Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 26 юни 2021 21:21

alexdb написа:
metodito написа:
bobonikolov написа:....

Това е така, да. Само че ми се губи нещо. Имам си теории, но това са теории за отговора на един-единствен въпрос. Както при вас, така и при нас. Защо? Този тип хора без далавера нищо не правят. Каква им е била далаверата да затрият ЦСКА (RIP) и къде им е кяра при "Левски"? Казват празна каса, няма сиренце. Ама ако нямат кяр, няма да закачат едни спортни дружества. Прилича на опраскването на компания от Хунтата. Добре, ама едно предприятие има материални активи. Те го превземат, разпродават материалните активи, след което, като няма нищо за поскане, го оставят в калта. Ама един спортен клуб няма машини, които да продадеш, интелектуална собственост, която да откраднеш. Ако разбера това, кръгът ще се затвори. Една от теориите ми е, че клуба представлява... хъб (сега се будя), през който се претакват едни парични потоци. Но това е теория, най-вероятно бъркам. Другаде е кучето сигурно заровено.

Ама много сериозни мисловни процеси им преписа на тези? Няма такива. Някой нещо му скимнало и дай да врътне далаверата. Ама не станало, както го мислел .... голяма работа. Защо събориха КТБ? Идеята беше да откраднат едни пари и едни активи. Като цяло им се получи, но се случи и друго - секна касичката, Шиши е демаскиран и сега по Магнитски ще търпи вреди, а те ще се засилват, а Тиквата падна от власт. И кво като краен резултат? Уж едно мислеха, а друго стана. Та тъй е и с Левски.

Пръднаха му на гумичката на Шиши (виж за РИКО, там май шъ играе дебелия - 21 адвоката наел. ПредстаАш ли си?). То се знаеше от година. "Левски" беше опраскан от хунтата. Всъщност, Батков. "Стандарт", "Монитор", "Левски", някаква винарна ли кво имаше. С вестниците виждаш какво се случи. За другите бизнеси не знам, но "Левски" виждаш. Тея верно действат като хунта. Но не военна, а политическа. Тоя Савиано, авторът на "Гомор" какво каза: в Италия в държавата има мафия, а в България, мафията си има държава.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 26 юни 2021 21:35

metodito написа:
tiamat написа:
Warped написа:Лицето ПК е за затвор, а не да се изкарва спасител и че без него щели да сме аут

По какви обвинения?

Колев най-добре знае. Споко, за всеки все някога идва Видовден.

Ти закъсняваш понякога Видовден
Но винаги идваш,идваш при нас.
САМО ЛЕВСКИ!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 26 юни 2021 21:40

Обвинения в безстопанственост и небрежност
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 юни 2021 21:56

Стига сте плюли по ПК!!! Левски го има благодарение само на него. И аз незнам защо, ма така казват хората и... Синя приказка.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юни 2021 22:53

Цветан Василев предостави доказателствата на САЩ за Пеевски през 2017, а Левски и ЦСКА фалираха защото така работят "бизнесмените" в България. Държавата им дава, а те гледат да сведат плащанията до минимум, но УЕФА не е инспекцията по труда.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 юни 2021 23:15

metodito написа:
tiamat написа:
Warped написа:Лицето ПК е за затвор, а не да се изкарва спасител и че без него щели да сме аут

По какви обвинения?

Колев най-добре знае. Споко, за всеки все някога идва Видовден.

Енигматично, ок.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 юни 2021 23:25

Warped написа:Обвинения в безстопанственост и небрежност

Някакси не мога да се съглася с тезата Павел Колев - разсипникът на Левски, но пък не мога и да знам със сигурност...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 юни 2021 23:25

terata написа:Стига сте плюли по ПК!!! Левски го има благодарение само на него. И аз незнам защо, ма така казват хората и... Синя приказка.

Приказки без доказателства си е плюене.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 юни 2021 00:44

tiamat написа:
terata написа:Стига сте плюли по ПК!!! Левски го има благодарение само на него. И аз незнам защо, ма така казват хората и... Синя приказка.

Приказки без доказателства си е плюене.

Павката е без грешка бе . Работи половин година, а може и повече на ползу роду без да вземе стотинка, въпреки че от УЕФА го молят да зареже тоя пропаднал отбор и да им стегне централата. Не могат да се оправят без този специалист, който доведе най-добрият български треньор с немски паспорт в Левски и само злобата на феновете му попречи да спечели всичко. Освен това не спря да мисли как да построи нов стадион на отбора и дори сър Диксън оцени този му благороден стремеж и го покани да продължи все така умело да ръководи тима след като изсипе 250 $ милиона. Преценили е, че може да вярва на този смел и самоотвержен младеж с открит поглед взрян в бъдещето на отбора.
Който не вярва на ПК е предател и най-добре да премине към някой друг отбор. За предпочитане от град Ловеч, където Вълка вече е утъпкал пътека до офиса на техния благодетел и няма да бъде чак такова падение.
А кой пък смее да критикува Вълка, след като самият ПК му е писал автобиографията?! Той е прозрял какъв чист и светъл човек е г-н Сираков и затова се е заел с това благородно и просвещенско дело.
Изобщо и г-н Сираков и г-н Колев са двата стълба които крепят отбора и мисля , че ще бъде добра инициатива, феновете да съберат пари и след като новия стадион бъде построен, техните барелефи да бъдат издълбани на видно място върху стените на новото съоръжение.

Върни се в “Левски”