Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vvessel » 11 юни 2021 16:31

Kotooshu написа:
vvessel написа:
Kotooshu написа:Всеки сам може да си прецени, дали се води "война" или този човек е нашия а този не е ... имаме ли изгода или не!

Извода, който би искал да си направя от избраните от теб фрази са - тръста не иска парите на Диксън и подлива война на Наско ??
Малко абсурдно ми звучи при положение, че е видно, че Левски поне на този етап не може да се самоиздържа. Не допускаш ли, че Петър Ганев, както и никой друг, освен Сираков и ПК, не са виждали никакви документи от сър Диксън?
п.п. Може и да не съм те разбрал правилно, поправи ме ,ако греша.

Никакъв извод не искам да си правиш или да ни си правиш (прекалено ми извъртя думите), колегата каза , че всичко това вреди на Клуба и съм напълно съгласен и това не е от днес или вчера!
.

Ами то е ясно, че вреди на клуба, въпроса е защо се стигна до там? И ако това е единственият начин П.Ганев да си каже мнението защо да не го прави. Ако ти си на негово място, а Диксън твърди, че в Левски са запознати с документите, но ти не си видял нищо, ще си мълчиш ли? Излиза че тоя управителен съвет са лукови глави и ги ползват само за параван.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот wilge » 11 юни 2021 16:37

nikiobicata написа:...
Незнам дали си наясно с нещата в САЩ, но за да откриеш сметка в която и да било физическа банка в САЩ трябва физически да си в един от офисите на тази банка! Можеш единствено да откриеш фирма без физически да си там, но ти трябва американски адрес или седалище на бъдещата фирма!

Чул съм, че е така. Но Артур Дик-сън шест месеца какво прави? защо тепърва ще открива сметка, нали представлява себе си?! Пардон, каза че не представлява никого. Добавям, че и не представлява нищо. За мен това е един не съвсем здрав млад мъж. Водата която пиеше, нервните тикове, зачервените очи... Тоя ни има за аборигени. Подготовката за първенството започва, отбора няма треньор, не се знае къде ще се подготвя, от кога, половината играчи с изтичащи договори, всеки ден по един си хваща пътя, той седнал да ми говори общи приказки. Конкретиката му се изчерпа с факта, че бил играч с неуспешна кариера. Останалото беше "бла – бла". Или по шопски – мижи да те лажем. Днес е 11-ти. Трябва да е отлетял през океана. Да видим кога ще се върне. И дали изобщо ще се върне.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 юни 2021 17:11

wilge написа:
nikiobicata написа:...
Незнам дали си наясно с нещата в САЩ, но за да откриеш сметка в която и да било физическа банка в САЩ трябва физически да си в един от офисите на тази банка! Можеш единствено да откриеш фирма без физически да си там, но ти трябва американски адрес или седалище на бъдещата фирма!

Чул съм, че е така. Но Артур Дик-сън шест месеца какво прави? защо тепърва ще открива сметка, нали представлява себе си?! Пардон, каза че не представлява никого. Добавям, че и не представлява нищо. За мен това е един не съвсем здрав млад мъж. Водата която пиеше, нервните тикове, зачервените очи... Тоя ни има за аборигени. Подготовката за първенството започва, отбора няма треньор, не се знае къде ще се подготвя, от кога, половината играчи с изтичащи договори, всеки ден по един си хваща пътя, той седнал да ми говори общи приказки. Конкретиката му се изчерпа с факта, че бил играч с неуспешна кариера. Останалото беше "бла – бла". Или по шопски – мижи да те лажем. Днес е 11-ти. Трябва да е отлетял през океана. Да видим кога ще се върне. И дали изобщо ще се върне.

Защо преговорите продължиха толкова време, има ли общо с промяната на политическата обстановка.. Все интересни въпроси. Според много хора Диксън просто няма да се върне... От друга страна, ако си мисли да не се връща защо им беше цялото това театро? Защо изобщо дойде на тая пресконференция при все, че явно беше вчерашен.. Твърди се Сираков го бил дирижирал за да ни фалира друг, а не той .. Защо? Мъчи се от година и половина. Можеше просто да каже "аз бях дотук" вместо месец да мъкне и плаща на някакъв англичанин. "Не мога, не ми стигат възможностите. Който иска Левски да го вземе" . Някой щеше ли да го обвини? Според мен Сираков вярва на Диксън защото е отчаян. По същата причина много хора се надяваме това което изглежда като някакъв ташак да е чудо.
110 години любов!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 юни 2021 17:44

wilge написа:
rane написа: ...
От 98/99 до 05/06 в Левски са играли играчи като Н. Тодоров, И. Илиев, А. Александров(Кривия), Х. Йовов, Д. Боримиров, Г. Иванов(Гонзо), Топчо, Д. Донев, Мечо Телкийски, на вратата пазеха Иванков и Петков, имахме някои доста добри чужденци (някои играха за доста кратко, други за по-дълго време), като някои от тях оставиха и сериозна следа в отбора.
Левски спечели 4 титли и 4 КБ през този период + 1 Суперкупа.
В тези отбори на Левски не е имало класни играчи?
Искаш да предложа български играчи сега? Как, кои? То освен Д. Илиев, кой да вземеш в Левски? Някакви братя Христови ли? Не може да си сериозен :shock:
Грам не разбираш от футбол и футболисти! Ти си "спец", точно като Венци Търбуха...

