Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот Furious_Monk » 21 фев 2023 19:32

CSKA69 написа:
rhaegar написа:
CSKA69 написа:Почетино е свободен. Енрике също. Може даже да се пробват и за Зидан, но доколкото е известно той няма желание да работи в Англия.

Ти Почетино и Енрике искаш ли ги за треньори на някой твой любим отбор?

Открай време Почетино е спряган за Реал Мадрид и като се има предвид, че е много вероятно лятото Мадрид да се заоглежда за нов треньор, направо изтръпвам при мисълта, че аржентинецът може действително да стъпи на Бернабеу като старши-треньор.. Смятам обаче, че стилът му на работа е подходящ за Англия и при сегашната обстановка в Челси направо ми се струва като идеален кандидат. Луис Енрике също, макар че смятам, че той ще е кандидат за още две интересни места през лятото - евентуално да смени Симеоне в Атлетико или да стане треньор на ПСЖ.

Ако държиш за най-много два сезона, (за отбори с голяма амбиция) отбора да развива определен стил на игра и развитие на определени таланти, то Почетино вероятно е добър мениджър.

Почетино е новия Пелегрини... хем върши работа, хем не е победител и няма достатъчно успехи зад гърба си.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Fantomas
Контакти:

Мнениеот Fantomas » 23 фев 2023 15:21

Още когато назначиха Потър казах, че за мен този треньор не е за отбор с огромни ресурси и желание да е на върха, какъвто е нашия. Нищо повече не е показал до момента в кариерата си за да може да му се повери такъв проект. Не е случаен факта, че всички английски треньори се провалят в топ клубовете и като цяло топ отборите избягват да назначават англичани. От десетилетия не е имало топ английски мениджър. Последно кой? Боби Робсън или може би Брайън Клъф? Успехите им са с давност XX век. Най-добрия вариант беше да бъде оставен Тухел. Нямаше как да се очаква да има внезапен успех след толкова наляти пари. Трябваше да се потърси компромис и разбирателство с него и да му бъде дадено време. Можеше да ни донесе още много успехи. Лично аз бъдеще не виждам с Потър. Винаги съм подкрепял всеки един наш мениджър, но за Потър имам крайно негативно мнение още от началото. И до момента думите ми се потвърждават. Това е най-слабия наш треньор от 30 години и въпреки това продължават някои хора да се опитват да го оправдават. А като си помисля колко критики през годините се изливаха за Грант, Сколари, Боаш, Лампард....които имаха далеч по-добри резултати от Потър. За мен да се доизкара сезона с него (освен ако наистина резултатите не се влошат крайно) и да бъде освободен след края на сезона. Почетино и Енрике също не са подходящи. Единия няма манталитет на победител, а на другия успехите му са с готов отбор с Шави, Иниеста, Меси, Суарес и Неймар. През останалата си кариера нищо не е показал. Зидан и преди писах, че няма как да дойде и че чака поста на Франция или евентуално ПСЖ или Реал М част 3. Тогава кой остава? За мен има 3 варианта, които са подходящи лично според мен: Вариант 1: Тухел. Да се помири ръководството с него, да му се извини, да го върнат и от лятото проекта на Тухел да се поднови начисто. С другите 2 варианта може да ви изненадам... Вариант 2: Моуриньо. Вероятно това ще му е последния сезон в Рома, а той е доказал, че може да печели титлата на ВЛ, ако има ресурс, а при нас го има. Три пъти ни донесе титла, дори и поизхабен, пак може да ни я донесе, сигурен съм. Вариант 3: Клоп. Ако времето му в Ливърпул приключи, аз нямам против да дойде при нас, даже ми се струва супер вариант. Не вярвам да иска, но ако все пак реши, добре да е дошъл. Досега никога не е работил с огромен състав, при нас няма да има проблемите с късите скамейки, има много млади играчи, може да донесе много трофеи и да изгради страшен отбор ако му се даде време, доказал го е. Това са вариантите според мен.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 25 фев 2023 01:54

Много точно казано от Fantomas. За Клоп не вярвам да поеме друг английски отбор след Ливърпул. За Моуриньо, ако съществува възможност да се върне това би било последния му шанс да направи нещо значимо в най-силното първенство и в ШЛ. Не знам дали би се справил за трети път, защо пък не. С връщане на Тухел, който сам каза, че се чувства нещастен след раздялата с Челси и оставя работата си недовършена със сигурност ще се променим положително. Обаче не вярвам ръководството да предприеме ход с връщането на Тухел поради много причини. Но каквото и да си говорим Потър трябва да бъде уволнен. Това е треньор на ниво Първа Лига и не мога да разбера как отбор с претенции да е сред най-добрите в света назначи това недоразумение. По това се различават новите собственици и Абрамович - при Роман тоя средно ниво треньор Потър щеше да е вече забравен. За мен варианти с назначаване на Почетино и Енрике също би бил колосална глупост. Почетино е доказан неможач, а Енрике освен с онзи супер отбор на Барселона е пълен провал.
В някой от мачовете в ложата беше забелязан Ханзи Флик - той ще е супер вариант или някой друг немец примерно Марко Розе от Дортмунд или Урс Фишер от Унион Берлин. Зинедин Зидан, ако е възможно да го докарат, той е с манталитет на победител, единствения треньор печелил ШЛ три пъти поред. Винаги сме имали успешни италиански треньори, още от ерата преди Абрамович. Можем да заложим на утвърдено име като Алегри или най-добре на човека, който буквално прави чудеса с тима на Аталанта Джан Пиеро Гасперини. Добри треньори има и трябва да има действие по въпроса с намирането на такъв. Просто оставянето на най-лошия треньор в историята на Челси за последните 30 години да продължи да води отбора е равносилно на самоубийство. Учуден съм, че не се коментира това. Той, ако водеше отбора от началото на кампанията сигурно щяхме да сме в борбата за оцеляване. Потър няма да си надскочи нивото, достигнал е един пик в средняшки отбор, с тактика и стратегия за средняшки отбор и няма да мръдне и сантиметър нагоре.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 25 фев 2023 12:48

Аз лично ставам привърженик на идеята да се върне Жозе. Много съм го критикувал през годините, но се доказа че при нас младите и талантливи мениджъри не успяват. Може би им липсва качеството да създадат респект сред футболистите. Необходим ни е опитен и доказан треньор за поне 2-3 години
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 фев 2023 16:25

Играем отвратително, цяло чудо е, че не изгониха Зиеш.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 фев 2023 17:07

Някой ден ще вкараме гол, ама кога?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 26 фев 2023 17:23

rhaegar написа:Някой ден ще вкараме гол, ама кога?

Когато сме с нов треньор.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 фев 2023 17:33

Май в момента целта е 40 точки, че както сме я подкарали.......
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 26 фев 2023 17:37

Целта от няколко мача е 40 точки.
Вече сме в последната третина на сезона. Не знам защо все още има някакви очаквания.
Головата разлика би трябвало ясно да показва какво не може да се случи.
Иначе за мача, както предишните. Нищо различно.
Големият трансфер Енцо -0, Зиеш-0, РЛЧ-0, Кулибали-0.
Маунт след сезона вероятно ще си тръгне.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 фев 2023 19:21

Никой не може да ме убеди, че освен Сити, Юнайтед и Арсенал, другите пред нас имат по-добри играчи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Челси”