Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Ей богу, спасихме се от изпадане. :)
не можеше ли да продадем Кулибали, Зиеш, Оба и Луканката на преките конкуренти във висшата лига
а Маунт, Хаверц и Кова на арабите 

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:не можеше ли да продадем Кулибали, Зиеш, Оба и Луканката на преките конкуренти във висшата лигаа Маунт, Хаверц и Кова на арабите
Че ние Маунт и Кова пак ги продаваме на арабите.

Не знам, аз съм жестоко разочарован от тези тримата. Един посредствен сезон от отбора, даде им се шанс да напуснат и си счупиха краката от зор да минат при конкуренцията. С тоя загубен манталитет са предали сезона още по Коледа, а ние чакаме да играят за Потър и Франки и да обърнат нещата. Айде, Кова донякъде го разбирам, на 30 е почти, иска ново предизвикателство и няма време да чака ребилда, но другите двама.......Добре поне че им взимаме хубави пари, освободихме и доста заплати, да видим каква ще я свършим и с пристигащите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

нов отбор ще правим, а това неизбежно отнема време. Мноого ще е трудно да се върнем в Европа със същото отношение от предния сезон
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
Тоя сезон ще е доста показателен. Хубавото е, че с малки изключения ще играем по мач на седмица и ще има време за въстановяване. Дано и контузиите ни пожалят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Челси ще е в Европа от следващия сезон със сигурност, т.к. ще почиват доста повече спрямо преките конкуренти.
Въпроса е Почетино какъв отбор ще сглоби с тоя сезон бонус дет му се дава.
Въпроса е Почетино какъв отбор ще сглоби с тоя сезон бонус дет му се дава.

locke написа:не можеше ли да продадем Кулибали, Зиеш, Оба и Луканката на преките конкуренти във висшата лигаа Маунт, Хаверц и Кова на арабите
То за вас е по-добре Хаверц да е в Арсенал, защото така ще ти отслаби яко :D ужасно слаб футболист, според мен. Дори и това, че при вас играеше на неудобна за него позиция, не мисля че го оправдвава. Но да видим Артета кавко ще извади от него
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

хубаво ще ги отслаби, но в момента сме без халфове. Ако направят Мадуеке и Чуквуемека титуляри, влака отива в чемпиъншип догодина 

-
Поч умее да изгражда играчи.
Сон и Деле Али са негов продукт.
2-рият без Поч, видяхме колко струва.
Сон и Деле Али са негов продукт.
2-рият без Поч, видяхме колко струва.

-
https://www.goal.com/en/lists/chelsea-s ... ea7b907b21
Тия саудитци да не вземат да изкупят половината играчи на Челси...?
Тия саудитци да не вземат да изкупят половината играчи на Челси...?

Барса и Лудогорец, але, алеее...