Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 02 сеп 2024 21:14

dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:Ма те и бесепето се разделили на 2, а сега кажете, че ЦСКАТО не е за пример :lol:

Вие трябва да сте за депесето на Пеевски нали? :)

Аз съм сеирджия бе :)

Неблагодарник! Наздраве! :)

Кво ти пука бе, мене ако питаш - И едните и другите са маскари, Наздраве :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 02 сеп 2024 21:19

damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:Ма те и бесепето се разделили на 2, а сега кажете, че ЦСКАТО не е за пример :lol:

+1
Цици, задници (ако ще и Раев да е) и Лудогорец! Това е формулата за успеха! :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 сеп 2024 22:20

honda написа:
dedko2022 написа:

Ние нямаме нищо общо с ДПС , но за вас не бих казал същото. Примерно ментор на споменатия от теб Пеевски е един бивш собственик на любимия ти клуб.
Настоящия ви собственик има поне 5 съвместни компании с майката на споменатия от теб Пеевски. Преди около 30 години дядото на споменатия от теб Пеевски беше началник на настоящия ви собственик. Съвсем до скоро настоящия ви собственик беше най-големия рекламодател в медиите на споменатия от теб Пеевски( вече не е ,защото е забранено)
До скоро собственик на любимия ти клуб беше една от касичките на ДПС и бивш областен управител от ДПС.
Друг вече бивш собственик на любимия ти клуб беше посочен като поставено лице на Ахмед Доган и споменатия от теб Делян Пеевски, като такъв беше посочен от бившия втори човек в ДПС.
Преди малко повече от година сина на Ахмед Доган беше включен в официалната делегация на любимия ти клуб . Интересно каква точно функция изпълнява Демир Доган в любимия ти клуб?- за един приятел питам :mrgreen:

Кажи сега към ДПС на Доган ли сме или към ДПС на Пеевски :) , ти ги разбираш нещата.Като нямате нищо общо с Делян Пеевски защо не му върнахте половиния милион който Ви дари, знам, че нямате нищо общо и с Бойко Борисов :).Ако визираш Инджов като областен управител ще те помоля да кажеш на кой град е бил областен и през коя година.Аз знам за един опит да го вкарат в листите на ДПС за кмет на Смолян, но той се е отказал.Много те моля не ми повтаряй за оня паметник, защото си го писал десетина пъти.Много удобно пишеш без имена, така си по-труден за доказване на реалните факти.За пореден път изтъкваш, че синът на Ахмед Доган няма право да е фен на някой отбор.В същото време синчето на Ники Василев имаше право да бъде приет лично от Тодор Батков в школата на Левски и да му бъде връчен пред медиите екип с номер 9, знаете на кого :) .Какво ли стана с този син талант който беше много нужен когато баща му беше финансов министър :) .Който и да е собственик на ЦСКА знам, че ще му намериш кусур, дай ми информация и за собствениците на Левски.Единият от тях не беше ли личния адвокат на Пеевски с когото нямате нищо общо :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 сеп 2024 22:58

dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:

+1
Цици, задници (ако ще и Раев да е) и Лудогорец! Това е формулата за успеха! :)

Е ти до Раев ли опре :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 сеп 2024 23:05

Тоя мигач не мога да му слушам кашлянето...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 сеп 2024 08:17

Ей тука дера в Гърция някаква обикновена морска каракуда. Става ли за ядене, все ще знае някой. Аз съм бос на морския риболов.
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 сеп 2024 10:01

miro_rz написа:Ей тука дера в Гърция някаква обикновена морска каракуда. Става ли за ядене, все ще знае някой. Аз съм бос на морския риболов.

Вие, гелосаните сте научени само да дерете. Дерете дори това, което не се дере....;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 03 сеп 2024 12:03

W84me написа:Тоя мигач не мога да му слушам кашлянето...

Редно е да ги спре, но май няма закога.
Do Something Different!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 сеп 2024 12:10

miro_rz написа:Ей тука дера в Гърция някаква обикновена морска каракуда. Става ли за ядене, все ще знае някой. Аз съм бос на морския риболов.

Купи си кренвирши , що се мъчиш ?
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 сеп 2024 12:12

Давай смело. Ако има проблеми, то ще си покаже след това :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”