Мнениеот peliforewer » 02 сеп 2024 22:20
honda написа:dedko2022 написа:damyanov1963 написа:Ма те и бесепето се разделили на 2, а сега кажете, че ЦСКАТО не е за пример :lol:
Вие трябва да сте за депесето на Пеевски нали? :)
Ние нямаме нищо общо с ДПС , но за вас не бих казал същото. Примерно ментор на споменатия от теб Пеевски е един бивш собственик на любимия ти клуб.
Настоящия ви собственик има поне 5 съвместни компании с майката на споменатия от теб Пеевски. Преди около 30 години дядото на споменатия от теб Пеевски беше началник на настоящия ви собственик. Съвсем до скоро настоящия ви собственик беше най-големия рекламодател в медиите на споменатия от теб Пеевски( вече не е ,защото е забранено)
До скоро собственик на любимия ти клуб беше една от касичките на ДПС и бивш областен управител от ДПС.Друг вече бивш собственик на любимия ти клуб беше посочен като поставено лице на Ахмед Доган и споменатия от теб Делян Пеевски, като такъв беше посочен от бившия втори човек в ДПС.
Преди малко повече от година сина на Ахмед Доган беше включен в официалната делегация на любимия ти клуб . Интересно каква точно функция изпълнява Демир Доган в любимия ти клуб?- за един приятел питам :mrgreen:
Кажи сега към ДПС на Доган ли сме или към ДПС на Пеевски :) , ти ги разбираш нещата.Като нямате нищо общо с Делян Пеевски защо не му върнахте половиния милион който Ви дари, знам, че нямате нищо общо и с Бойко Борисов :).Ако визираш Инджов като областен управител ще те помоля да кажеш на кой град е бил областен и през коя година.Аз знам за един опит да го вкарат в листите на ДПС за кмет на Смолян, но той се е отказал.Много те моля не ми повтаряй за оня паметник, защото си го писал десетина пъти.Много удобно пишеш без имена, така си по-труден за доказване на реалните факти.За пореден път изтъкваш, че синът на Ахмед Доган няма право да е фен на някой отбор.В същото време синчето на Ники Василев имаше право да бъде приет лично от Тодор Батков в школата на Левски и да му бъде връчен пред медиите екип с номер 9, знаете на кого :) .Какво ли стана с този син талант който беше много нужен когато баща му беше финансов министър :) .Който и да е собственик на ЦСКА знам, че ще му намериш кусур, дай ми информация и за собствениците на Левски.Единият от тях не беше ли личния адвокат на Пеевски с когото нямате нищо общо :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.