metodito написа:[offtopic]
rane написа:metodito написа:
Колега, с теб явно разбираме под "класни" мнооого различни неща. Я ми кажи като си такъв разбирач: изброй ми трима "класни" играчи, играли в "Левски" в периода 1999 -2006. Обективно класни, а не понеже са ти любимци. Вземи първо си обясни понятията и след това спори. А и не виждам да предлагаш нещо: само грачиш негативи.
Класа като единици в "Левски" - класни футболисти нямаше и при Мъри. Имаше колектив като юмрук, сплотено ръководство и публика, търпение и време, в което колективът стана юмрук, а футболистите... взети поотделно, никой не беше нещо особено. Грозна истина, ама факт.
Бацка, кажи честно, ти верно ли питаш това за класните играчи?
От 98/99 до 05/06 в Левски са играли играчи като Н. Тодоров, И. Илиев, А. Александров(Кривия), Х. Йовов, Д. Боримиров, Г. Иванов(Гонзо), Топчо, Д. Донев, Мечо Телкийски, на вратата пазеха Иванков и Петков, имахме някои доста добри чужденци (някои играха за доста кратко, други за по-дълго време), като някои от тях оставиха и сериозна следа в отбора.
Левски спечели 4 титли и 4 КБ през този период + 1 Суперкупа.
В тези отбори на Левски не е имало класни играчи?
Искаш да предложа български играчи сега? Как, кои? То освен Д. Илиев, кой да вземеш в Левски? Някакви братя Христови ли? Не може да си сериозен
Грам не разбираш от футбол и футболисти! Ти си "спец", точно като Венци Търбуха...
Пак ти казвам. Твоето "класен" е друго. Казах ти да не го прекарваш през фенските си пристрастия.
Грам не разбираш от футбол и футболисти!
Много аргументирано, да. Явно някакви други неща базисни също трябва да учиш. Но най-добре... ОСТАВИИИ![/offtopic]
Какви фенски пристрастия те гонят? Борко и Радко, всеки поотделно, са изиграли по-малко мачове за Левски отколкото един Топчо е изиграл с Левски в ЕКТ. Само в ЕКТ! Замислял ли си се колко отдавна в Левски не е имало играч, който да се е задържал по-дълго в отбора (6-7 или повече сезона)? Май от Гаджев насам не е имало такъв?
Дай ми един пример с подобно отиграване на някои от сегашните ни "герои" с топка:
https://youtu.be/i2-4ub9sVRM?t=2Кои и колко от сегашните играчи на Левски ще могат да решат какво да направят с топката още преди да е стигнала до тях, ще са видяли позицията на своя съотборник, ще имат класата да дадат такъв пас и да отиграят така топката, както го направи Дарко?
Аз, от сегашните играчи на цялата ебем ти лига, се сещам за 2 - Д. Илиев и Т. Неделев. От Левски... нито един. Сигурно братята Христови могат? Чочев?
Всъщност изгледай цялата атака и головия удар на Д. Младенов. Да видиш това от сегашният отбор на Левски... мисия невъзможна. То са 3,4,5 докосвания преди да се укроти топката, после чудене какво да я правят, а накрая... пас назад.
Венци, нЕма смисъл човек да ти обяснява! Гледай си някакви там братя Христови.