peliforewer написа:Сериозно ли пишеш, че медиите пазят ЦСКА.След като вчера бяха отразени положителни новини и за ЦСКА и за Левски какво да направят медиите като преди 15 години на днешния ден се е случил един от големите гафове във футбола изобщо.Все едно ние да се сърдим когато медиите припомнят онова 2-7.Стоичков има шанс да направи кариера във ФИФА и е длъжен да опита.Защо след като е единственият българин със Златна топка да не стане българинът с най- високия пост във ФИФА.Той не е напуснал ЦСКА, в Надзорния съвет е, само си е преотстъпил акциите защото ще е в конфликт на интереси.Примерът ти със Стоичков не ти се получи.
Дай ми една отрицателна статия за вашия отбор? Та дори за кетчупа новините излизат от кюстендилската слива, а не от т.нар. джурналясти. А за 2:7 няма какво да се сърдите, вие сте фенове надруг отбор сега, все едно на мен да ми дреме за някой погром на БотевЪ :mrgreen: Апропо, след 4 дни се навършват 30 години от 7:1 с умрелия отбор - ще ми не и замине без особени коментари, гарантирам ти го.
П.С. А за Кюрдъ глей Кауфланда, не замесвай ФИФА и УЕФА - и Батето, и Мокета имахе сериозни постове, и накрая кво стана, ми нищо. А Батето беше и пожизнен член на МОК...