Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
ugly bug написа:miro_rz написа:Ей тука дера в Гърция някаква обикновена морска каракуда. Става ли за ядене, все ще знае някой. Аз съм бос на морския риболов.
Купи си кренвирши , що се мъчиш ?
Ша ми ядеш дедовия. :mrgreen:
damyanov1963 написа:Обаче и ДПС се разделиха на две, като ЦСКА, сега в ЦИК ставало оспорван мач помежду им, нещо като бараж за класиране в парламента :)
Това не е коректно твърдение. ЦСКА умря и след това, в жалки опити да се създаде заместител на мъртвеца, в разрез с всякави закони, спортни правила и спортна етика, се пръкнаха ментака с тирето, довлечен зорлем от Ловеч в София, и софийското Число.
Докато ДПС-то е жива партия, но разцепена на две, със същите неприятни турчоляци и тарикати.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

DoSomethingDifferent написа:Колеги, днес много слабо от към басни.
Te, ти го те - приликите и разликите с някои анималистични представители НЕ са случайни :mrgreen:
Покани Градският мишок
брат’чеда от полето —
в стил куртоазен и висок
да нагости братлето.
Покрил бе кадифе и тюл
той с гозби непознати.
До днес не съм все още чул
за манджи по-богати.
С вина отбрани — празник същ —
започна тази среща.
Ала не щеш ли — изведнъж
смути пира им нещо.
Дочуха шум един такъв —
като от твар опасна.
Мишокът градски хукна пръв.
Брат’чедът също драсна.
След малко стихна. Би отбой
смутено домакинът:
— Да продължим бе, братко мой,
че печеното стине.
— А не, достатъчно за днес —
брат’чедът се закланя. —
Гощаваш чудно, твоя чест,
но утре аз те каня.
С такива гозби в моя дом
не срещам госта аз.
Ала и пир не искам, щом
треперя час по час.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
Нещо от Радой Ралин
Срещнали се на полянка
прабългарин и славянка.
Цуни-гуни, вади-тури,
народили се чукундури.
Хем ебливи, хем крадливи,
но най-вече завистливи"
Р.Ралин
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
-
- Контакти:
"
Радой РалинКогато си отидат отвратените, остават отвратителните.”
„И дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи.”
„Откак свят светува, все мазният отгоре плува.”
„Докога в страната ни бащина ще вилнее тая страшна простащина? Беше време турско, дойде време мижитурско.”
„Търпи народът наш, той има петстотин годишен стаж.”
„Как ме мъчи всеки ден тоз въпрос трагичен – хем да бъда откровен, хем да бъда симпатичен.”
„Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра.”
„Смеха – и глухите го чуват и слепите го виждат.”
„По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака – сега за сега си остава простака.”
„Журналистиката стане ли ялова, ражда ежедневно сензации.”
„Кой постъпва честно, не живее лесно.”
„Кой излезе прав, не излиза здрав.”
„Кой душа не продава, той имотен не става.”
1914.1902 » 13 апр 23:02
Чеки, че се стреснах - туй нящу е на новото ugly в сисикату-тере-софия възлюблената. Иде от бутяфЪ - винаги съм си мислил, че в Пловдив има достатъчно хубави жени, за да не им се налага ноФ Фнос, ама знам ли какво се върти из главите на новите цръни фелибелии
,fit(968:545)&format=webp)
,fit(968:545)&format=webp)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Мъдрост от етрополско - ловешкия край: когато обичаш лъжата, припознаваш я за истина. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
1914.1902 написа:
Като гледам телефона, снимката е доволно стара, но топът си е топ - евала!
Непринуден написа: