Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Днес казаха,че днес пускат абонаментните карти. Сираков е виновен за това,че се спря дарителската кампания и тази за членските карти. Спряха да пускат и месечните отчети и от там хората се отдръпнаха. Разпродаде каквото може и сега чака! Със зимната селекция се изложиха отново,сега и да дойдат пари от някакви спонсори или рекламодатели те са изхарчени предварително и не може да се направи никакъв бюджет.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Колко да са привържениците?
1,5 млн. по селата-не се интересуват.
1,5деца-махаме ги.
1млн. ци,га,ни и мюсюлмани.
Остават3млн.-1,5 жени много малко се интересуват.
От 1,5 млн.мъже колко ще са от Левски?И колко ще са съгласни да даряват?
1,5деца-махаме ги.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Колко да са привържениците?
1,5деца-махаме ги.
+1.
Аз по стар навик обичам да използвам звучната българска дума "запалянко". Грешни са сметките, че така наречените футболни грандове Левски и Цска имат милиони запалянковци. Ами дори преди пандемията дербито между тях не можеше да напълни стадиона. Уж милиони, а не могат да съберат 40 000 накуп. Истината е, че много хора като ги питат казват, че са от Левски, но само за да вземат страна. Иначе през живота си сигурно не са гледали футболен мач. Много се промениха нещата около футбола и това продължава с бясна сила в днешни дни. Дълга е темата. Мога да ви кажа, че преди години само на стадиона можеше да се вика и псува на воля и затова там пращеше от хора. А и играта си я биваше. Сега забавления бол и точно футбола е най-малката тръпка. За голямо съжаление. Преди не изпусках мач на любимия си отбор и на сън да ме бутнат знаех състава по имена и номера. Ходил съм на Левски - Цска с 39 градуса температура, защото ставаше кървав мач и си струваше. Сега дори не знам кога играят. Защо ли? Ами това ли е моят отбор? Едва ли. Изобщо футболът тотално се изроди не само у нас, но и в световен мащаб. Набляга се на чужденци, които взимат луди пари. Не случайно повечето големи отбори са затънали в дългове. Непрекъснати покупко-продажби. Няма професионализъм и морал. Спрях да гледам мачове от Шампионската лига след като редовно заспивах заради пълната скука. От Европейското съм изгледал 20 минути преко сили до сега. То се запомни само с един припаднал футболист общо взето. Някой много добре го беше казал съвсем наскоро: Бедните създадоха играта футбол, а богатите с големите пари я затриха! Хайде със здраве.
- metodito
- Контакти:
1palq4o1 написа:Аз се чудя, само на мен ли този Джоузеф Диксън ми прилича на :
https://kingsman.fandom.com/wiki/Gary_%22Eggsy%22_Unwin
https://kingsman.fandom.com/wiki/Gary_% ... Eggsy2.jpg
Да не се окаже на финала, че някой си е спретнал чудна скрита камера за наша сметка![]()
![]()
![]()
Не е този двойника му, а този:
[offtopic]

honda написа:alexdb написа:dedra написа:Два въпроса ме вълнуват:
1. Какво печели Диксън, ако лъже?
2. Ако наистина има възможност да осигури парите и ние го изгоним/обидим/съблечем, какво става?
Срещу скромно възнагреждение да го играе гръмоотвод на Раев и Титката например.
Ще ни помотаят още седмица-две ще изиграят цирка, че с този нещо не се разбрали, ще вдигнат рамене и ще кажат "Ми ние опитахме, ама не стаНА.
Кви пари има този не знам, но нещата напомнят на историите с Вардар дет ги играха с Джизъса и ги гониха с камъни. А когато ме гледат в очите и ме лъжат ставам още по-подозрителен и скептичен. А този вече изпляска няколко очевидни лъжи, че ходил и говорил в общината и при областния.
Защо си сигурен ,че лъже?
Защото БТВ така твърдят ли?-Тези ебахти и "антилевски" пропаганда водят. Първо не бяха разговори с играчи на английския му отбор. Не знам в качеството на какъв ,не знам за кой път канят в студиото си П.Ганев - той е представител на т.н. организирани фенове. Всеизвестно е ,че те са в конфликт с ръководството. Около 1ч след като той разбира,че Д.Диксън е лицето с който Н.Сираков преговаря , името на англичанина излезе в медиите. Няма как да се обяват инвеститорите ,най-малкото преди да една евентуална сделка да бъде финализирана. Как да му бъдат показани на П.Ганев банковите гаранции(ако ги има) , нали ако му бъдат показани ще стане ясно ,кои са инвеститорите,оттам наттатък считай ,че сделката е пропаднала.
А за това ,че Общината,ММС и Областна Управа са заявили пред БТВ,че не са разговаряли с Д.Диксън- това е най-нормалното. Аз лично не съм чувал за процедура при ,която една страна по определени преговори(реални или мними)(била тя и държавна или общинска институция) да дава информация за тях на медиите. И какво да отговорят на БТВ ? - Аз не мога да си представя на такъв въпрос да бъде отговорено по друг начин. Тук говорим за неофициални срещи. Утре примерно БТВ може да поиска информация примерно от Общината дали са разговаряли с бизнесмена примерно Х за парцела Y.
Ясно е, че с големите инвестиционни проекти не си наясно. Всъщност първата стъпка на сондаж и подготовка е именно да проведеш официални срещи с държавните органи от които зависят нещата и да направиш презентация на идеята си за да видиш как ще се приеме. Но това да беше кусура.
Тук започва да излиза информация, която е взаимно изключваща се. От една страна се говори за предоставена банкова гаранция (доста витиевато и неясно за какво), но от друга страна се говори, че в момента течал процес на създаване и регистриране на търговско дружество, което да поеме проекта. И тогава идва въпроса ако има изобщо банкова гаранция то как гарантира задължения на правен субект, който де факто към момента го няма? Разни такива ми ти неща.
А още по притеснителното е, че вече мина почти месец от анонсирането, а касата на клуба е пуста, играчите си отиват един по един, нямаме треньор, нямаме щаб, няма яснота изобщо ще има ли подготовка, с какви играчи. Казано просто - няма яснота дали изобщо ще имаме отбор и ще започнем първенството, което почва след месец.
1,5деца-махаме ги.
Тук още миналата година имаше подобен спор и тогава бях писал, че от български футбол се интересуват общо не повече от 300-400 000 души. Даже е завишена цифрата...
А, ние си правим кръчмарските сметки с 50 000 членски карти или 1 000 000 левскари по 10-20 лв. Да, ама това няма нищо общо с реалността.
В България, а и като цяло на Балканите няма отбор, който да има капацитета да се издържа само от феновете + няколко мижави спонсори.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
1,5деца-махаме ги.
Всичко е относително и не опира до бройка.
Аз съм дарявал, а не ми е никакъв проблем да давам по 100 лв. всеки месец. Но искам да знам какво се прави в клуба и накъде вървим, а не да ме успиват с общи приказки. Сигурен съм, че могат да се намерят 10, 20, а защо не и 30 хил. такива като мен за които не е проблем да дават такава сума, което би гарантирало една доста сериозна база за бюджет. Но за да се случи това трябва много ясно дефиниран път и цели. Иначе просто няма как да се случи.
koisa написа:vlong написа:Колко да са привържениците?
1,5деца-махаме ги.
Тук още миналата година имаше подобен спор и тогава бях писал, че от български футбол се интересуват общо не повече от 300-400 000 души. Даже е завишена цифрата...
А, ние си правим кръчмарските сметки с 50 000 членски карти или 1 000 000 левскари по 10-20 лв. Да, ама това няма нищо общо с реалността.
В България, а и като цяло на Балканите няма отбор, който да има капацитета да се издържа само от феновете + няколко мижави спонсори.
Да се издържа не знам, но при един добър маркетинг може да се докарват доста прилични средства. Но проблемът е, че никой не мисли в тази насока. Имаше една добра идея да се направи партньорска мрежа и с членските карти (или със специални за целта) да бъде използван потенциала на феновете, но като гледам тая идея нещо умря. А беше добра.
ivobos написа:vlong написа:Колко да са привържениците?