От посочените от теб футболисти класа имаха само Дани, Бижутера, Кайзера и Илиан. Те бяха оценени от хора разбиращи от тази материя и за това помирисаха европейски футбол. Останалите бяха много над безхаберниците упражняващи се на Герена, но си бяха средно ниво. Нали не бъркаш с класа играещите за пари в Анадола и Обетованата земя, или да те изгонят от френски средняк. Единствено Гошо Вратарчето не играл зад граница, но пък беше класа. ...

https://youtu.be/3iu0BfjQLJc?t=2872

https://youtu.be/wvAoVtHj6gs?t=3237

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 юни 2021 17:45

wilge написа:
rane написа: ...
...
https://www.vbox7.com/play:45f1d243&start=15

https://youtu.be/6E5pMx2ZJck?t=221

Не искам да ти пускам още видеа, че много се нервирам, като се сетя за дърварите, дето сега ги имаме в отбора каква игра показват. Десетки видеа мога да ти изкарам, ама ще се вбеся като сравня футболът, които играехме през 90-те и първите 10-на години от новия век с този, дето ни предлагат сегашните бездарници.
От актуалните футболисти, които сега разцъкват из първа лига само от Неделев и Д. Илиев можеш да видиш нещо, дето да ти напълни душата.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 юни 2021 18:26

metodito написа:[offtopic]
rane написа:
metodito написа:
Колега, с теб явно разбираме под "класни" мнооого различни неща. Я ми кажи като си такъв разбирач: изброй ми трима "класни" играчи, играли в "Левски" в периода 1999 -2006. Обективно класни, а не понеже са ти любимци. Вземи първо си обясни понятията и след това спори. А и не виждам да предлагаш нещо: само грачиш негативи.

Класа като единици в "Левски" - класни футболисти нямаше и при Мъри. Имаше колектив като юмрук, сплотено ръководство и публика, търпение и време, в което колективът стана юмрук, а футболистите... взети поотделно, никой не беше нещо особено. Грозна истина, ама факт.
Бацка, кажи честно, ти верно ли питаш това за класните играчи?
От 98/99 до 05/06 в Левски са играли играчи като Н. Тодоров, И. Илиев, А. Александров(Кривия), Х. Йовов, Д. Боримиров, Г. Иванов(Гонзо), Топчо, Д. Донев, Мечо Телкийски, на вратата пазеха Иванков и Петков, имахме някои доста добри чужденци (някои играха за доста кратко, други за по-дълго време), като някои от тях оставиха и сериозна следа в отбора.
Левски спечели 4 титли и 4 КБ през този период + 1 Суперкупа.
В тези отбори на Левски не е имало класни играчи?
Искаш да предложа български играчи сега? Как, кои? То освен Д. Илиев, кой да вземеш в Левски? Някакви братя Христови ли? Не може да си сериозен :shock:
Грам не разбираш от футбол и футболисти! Ти си "спец", точно като Венци Търбуха...

Пак ти казвам. Твоето "класен" е друго. Казах ти да не го прекарваш през фенските си пристрастия.

Грам не разбираш от футбол и футболисти!

Много аргументирано, да. Явно някакви други неща базисни също трябва да учиш. Но най-добре... ОСТАВИИИ![/offtopic]
Какви фенски пристрастия те гонят? Борко и Радко, всеки поотделно, са изиграли по-малко мачове за Левски отколкото един Топчо е изиграл с Левски в ЕКТ. Само в ЕКТ! Замислял ли си се колко отдавна в Левски не е имало играч, който да се е задържал по-дълго в отбора (6-7 или повече сезона)? Май от Гаджев насам не е имало такъв?
Дай ми един пример с подобно отиграване на някои от сегашните ни "герои" с топка:

https://youtu.be/i2-4ub9sVRM?t=2

Кои и колко от сегашните играчи на Левски ще могат да решат какво да направят с топката още преди да е стигнала до тях, ще са видяли позицията на своя съотборник, ще имат класата да дадат такъв пас и да отиграят така топката, както го направи Дарко?
Аз, от сегашните играчи на цялата ебем ти лига, се сещам за 2 - Д. Илиев и Т. Неделев. От Левски... нито един. Сигурно братята Христови могат? Чочев?
Всъщност изгледай цялата атака и головия удар на Д. Младенов. Да видиш това от сегашният отбор на Левски... мисия невъзможна. То са 3,4,5 докосвания преди да се укроти топката, после чудене какво да я правят, а накрая... пас назад.

Венци, нЕма смисъл човек да ти обяснява! Гледай си някакви там братя Христови.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 юни 2021 18:36

Тук вижте разиграването при първия гол
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xbXWssthTCs[/youtube]
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 юни 2021 18:39

mikata написа:Тук вижте разиграването при първия гол
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xbXWssthTCs[/youtube]

Пич, десетки такива видеа може да се изкарат и то само от 90-те и 2000-2013.
Ама какъв смисъл има във всичко това? Сега е мъка да се гледа какъв футбол се играе у нас!
Между другото и разиграването при 3-я гол на същия мач е велико!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 юни 2021 18:55

Като го гледам Наско се сещам, че ми беше любимец на времето, а сега до къде стигна, не ми се мисли. Жалко, много жалко.

Върни се в “Левски”