдриан Краев няма нито гол, нито асистенция за Левски, ама бил обещаващ. Айде стига. Половината нямат характер за този. Други я карат на самочувствие и стара слава.

Краев е най - бездарния от играещите в момента. КПД му е точно 0.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 авг 2021 12:56

vvessel написа:
ikar написа:Стига с тези глупости.Без да съм апологет на Хубчев -пълна лъжа е че той е правил селекцията.Селекцията я прави щабът на сегашният хазаин на Божков - Бекали.

И кой каза, че Бекали правел селекцията? И от къде разбра, че само холандците и Алар той избирал? Май си ги изсмукваш от пръстите и разчиташ на слаба памет. И селекцията не е само кой е взел, а и кой е освободил.
Щом си те кефи тоя боклук си го хвали и защитавай, но освен себе си малко други можеш да заблудиш.

Tоя боклук е последния треньор, с който ония чалгарчета националите постигнаха нещо. Даже имаха два мача, за да се класират на Европейско.
Левски имаше отбор и треньор, който с 2-3 класни попълнения си ставаше шампион догодина. Те го разсипаха отбора.
Хубчев отстрани Лудогорец. Беше на 5 точки от Разград до момента, в който Божков не отиде в Дубай. Да ти припомня ли предшествениците му с Обертани и Гомеси какво направиха? А дебелия Гошо?
Изтъргуваха участието на Левски в Европа за жълти стотинки. Това е грях на Сираков. Друг негов грях е, че не се разбра с Хубчев, а вместо това ще му плащаме пари.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 02 авг 2021 13:19

vvessel написа:

Тази информация е от кухнята и ако имаш възможност я провери. Нещо говори ли ти фамилията Патрашку? Знам че живеем в страната на омразата !В страната на омразата няма разлика между това да имаш опонент и това да имаш смъртен враг. В страната на омразата ние мразим всичко, защото ние ако не сме първи другите ще ни преварят.
Глупостта е дар божи но не трябва да се злоупотребвява с нея! "Радой Ралин"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 авг 2021 14:56

ikar написа:
vvessel написа:

Тази информация е от кухнята и ако имаш възможност я провери. Нещо говори ли ти фамилията Патрашку? Знам че живеем в страната на омразата !В страната на омразата няма разлика между това да имаш опонент и това да имаш смъртен враг. В страната на омразата ние мразим всичко, защото ние ако не сме първи другите ще ни преварят.
Глупостта е дар божи но не трябва да се злоупотребвява с нея! "Радой Ралин"

И ти си в кухнята, така ли? Ти ли си Паррашку? Или ти е роднина?
Така наречения " Синя приказка" който наистина има информация от кухнята писа , че Робъртс е препоръчан от мениджър близък до собствениците. Така че тук трябва да видим кой в коя кухня е. Освен това Насиру е взет от Хубчев или от някой от щаба му, защото много добре си спомням как обясняваха, че ходили да гледат друг, но харесали тоя убавец. Обаче ти удобно пропускаш тая скъпа но бездарна печка в кухнята. Чувах от медиите, че Бекали предлагал разни футболисти на Левски, но от тези за които се писа, нито един не беше взет в отбора. Явно тези с тези взетите са водели тайни преговори ;)
И това, че на теб Хубчев ти е симпатичен по някаква причина (може би ти е роднина) по никакъв начин не може да заличи зулумите които сътвори в отбора. А пък ти си вярвай, че някой го мрази ей така за спорта. Преди ми беше симпатичен, но вече ми се повръща като чуя само, че се споменава името му.
п.п. Това, че цитираш Радой Ралин не те застрахова от глупост. А в твоя случай може да е обикновено късогледство, не знам.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 авг 2021 15:37

Тези по принцип са чорбари, ама не мога да не се съглася със следното:

https://webcafe.bg/avantage/da-si-treny ... izhno.html
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 авг 2021 15:45

Престижно е, но не е добре платено.
Тва припок няма как да го разбере
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 02 авг 2021 16:06

bilyaletdinov написа:
Tоя боклук е последния треньор, с който ония чалгарчета националите постигнаха нещо. Даже имаха два мача, за да се класират на Европейско.

[offtopic]Това се дължеше на новите правила на Уефа и новия турнира Лига на нациите /или нещо.такова/ не защото националите под ръководството на Хубчев са направили фурор.
Виж статистиката !!!!
Последният адекватен що годе национален състав беше при Любо Пенев.[/offtopic]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 авг 2021 17:51

Аз също като мнозинството Левскари подкрепям отбора и не съм особено остър към играчите. Обаче нещо ми прави лошо впечатление, или поне така ми се струва. А, именно, че играчите се възползват от добрината и подкрепата на феновете. Поне на мен ми изглежда все едно не си дават зор и си викат: Абе, и да паднем и да бием феновете ще ни подкрепят, нямат избор.
Може и да греша, но като гледам как настървено играят другите отбори, особено младите им играчи и ги сравня с нашите... Отчайващо е!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”