Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
В тоя УС на тръста не са ли приятелите на Младежа Антони Джамбазов, Генов и брата на Младежа... то се едно Младежа е вътре. Затова ли тръста мълчаха докато Тотонев си прави схемите и реши да бута сектор А без осигурено финансиране и сега това е задължение на Левски от над 10 млн лв, ама даде на организираните привърженици НКП и СЗ спортен център сектор Б зад ИСУЛ, автобуса "подарък от феновете на Реал Мадрид Ултрас Сур" по думите на Гугутката, а после по времето на Спас Русев отново мълчание 2 години докато се трупаха задължения към НАП, ама пък той беше дал на Младежа кетъринга на стадиона, дори клубния ни магазин на братята, а маркетингов директор беше Тодор Минев пак човек на Младежа... през това цялото време са си взимали още левче билетче и хиляди левове за охраната на стадиона. Та как точно Тръста не е част от всички тези схеми и няма да мълчи като 3-ма от УС са 1 роднина и 2ма приятели на Младежа. А сега Васил Колев посещава язовира на Младежа и от време на време пише лъжлива пропаганда в услуга на Младежа, явно има някаква финансова изгода
Последна промяна от gkostadinov на 24 юни 2021 21:44, променено общо 1 път.
То този винаги се появява да защитава тръста и да замаскира помията им, но на всеки му е ясно, че тръста е организация на сз.
-
TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:Всички сте един голям срам, по-добре да оставим отбора даси отиде и да си почива, майката му ебахте последните 2 години с интриги и псуване. Поне тръста и другите платени фенове си имат причина да наричат Сираков раев, те си гонят техните финансови облаги, но останалите не знам защо така го псувате, голмайстора за всички времена на отбора. Голям срам сте, чорбарите не могат така да ни нахранят както ние си го правим.
И тебе да те питам - какви са финансовите облаги на тръста, които според теб организацията гони? Какво ще спечели тръста, когато нарича Сираков Раев? Аз не си спомням представители на тръста официално, имам предвид председателя и хората от УС на организацията, да са наричали така г-на Пръв Припознавач.
Или налапахме една щуротия и ще си я повтаряме, щото сега е на мода?
Бате, не че нещо ама съм доста напред в нещата от теб , за да ти се обеснявам,з много добре знам какви пиявици сте и какви манипулатори сте, дано повече хора го разберат и да се отдръпнат от вас
-
TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:Всички сте един голям срам, по-добре да оставим отбора даси отиде и да си почива, майката му ебахте последните 2 години с интриги и псуване. Поне тръста и другите платени фенове си имат причина да наричат Сираков раев, те си гонят техните финансови облаги, но останалите не знам защо така го псувате, голмайстора за всички времена на отбора. Голям срам сте, чорбарите не могат така да ни нахранят както ние си го правим.
И тебе да те питам - какви са финансовите облаги на тръста, които според теб организацията гони? Какво ще спечели тръста, когато нарича Сираков Раев? Аз не си спомням представители на тръста официално, имам предвид председателя и хората от УС на организацията, да са наричали така г-на Пръв Припознавач.
Колкото и пъти да ме питаш така леко лицемерно,че уж не пречите на Левски. толкова пъти ще предупреждавам нормалните левскари да са далече от вас, лицемери долни.
Последна промяна от Blue_Blood84 на 24 юни 2021 22:12, променено общо 1 път.
-
Бай *** не съм изпаднал от марс, въпреки че и на тях им е ясно що за стока сте, аз ходя на мачове от 25 години, познавамм хора и от стария запад позавам хора и от тръста ви, знам що за стока сте, публична тайна е каква стока сте, приказката отделно ви сипва какви лайнари сте, айде чао, чорбарите не ни вредят така както вие от тръста болни мозъци
Blue_Blood84 написа:TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:Всички сте един голям срам, по-добре да оставим отбора даси отиде и да си почива, майката му ебахте последните 2 години с интриги и псуване. Поне тръста и другите платени фенове си имат причина да наричат Сираков раев, те си гонят техните финансови облаги, но останалите не знам защо така го псувате, голмайстора за всички времена на отбора. Голям срам сте, чорбарите не могат така да ни нахранят както ние си го правим.
Колкото и пъти да ме питаш така леко лицемерно,че уж не пречите на Левски. толкова ъти ще предупреждавам нормалните левскари да са далече от вас, лицемери долни.
Попитах те съвсем нормално какви са финансовите облаги на тръста в тази ситуация,какво печели тръста от това да нарича Сираков Раев, какво печели от това да се възмущава от престъпното управление и аматьорщина в клуба и т.н. и т.н., а ти ми разтягаш локуми колко си напред и какъв лицемер съм аз. Като гледам днес така или иначе тотално си избушил, ама въпреки това няма да се разсърдя и на по-съдържателни коментари, ако може и по-сериозни аргументи, а бих бил щастлив и да прочета малко факти.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:Всички сте един голям срам, по-добре да оставим отбора даси отиде и да си почива, майката му ебахте последните 2 години с интриги и псуване. Поне тръста и другите платени фенове си имат причина да наричат Сираков раев, те си гонят техните финансови облаги, но останалите не знам защо така го псувате, голмайстора за всички времена на отбора. Голям срам сте, чорбарите не могат така да ни нахранят както ние си го правим.
Колкото и пъти да ме питаш така леко лицемерно,че уж не пречите на Левски. толкова ъти ще предупреждавам нормалните левскари да са далече от вас, лицемери долни.
Попитах те съвсем нормално какви са финансовите облаги на тръста в тази ситуация,какво печели тръста от това да нарича Сираков Раев, какво печели от това да се възмущава от престъпното управление и аматьорщина в клуба и т.н. и т.н., а ти ми разтягаш локуми колко си напред и какъв лицемер съм аз. Като гледам днес така или иначе тотално си избушил, ама въпреки това няма да се разсърдя и на по-съдържателни коментари, ако може и по-сериозни аргументи, а бих бил щастлив и да прочета малко факти.
Ти тъп ли си е пиявица, ако не взимаш пари от клуба поне не пречи, казах ти , че знам за какво става въпрос глупак,
Последна промяна от Blue_Blood84 на 24 юни 2021 22:10, променено общо 1 път.
-
TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:Всички сте един голям срам, по-добре да оставим отбора даси отиде и да си почива, майката му ебахте последните 2 години с интриги и псуване. Поне тръста и другите платени фенове си имат причина да наричат Сираков раев, те си гонят техните финансови облаги, но останалите не знам защо така го псувате, голмайстора за всички времена на отбора. Голям срам сте, чорбарите не могат така да ни нахранят както ние си го правим.
Ти олигофрен ли си, всеки по-нормален левскар знае какви пиявици сте от тръста, какво се изкарвате, че уж помагате е, махайте се, оставете отбора на мира боклуци нещастни.
- modor
- Контакти:
Мерете си думите!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
modor написа:Мерете си думите!
То тия думи, които ги използват уж левскарите такива чорбарите не ги използват срещу нас.