peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:Ще си позволя да задам един въпрос:
Кое е по-морално - да останеш верен на отбора си и да изживееш с него мъките, като извървиш пътя от подножието до върха, или да избереш по-лесното, като доведеш друг отбор на мястото му, с който направо играеш в първа лига?
Ние мъките си ги извървяхме,играхме по селата и реално ни спестиха 1 година в Б група защото Домусчиев и БФС имаха изгода ЦСКА да е в Първа лига.Сега че такива като тебе щяха да са доволни да ни гледат дълги години в долните групи не е наш проблем.Аз също питам Кой ви даваше лиценз по времето на Спас Русев ама подминавате въпроса с чест,достойнство и мълчалив морал.
В доста коментари съм споменавал, че без дербито Левски - ЦСКА и без това жалкото ни първенство ще е още по-жалко, така че ме бъркаш с някой.
Но да те сменят с друг отбор и да направят нова първа лига, за да можеш да играеш направо в нея, незнам как по друг начин да го коментирам.
Ние с теб остаряхме в този форум,вариантите са два ,нас ни изхвърлят за неправилно дишане от Първа лига,а вас ви държат въпреки всичко.Това че сме ползвали някакви вратички за да си спестим една година едва ли променя кой знае колко нещата,покрай нас и други ползваха облагите но те не ви пречат,даже не ги помните вече.Когато в тази Държава законите станат равни за всички тогава ще съм съгласен с моралните ви коментари,но щом като Пеевски не е намесен във фалита на КТБ и Левски няма проблеми според БФС,на мен не ми остава нищо друго освен да кажа че няма такава Държава.Ако ти си на противното мнение значи да си жив и здрав,ама имаш проблем със съвестта си,ако нямаш значи не си струва да си губя времето .
Вас ви изхвърлят за неправилно дишане, за да ни държат нас на командно дишане

Айде Наздраве!