Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Тоя от приказката писа.че Сираков зимата е искал не повече от 2-3 човека,но Славиша е настоявал за повече една от причините да напусне е това.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
metodito написа:bilyaletdinov написа:Методи, да приемем, че Колев е човек на Тиквата. В такъв случай, защо се конфронтира толкова остро с подлогите му Тръст София - Запад? Спокойно можеше да си ги остави да дерибействат, както по времето на Финягата.
Нека да не забравяме, че едва не убиха директор в клуба посред бял ден, а прокуратура и полиция още мълчат? Защо? Това по времето на Колев и Божков. Ако Колев беше човек на Борисов щеше да си хортува с наркешите. Колев е един нагаждач. Който до момента успява да мели брашно и с Наско, а явно и с Черепа. Не мисля, че е проводник на Тиквата. Според мен чака да си вземе парите от Левски и да си хваща пътя, защото той е един от тези, които имат да взимат най-много и бъди сигурен, че ще си вземе парите.
[offtopic]Господинът може да се каже е директор при трети "президент" (нямаше ли да е при Спас също?), а клуба пада и пада в неизвестността. С оглед важността на една подобна длъжност (подшеф), да оставяш тоя да ти управлява фирмата, ебаси тъ*ака тря'я си.[/offtopic]
Неизвестност…при неговата позиция в Евроцентралата, знанията му ( които никой не може да отрече) да разчита на шефско място в един продънен кораб, какъвто сме в момента…
Не виждам кой знае каква логика
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- metodito
- Контакти:
[/quote]meteorit написа:
Така е, но вcе пак едва ли Cираков cи е правил илюзии, че задачата ще е леcна, каквото и да е имал като обещания, ако е имало такива. Няма как да cи риcкува репутацията, ако не вярва, че ще уcпее. Това, c което изненада в негативен план е обърканата и нелогична cелекция, и то като човек, извеcтен c уcета cи по cпортно-техничеcката чаcт. Явно пак има чужда намеcа, например от Cпаc Руcев. При единни cини фенове щеше да е различно, но това го няма заради лоялните към пожарникаря полит-фенове, макар че те ще cи търcят нов покровител.
Задачата е мисия невъзможна, освен ако не е имал конкретен план. Ако искам да извинявам Наско (а аз не искам) бих предположил, че той е имал наум нещо, което му е звучало в главата като "железен план", но плана, за да успее е зависел на 100% не от него, а от друг. Другата страна се отдръпва и Сираков остава в небрано лозе. Това е допустимо, но както казах - не го вярвам много-много. По отношение на спортно-техническата част... той е като Гонзо - инатлив като магаре и не обича чужди мнения. Не знам Гонзича дали не се е променил. Но Наско не е. Не знам доколко е участвал в последните трансфери, но те са провал (да не говорим за избора му на Петев за треньор - просто скандално!). Но има и положителна история за магарешкия му инат. Батков искал да маха Мъри след Беверен, но Сираков бил супер настоятелен, той да бъде оставен да води клуба. Батков кандисал, а останалото е история...
Последна промяна от metodito на 24 юни 2021 10:32, променено общо 2 пъти.
- metodito
- Контакти:
1palq4o1 написа:metodito написа:bilyaletdinov написа:Методи, да приемем, че Колев е човек на Тиквата. В такъв случай, защо се конфронтира толкова остро с подлогите му Тръст София - Запад? Спокойно можеше да си ги остави да дерибействат, както по времето на Финягата.
Нека да не забравяме, че едва не убиха директор в клуба посред бял ден, а прокуратура и полиция още мълчат? Защо? Това по времето на Колев и Божков. Ако Колев беше човек на Борисов щеше да си хортува с наркешите. Колев е един нагаждач. Който до момента успява да мели брашно и с Наско, а явно и с Черепа. Не мисля, че е проводник на Тиквата. Според мен чака да си вземе парите от Левски и да си хваща пътя, защото той е един от тези, които имат да взимат най-много и бъди сигурен, че ще си вземе парите.