1,5деца-махаме ги.
+1.
Аз по стар навик обичам да използвам звучната българска дума "запалянко". Грешни са сметките, че така наречените футболни грандове Левски и Цска имат милиони запалянковци. Ами дори преди пандемията дербито между тях не можеше да напълни стадиона. Уж милиони, а не могат да съберат 40 000 накуп. Истината е, че много хора като ги питат казват, че са от Левски, но само за да вземат страна. Иначе през живота си сигурно не са гледали футболен мач. Много се промениха нещата около футбола и това продължава с бясна сила в днешни дни. Дълга е темата. Мога да ви кажа, че преди години само на стадиона можеше да се вика и псува на воля и затова там пращеше от хора. А и играта си я биваше. Сега забавления бол и точно футбола е най-малката тръпка. За голямо съжаление. Преди не изпусках мач на любимия си отбор и на сън да ме бутнат знаех състава по имена и номера. Ходил съм на Левски - Цска с 39 градуса температура, защото ставаше кървав мач и си струваше. Сега дори не знам кога играят. Защо ли? Ами това ли е моят отбор? Едва ли. Изобщо футболът тотално се изроди не само у нас, но и в световен мащаб. Набляга се на чужденци, които взимат луди пари. Не случайно повечето големи отбори са затънали в дългове. Непрекъснати покупко-продажби. Няма професионализъм и морал. Спрях да гледам мачове от Шампионската лига след като редовно заспивах заради пълната скука. От Европейското съм изгледал 20 минути преко сили до сега. То се запомни само с един припаднал футболист общо взето. Някой много добре го беше казал съвсем наскоро: Бедните създадоха играта футбол, а богатите с големите пари я затриха! Хайде със здраве.
В Бг футбола го затриха мутрите и мафията. Нещата тръгнаха от Полуръста от Микре с оная измислица Карпачев и бяха доразвите от Домуза. Реално те отблъснаха феновете от футбола и сега нещата много трудно ще се преобърнат.
Представи си какво би било положението с бг футбола и обстановката по стадионите ако успехите на Домузовата кауза бяха на Левски или умрелото ЦСКА, а другият беше достатъчно конкурентен? Стадионите щяха да са пълни фенската маса да се е увеличила, а поради наличието и на сериозен потенциал на школите вероятно и нивото на българските футболисти щеше да се е вдигнало. Да, ама не. Някакъв измислен отбор без фенове е хегемон от толкова години и напълно закономерно на феновете не им дреме и се отдръпват, особено предвид, че първенството ни е все по-нагодено. И това е съвсем нормално. Що да си губя времето и да си давам парите за нещо предварително наредено, което да ми носи само негативни емоции?
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Майната му на всичко, ама толкова пораженчески настроени феновете на Левски не сме били никога! Какво правим момчета и момичета.. нищо, Стоим и чакаме да ни приключат. Не мога да приема, че докато има и капка шанс, всичко живо се е предало... Абе хора, поразпитайте, ако не знаете, за историята ни, през какво сме минали, какво е коствало за мнозина да се съхраним до днес?! Вероятно ни лъжат отново, вероятно разчитат именно на това да се предадем. Ама, да му се не знае, още зависи от нас и това до края никой няма да ни отнеме. Цяла Синя България трябва да запретне ръкави и да извади за пореден път любовта си от трапа.. можем ли - можем, ама заедно, всички. Не е клише, защото и такива коментари ще прочета след моя. Въпрос на самоинициатива и отговорност! И, разбира се, на добра.организация. Мощна кампания в цялата страна, банкова сметка на името на обединителна фигура (Андрей Аспарухов, идея си нямам дали би се навил) и всички заедно. И без глупости " няма да им плащам натрупаните задължения, достатъчно съм дал/а.. сега е момента. Всички заедно, иначе си заслужаваме съдбата.. не предавайте Левски, ей, братя ( такива сте ми, докато не ме предадете и мен).
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...