koisa написа:Никаква маана не намирам. Това си е лично мое виждане и предпочитам някое младо момче или някой нов да ми късат нервите на тъча, пред танцуващият с мъже, който няколко години правеше същото на тъча!
И стига с това дередже, защото и други отбори са в същото или подобно положение, но намират играчи. Само за сведение вчера Ботев Вр също с млад и неопитен отбор се опъна на Арда. Нещо, което ние не направихме срещу едва спасилата се от изпадане Славия!
Въпросното клипче с танците и мен ме потресе, ама нейсе....
За мен голяма част от футболистите ни за момента нямат психиката да издържат на напрежението, на което са подложени в клуб като Левски, в последствие като преминат в клуб от типа на Ботев Враца и им се получават нещата, като го няма натиска от фенове и очаквания.
krumeto написа:Да бе не са разбили лайнарщините, ами Разград! Някой ви срал в гащите!
Излезте от кома и стигнете Разград. Не се молете те да се върнат при вас. Няма да стане.
Разград са виновни, че сте яли/пили, не платили!
За Разград под съсипали БГ футбола имам в предвид, че с цел гонене на бързи успехи се въведе порочната практика от цял отбор с чужденци, по този път тръгна и тирето.
И малкото БГ играчи, които имате са вече изградени такива, за толкова години все някой трябваше да извадите и наложите от школата си, май само Янков е единствения ви такъв с някои условности.
Вие нищо не произвеждате, само консумирате....
Честно казано правете си каквото щете там, не ви гледам в купичката, просто винаги са ме дразнили отбори от типа на Арсенал и Интернационале с по 10-11 чужденеца....