Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот aleksandrov77 » 29 яну 2015 00:59

dunavfc написа:Г-н Александров, искам да ви попитам сериозно, вярвате ли, че някой ден ще има - "Атака победа" ? И какво означава победа за Атака ? Може би вярвате, че някога тази партия ще има мнозинство в парламента ?

АТАКА е единствената партия , която се противопоставя на системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД , а НСР означава глобализация , а глобализацията е красивият капан за малките народи като България!
Волен Сидеров единствен от всички политически лидери говори за вредите на България от НАТО и ЕС и им вади кирливите ризи! Също така Сидеров се опитва да запази българо-руското приятелство, което е важно , защото Русия ни е освобождавала от 5 вековно Османско робство!
Всички други партии грачат в евроатлантически глас!
След победата на крайнолявата партия СИРИЗА , която има сходни идеи с АТАКА вярвам, че евроскептицизмът все повече ще се засилва и вярвам , че ако има избори сега , АТАКА ще вземе поне 15 % на сегашните избори, защото в България има много русофили! Много от националистическите гласове от НФСБ и БСП ще се пренасочат към АТАКА, защото Волен има ясни и последователни цели и е неудобен за Световните господари!
Не случайно американския сенатор Джеймс Уорлик каза на Сидеров "Аз щете унищожа, САЩ ще те унищожи" , което подсказва, че АТАКА е неудобна партия на световните господари!
И да след 3-4 години АТАКА като нищо може да има рейтинг около 35-50 % , когато Европа се освободи от колониалното робство на САЩ и изборите в България спрат да се фалшифицират в полза на ГЕРБ!
Аз вярвам, че един ден ще има победа за АТАКА!
Последна промяна от aleksandrov77 на 29 яну 2015 01:02, променено общо 2 пъти.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 29 яну 2015 00:59

aleksandrov77 написа:
1982 написа:Станко, още колко профила ще си направиш ??

От Кремъл бонуси ли дават за виртуално "клониране" ??

Ако за моят профил става въпрос, не се казвам Станко , а Александър ! :mrgreen:
Един ме сбъркаха с Виали , сега очаквам и с други потребители да ме припознаят! :mrgreen:

Не им обръщай внимание, приятелю. Те вече сами започнаха да си говорят 8-) Все пак предлагам да подминем язвителните им коментари с дружелюбна усмивка под мустак, да подходим аристократично и да им простим така, както само еди истински комунист, родолюбец и патриот могат да прощават 8-) Човешко е да се греши, божествено е да се прости :!:
Последна промяна от проф. д-р Томов на 29 яну 2015 01:01, променено общо 1 път.
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 яну 2015 01:01

aleksandrov77 написа:
АТАКА е единствената партия , която се противопоставя на системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД , а НСР означава глобализация , а глобализацията е красивият капан за малките народи като България!

Г-н Сидеров много хубаво се противопоставя из скъпите хотели в центъра на Париж, пиейки скъпо шампанско от терасата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 яну 2015 01:03

Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 яну 2015 01:04

проф. д-р Томов написа:
aleksandrov77 написа:

Един ме сбъркаха с Виали , сега очаквам и с други потребители да ме припознаят! :mrgreen:

Не им обръщай внимание, приятелю. Те вече сами започнаха да си говорят 8-) Все пак предлагам да подминем язвителните им коментари с дружелюбна усмивка под мустак, да подходим аристократично и да им простим така, както само еди истински комунист може да прощава 8-)

Харесва ми как вкарвате в строй всички, дори и капитана на ЦСКА. Поклон пред вас , о докторе на професорите, о другарю на господините! :!: 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 яну 2015 01:05

Ах, този лош, лош Запад ....

Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 яну 2015 01:05

1982 написа:Ах, този лош, лош Запад ....

Изображение

Е недей така, де, ш' ги засрамиш. :mrgreen:

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 29 яну 2015 01:06

1982 написа:
aleksandrov77 написа:

Г-н Сидеров много хубаво се противопоставя из скъпите хотели в центъра на Париж, пиейки скъпо шампанско от терасата.

Пак гледате в чуждата паничка 8-) Одеве защо децата на Путин и Лавров били на запад, сега защо Сидеров бил в Париж 8-) Вие какво, бедняци ли искате да ви управляват 8-) Иначе пък ние сме били комунистите :lol: Пък и да не е бил с държавни пари и на държавни разноски там. Виж, за "Бистришките тигри" не съм убеден, че не сме им плащали масрафа 8-)
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 яну 2015 01:07

aleksandrov77 написа:

Другарю, точно за вас сякаш е създадена приказката - гузен, негонен бяга ...

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 29 яну 2015 01:07

1982 написа:
aleksandrov77 написа:

А сякаш Бойко не ходи по скъпите хотели и не пие шампанско? :mrgreen:
Сякаш другите депутати не ходят на почивки в чужбина? :mrgreen:
Не на мен тия!
За Волен Сидеров излизат какви ли не компромати , но за Бойко Борисов не излиза нищо компроментиращо , защо ли така? :roll:
Може би защото е удобен на Световните господари?
Може би защото БТВ и НОВА са телевизии на ГЕРБ?
Защо само за АТАКА излизат всякакви "компромати"?
Може би защото Волен Сидеров е неудобен за системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
Последна промяна от aleksandrov77 на 29 яну 2015 01:10, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Архив”