Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Без цензура!

Мнениеот CSKA 78 » 21 сеп 2024 14:42

damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:

Отричането на проблема не го кара да изчезне! Ха-ха! ;) :)

Както ти беше изчезнал докато беше СтиПИЧА, ли :)

Проблемът "Стипич" беше решен с неговото освобождаване! Не съм сигурен обаче, че ако смените треньора си, ще решите вашите проблеми! Нещо много по-дълбоко е!! :shock: :mrgreen:

И аз не съм сигурен, че Томаш като за цикли и с вас, както го е правил до сега с всички отбори, пак няма да се скриеш в очакване на следващия треньор и следващия файтон с купи коне :)

Ами...никой не е казал, че Томаш е някакъв гений като треньор! Но е достатъчно добър за нашата лига! Работата му е да ни класира в ЕКТ! И ако го направи ще ни води по-дълго време! Колкото до куците коне във вашия отбор няма ли такива?! Да не би в Спартак Варна да са най-добрите футболисти, играли в БГ?! ;) :)

ПП Знаеш ли защо някои от вашите все още смятат, че не сте избегнали фалита?! :shock:

И ако не ви класира, понеже най-вероятно ще бъде изгонен преди това, къде ще се скриеш пак?
п.п. Попита ли Пели, като какъв те определя, аз му зададох този въпрос, но още няма отговор, явно му е трудно да го измисли :)

Имаме достатъчно мощ в момента в отбора, не ни мисли!
Не се мешам във вашата "кореспонденция" с Пели! Но предполагам, че не ти е отговорил, защото въпросът ти е глупав! ;) :)

ПП Гледам че избягваш да отговориш на няколко въпроса, зададени от мен! Да не би да са твърде злободневни?!
Ако да, тогава другия път ще те питам нещо по-тривиално, като вярваш ли, че ще станете шампиони?! Или Щампиони?! :) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 сеп 2024 16:34

Eдно келяво българче на Тирето - Берое Хуниорс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 сеп 2024 16:47

CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:Както ти беше изчезнал докато беше СтиПИЧА, ли :)

Проблемът "Стипич" беше решен с неговото освобождаване! Не съм сигурен обаче, че ако смените треньора си, ще решите вашите проблеми! Нещо много по-дълбоко е!! :shock: :mrgreen:

И аз не съм сигурен, че Томаш като за цикли и с вас, както го е правил до сега с всички отбори, пак няма да се скриеш в очакване на следващия треньор и следващия файтон с купи коне :)

Ами...никой не е казал, че Томаш е някакъв гений като треньор! Но е достатъчно добър за нашата лига! Работата му е да ни класира в ЕКТ! И ако го направи ще ни води по-дълго време! Колкото до куците коне във вашия отбор няма ли такива?! Да не би в Спартак Варна да са най-добрите футболисти, играли в БГ?! ;) :)

ПП Знаеш ли защо някои от вашите все още смятат, че не сте избегнали фалита?! :shock:

И ако не ви класира, понеже най-вероятно ще бъде изгонен преди това, къде ще се скриеш пак?
п.п. Попита ли Пели, като какъв те определя, аз му зададох този въпрос, но още няма отговор, явно му е трудно да го измисли :)

Не се мешам във вашата "кореспонденция" с Пели! Но предполагам, че не ти е отговорил, защото въпросът ти е глупав! ;) :)

ПП Гледам че избягваш да отговориш на няколко въпроса, зададени от мен! Да не би да са твърде злободневни?!
Ако да, тогава другия път ще те питам нещо по-тривиално, като вярваш ли, че ще станете шампиони?! Или Щампиони?! :) :)

Отговарям на всички въпроси с изключение на глупавите.
Всъщност Пели без да иска те определи.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 сеп 2024 17:27

damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:

Отговарям на всички въпроси с изключение на глупавите.
Всъщност Пели без да иска те определи.

Гледай ти, гледай! Ха-ха! Не е хубаво да съдиш за другите по себе си, ама никак! Какво ти си решил и какво Пели-то е написал, са май две съвсем различни неща! :o :lol: Но все пак сме във форум и всеки може да пише, дори и да не е особено умен! Няма да посочвам хора! ;) :)

ПП Аре, че мачът почна! 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 21 сеп 2024 17:31

Свободен ЛЕВСКИ!!! ББПП

ББПП
ББПП
ББПП
ББПП
ББПП
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 21 сеп 2024 17:40

Вадя тефтера и калема и записва уроци по припощина.........................
Първи урок,имало 5-6 илди ама усещането било за много повече............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 сеп 2024 17:40

CSKA 78 написа:Днес стана ясно, че стадионът в Сухата река ще стане собственост на общината!
Та ще плащате ли наем за него, както ние плащахме за "Армията"?!
Според вас този ход добър ли е за подуенци, или не е?!
И дали общината ще ви построи нов стадион?! Или ще остави сегашния на доизживяване?! :o

Тя няма да построи но няма и да пречи. Е може би ще има някакво участие държавата, но важно е новият стадион да започне да се изгражда в близките 2 години. Кофти е ,че ще се играе на националният и двата отбора ще трябва да се нагласят някак.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 сеп 2024 17:42

Явно българският ВАР работи само когато стадионите са празни :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 сеп 2024 17:43

Припошка работа.
Гришата им срути стадиона, а те викат против Гонзо и бефефе.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 сеп 2024 17:53

peliforewer написа:Явно българският ВАР работи само когато стадионите са празни :) .

Преди 10- дни написах ,че този стадион не е сертифициран за ВАР и този мач не трябва да се играе в Благоевград. Само дето единствените възможни стадиони да се играе мача бяха Герена, Локомотив и .... Стара Загора. Първоначално решението беше да домакинствате срещу Берое в Стара Загора.
Но синьото БФС в разрез с всички разпоредби разреши мача да се играе в Благоевград по ваша молба.

Върни се в “Левски”