[offtopic]Господинът може да се каже е директор при трети "президент" (нямаше ли да е при Спас също?), а клуба пада и пада в неизвестността. С оглед важността на една подобна длъжност (подшеф), да оставяш тоя да ти управлява фирмата, ебаси тъ*ака тря'я си.[/offtopic]
Неизвестност…при неговата позиция в Евроцентралата,( които никой не може да отрече) да разчита на шефско място в един продънен кораб, какъвто сме в момента…знанията му
[offtopic]Човекът е завършил хуманитарна специалност, развивал се е кариерно в спортната журналистика (не съм компетентен да кажа добър ли е бил там). Не знам за какви знания става дума. Ако говориш за администратор, ок.[/offtopic]
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
metodito написа:bilyaletdinov написа:Методи, да приемем, че Колев е човек на Тиквата. В такъв случай, защо се конфронтира толкова остро с подлогите му Тръст София - Запад? Спокойно можеше да си ги остави да дерибействат, както по времето на Финягата.
Ти какъв нереален провокатор си! Не, не може да се каже, че е директор при трети президент, просто защото не е. Дойде при Божков, след което Божков го свитнаха изключително бързо от държавния апарат. И вЕрно ли трябва да прехвърлим вината на Павел Колев, че за около две седмици клубът остана без президент и генерален спонсор? Левскари, не се връзвайте на евтини провокации, това и на мегдана в Микре не би трябвало да хваща дикиш
Имам чувството, че дори ПК и Сираков да изнасилят 10 годишно момченце насред центъра на стадиона пред пълни трибуни, Приказката и тукашните им фенове, пак ще скочат в тяхна защита и ще оправдаят действията им. А фактите са красноречиви - лъжи, провали, още повече дългове, липса на пари, нулеви успехи, резили, поредната сбъркана селекция, никаква стратегия за развитие и излизане от блатото, липса на идеи, бе нищо, нищичко, нъцки!!! Но щом ви харесва!
1palq4o1 написа:Неизвестност…при неговата позиция в Евроцентралата, знанията му ( които никой не може да отрече) да разчита на шефско място в един продънен кораб, какъвто сме в момента…
Ето това е парадоксът над който си заслужава да се замислим. Левски е почти фалирал, заплати не се плащат от половин година, а Павката си виси тук и работи "на ползу роду", при положение че се твърди, че е много желан в УЕФА, където заплатите не само са големи, ами се и плащат. На няколко пъти уж си тръгва и пак го дърпа назад към родния клуб

- metodito
- Контакти:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Ти какъв нереален провокатор си! Не, не може да се каже, че е директор при трети президент, просто защото не е. Дойде при Божков, след което Божков го свитнаха изключително бързо от държавния апарат. И вЕрно ли трябва да прехвърлим вината на Павел Колев, че за около две седмици клубът остана без президент и генерален спонсор? Левскари, не се връзвайте на евтини провокации, това и на мегдана в Микре не би трябвало да хваща дикиш
[offtopic]Вероятно не си спомняш, че Спас Русев още го искаше? Аргументирай назначенията на Хубчев, Петков, Арсов, Емил Атанасов, разместванията в школата, както и това, което виждаш като причина той да е директор на "Левски" в тези години, през които е. Ще ми е интересно да разбера според теб причината. И без "щото е завършил курсове".[/offtopic]
ПК направи голяма грешка.След като Божков се махна трябваше да освободи скъпите играчи така се натрупаха 4-5млн. дългове.
България има природни богатства,
- Странджата
- Контакти:
Не искам да защитавам никого, но не разбирам нещо и то е изглежда основополагащо за следваща теза. Какви бяха алтернативите пред Левски преди да вземе Сираков акциите? Какви са алтернативите на напускането на Павел Колев - и преди, и сега? За Левски се досещам, но не твърдя, че знам каква беше алтернативата, ако акциите бяха оставени у Борисов, а той твърдеше, че не са за него. Сега една година мина - пак сме на ръба, но не сме полетели още към пропастта. Любовта към клуба на привърженици още ни държи да не литнем, но трябва и някой да ни крепи, нали ...
Що се отнася до управлението на Сираков и Колев - то не се отличава от управлението на държавата трийсет години - непрозрачно, будещо непрекъснати подозрения и обвинения. И то разчита на Deus ex machina вместо да реже до корен и ако остане нещо живо - да се грижи да покълне. Колко сме готови за това?
Що се отнася до управлението на Сираков и Колев - то не се отличава от управлението на държавата трийсет години - непрозрачно, будещо непрекъснати подозрения и обвинения. И то разчита на Deus ex machina вместо да реже до корен и ако остане нещо живо - да се грижи да покълне. Колко сме готови за това?
Последна промяна от Странджата на 24 юни 2021 11:04, променено общо 1 път.